Bosanıyorum

Mis gibi kiziniz var bundan guzel moral mi olur, gencsiniz atlatirsiniz kanser ne ki Kara veba gibi hayatinizi saran adamdan kurtulmussunuz bugun. Bu gunler gecer sagliginiza kavusursunuz sizi onemsemeyen bu insan musveddesi kocaniz da defolur gider insallah. Gecmis olsun

Bosanacagim zaten. Şimdiden rahatladım. Oh mis gibi hayat kızım var yeter bana kizlar dua edin kimin duası kabul olur bilinmez bir an önce su insan musvettesinden kurtulayım sağlığıma kavusayim
Allah aşkına boşan şu adamdan, hayatına öyle bi ferahlık ve psikolojik rahatlama gelecek ki şaşıracaksın. Umarım en kısa sürede her şeyi atlatır ve yoluna koyarsın.

Rabbim sana guzellikler versin mutlu etsin kocan çok utanmaz beddua edesim geldi neyse
Ben ettim canım sende kanser ol sende hasta yatağında terk edil diye. Hayır birde bana yedirdigini içirdigini haram etti ona gülüyorum bende ona yaptığım hizmetleri haram ettim hasta hasta ocağa dayanarak makarna yapmistim kıymetin mi bilindi sanki

Bosanacagim zaten. Şimdiden rahatladım. Oh mis gibi hayat kızım var yeter bana kizlar dua edin kimin duası kabul olur bilinmez bir an önce su insan musvettesinden kurtulayım sağlığıma kavusayim
inşallah bu adamdan kurtulunca sağlıklı musmutlu evladınızla yanyana huzurlu uzun bir hayatınız olur.o adam müsveddesi de sürüm sürüm sürünür hayatı boyunca.çok aminnnnnn

Gör bak başına neler geliyr onun ayıp be bu kadr olmaz

Çok çok aminnn Rabbim tez vakitte sağlığına kavustursun

İyi aks öncelikle çok geçmiş olsun tez zamanda Allah'ım safi ismini tecelli eder şifa bulursunuz , üzgünüm yazdıklarınızı okuyunca bn bile gerildim muhakkak ki siz daha da üzülüyor icerliyorsunuzdur ,maddi bir geliriniz var anladığım kadarıyla bu durumda size hem fiziksel hemde duygusal anlamda yük olan bu adamdan bir süre ayrı kalmanız hayriniza ,süreç sonrası en doğru kararı muhakkak yine siz vereceksiniz yazdiklariniz bu adamın merhametsiz ilgisiz yardımsever olmayan biri olduğunu ortaya koyuyor bu manevi yükü omuzumuzdan indirmeniz işinizi kolaylastiracaj gibi

İnsan hayata bir kere gelir.Eğer hastalığınızda yanınızda olmayanı,destek yerine köstek olanı bence sırtınızda taşımayın bırakın kendi yürüsün .Dert ede ede daha kötü olursunuz.Üzülmeyin,sağlıklı olmaya bakın...

Allah size tez zamanda şifa versin. Eğer sağlam bir mesleginiz varsa, ve size kucak açan bir aileniz varsa, önce bir süre ayrı kalın.. Bi ihtimal aklı başına gelir yuvasına sahip çıkarsa ne ala.. ama negatif davranışlarına devam ederse bu sürede, aklın yolu bir.... boşanmak da hayatin bir gerceği. Bir kadınin ekonomik ozgurlugu varsa cekinecek hic birsey yok

Neden bunları yaşatınızki kendinixe geçmiş olsun kızınız için iyi olun mutlu o adi kocanızdan kurtulun

Lutfen sagliginiza odaklanin. Bence dogru karar veriyorsunuz. Maddi sikintiniz da olmayacak anladigim kadariyla. Kizinizla gecireceginiz mutlu, saglikli gunleri hayal edin.

Adli tatilde dava acilabilir.

Acilen boşan canının derdine düş bacım..

Gerçekten çok üzüldüm .bu kadar çile cekiyorsunuz ama bunun mükafatı çok büyük olacaktır inşallah.cektiginiz kadar çok mutlu olursunuz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…