Boşanıyorum

Sadece sus açma konuyu diye bağırdı bende saygısızlık ettin dedim sonrasında hatalı olduğunu söyledi
Sanırım siz kendinizi kandırıyorsunuz , babanız kaç yaşında? O adama sus açma konuyu diyecek cesareti nerden alıyor bu çocuk

Sanırım siz kendinizi kandırıyorsunuz , babanız kaç yaşında? O adama sus açma konuyu diyecek cesareti nerden alıyor bu çocuk
Babam bugün azarladi o zaman babam alttan aldı dediki bu aramızda kalsın cahillgine veriyorum gibi getirtme beni İzmir e dedi bende baya yüklendim babamın karışmasından rahatsizsin ama senin annen de aynı şeylere karışıyor dedim sustu

Peki sen şu an ne yapmayı düşünüyorsun

Midem kalktı vallahi, bu basıl iş böyle… Babanıza el kaldıracak gibi olan adam sizi dayak manyağı yapar evlenince…
Ne bu sekilde flört olur ne de evlilik.
İki tarafta cahil ve geri kafalı.

Babanız da tanışmaya kocanızın ayağına giderse ne saygı kalır ne de büyük önceliği…
O kadar mı aceleniz vardı tanışmak ve evlilik için.

Alın işte tazminat için başınıza gelenler…
Bari işten çıkta tazminat al hayra geçsin evlilik bi işe yarasın…

Ayrılmalısın. Daha şimdiden babama böyle davranan biriyle asla devam etmezdim. Ki sana da pek sevgisi yok cocuk gibi ne dilekcesi öyle. Ben olsam iyi dilekce yazmıssın ben yarın veriyorum bunu hemen der kendim gider mahkemeye verirdim

Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
Sizi niye linçliyorlar o kısmı anlamadık. Linçlenecek bir zihniyetiniz var evet ama bu yazdıklarınızla alakalı değil.

Sizi niye linçliyorlar o kısmı anlamadık. Linçlenecek bir zihniyetiniz var evet ama bu yazdıklarınızla alakalı değil.
Ay bi kere de sasirsak be, 3 kelimeyi toparlayamayip bebek yasta ki cocuga dini egitim , bale yerine spor tavsiyeleri vermek falan. Bazen cok uzuluyorum ya. Cok yazasim geldi o yorumu okuyunca da degişen bisey olmaz. Basima bela aldigimla kalirim.

Konuyu "beni linclemeyin" şeklinde açan biri ; içten içe bunu hak ettiğini biliyordur bence.
Tamamen savunma psikolojisi..
Yani bu konunun sahibi bir başkası olsaydı,yorum yapan da sen olsaydın,eminim konu sahibini yerden yere vururdun..
O yüzden hiç kendini kandırma,linclenmek istemiyorsan da konu açma.
Zorla mı actiriyorlar ?
Ama yok,sen bunu biliyorsun ve hoşuna gidiyor.
Beni linclemeyin derken bile linclenmek için kiskirtiyorsun insanları..
Saçma sapan,anlamsız ve karman corman bir yazı bu..
İlk başta ordan vururlar zaten haklı olarak.

Kaynana öyle dedi, babam konuştu, aile büyükleri devreye girdi... O hazırlanan boşanma dilekçesini lütfen kullanın. Bu nasıl evlilik, sizin deyiminizle nişanlılık? Herkes birbirine girmiş, her ilde tartışılmış kavga edilmiş hatta seyir esnasında da dilekçeler gönderilmiş. Kardeşim devam etmek zorunda mısınız? Ne saçma sapan işlere sokmuşsunuz kendinizi? Kaynananın size şaka yapmadığını biz bile anladık. Ayrıca o babanıza kalkacağını hissettiğiniz elin size de kalkacağına bahse girelim mi? Böyle evlilik yapacağınıza bekar kalın daha iyi.
Dini nikah olup olmaması sizi bağlar TC kanunları önünde evlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…