Bosaniyorum yardim

duygusalnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
26
5
36
35
Ankara
Kizlar merhaba burada yeniyim artik kimden nasil bir akil alacagimi sasirdim esimle bosanma davamiz var ve ben hala inanamiyorum bosandigimiza bosandigimiza diyorum cunku sonuc oyle olacak 6 senelik bir evlilik ve 4 yasinda bir erkek cocugu yasanmadik sey soylenmedik laf soz kalmadi 10 aydir ayriyiz evlerimizi ayirdik ve ben oglumla ailemin yanina yerlestim calisiyorum ozel sektorde ailemde destek fakat oglum hep babayi istiyor daha dogrusu barisip tekrar aile olmayi sanirim su surecte o etkilenmesin diye 15 gunde bir goruyor babasini 1 gun kaliyor krese gidiyor ve bu ayrildigimiz 10 ayin icinde eski (esim) kazayla vuruldu meslekten dolayi ve yaklasik 4aydir annesi bakiyor ve uzunca bir surede toparlanamicak gibi gorunuyor ic organlar cok hasar gormus hastanede yofun bakimda yanina girdigimde bile seni istemiyorum dedi kafayi yicem ben bu adama ne yaptim bu kadar daha sonra bu konuda pisman oldugunu soyledi ama cocugun gelecegi kaygilari suandaki psikolojik durumu hakkinda konusmaya cagiriyorum ona bile gelmek istemiyor simdi siz soracaksiniz sen bu kadar ne yaptin diye yemin ediyorum ne bir aldatma ne bir ihanet ne bir yuz kizartici hicbirseyim olmadi onunda yok iliskimiz iletisim eksikliginden dolayi bitti.bizim kavgalarimiz cok siddetli oluyordu daha oncede boyle bir ayrilik yasadik 8 ay gibi tekrar baristik ve normal bir yasantimiz vardi hatta ayrilmadan evvel ev almayi bile dusunuyorduk sunu biliyorumki esimin ailesi beni istemedi ve istemiyorda yani esimin surekli bitti artik bu is olmaz demesinin altinda ailede olabilir baska bir kadinda olabilir bunu biliyorum ama cocuguna cok duskun bir adamdi simdi ne olduda aramiyo sormuyo cocugun kresine bile gitmiyor mahkeme gecici nafakayi 300 lira bicti onu bile vermiyo kasimda mahkememiz var ve davamiz cekismeli cunku cocugun velayetini istiyor avukatim bizde kalir diyo ama ben yuvamizin tekrar olma ihtimallerini dusunmekten kafayi yicem cunku bende annesi babasi bosanmis bir ailenin cocuguyum ne kadar zor oldugunu biliyorum ne olursa olsun ayni seyleri cocugumun yasamasini istemiyorum esim suan tedaviyle ugrasiyo isede baslamadi psikolojisinin iyi olmadigini duyuyorum ama neden donmuyor neden tekrar bir aile olamiyoruz ailesiylede cok anlasan biri degil ev yok cocuk yok kari yok is yok butun bunlarin karsisinda gel dese hemen cocugunuda alip kosacak biri var ama o cok sessiz ne yapmaya calisiyor bunu dusunmekten kafayi yicem biraz uzun oldu ama daha bu yuzeysel gectigim hali akraba oldugunuzdan dolayi cok laf soz dedikodu oldu ne yapayim kizlar yeniden baska bir hayata baslamak cok korkutuyor beni cnku artik bireysel dusunemem ben bir anneyim her adimimi evladimi dusunerek atmak zorundayim bana akil verin lutfen

Mahkeme de boşanmak istemediğini söyle.
Eşin biraz toparlasın kendini. Tekrar konuşursunuz, baktın olmuyor. Yapacak bişey yok. Böylesi çocuk için daha zor olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Tesekkur ederim Perili_MeLek Perili_MeLek . Haklisin belki ama dilekcelerimiz coktan yazildi bende bosanmak istiyorum demistim artik mahkemede farkli bir karar soyleyemem heralde bosanmak istedigimide esimin yazdigi dilekceye karsilik yazmistim cnku dilekcede intihara meyilli psikolojisi bozuk kiskanc takintili biri oldugumu yazmisti buna karsilik yazdim

Canim cok uzuldm senin icin ya sen elinden geleni yapmissin esinin ailesi seni istemiyosa esini dolduruyo olabilirler sende mahkemede bosanmak istemedigini esinle yemiden birlikte olmak istedigni soyle ama isiicinde siddetde varsa uzak dur canim cocuk sende kalir sonucta esinbakcak durumda degil calismiyomusta rahat ol

Size söylediğim ağır gelebilir ama istenmediginiz bir hayatta yaşamak çok zordur. Evladiniz için bile olsa yapmayın.

Belki zamanında bir terapist ile tekrar deneyebilirdiniz ama şuan çok kopuk gibi duruyor.
Hasta yatağında dahi istemiyorsa ya sevgisi bitti ya da bir kadın var.

Kreşe gidip görmemesi falan hastaligindandir. Toparlanamadi diyorsunuz nasıl gitsin. Velayeti istediğine göre oğluna uzak biri değil.

Boşanmak çok zor bir süreçtir. Bu süre zarfında uzman desteği almalısınız.

Intihara meyilli, kıskanç diye neden söz ediyor sizden ?

Bu hastaligi yaklasik 4 ay onceydi suan yurumesinde falan bi sıkintiyokki biz diger ayrilip baristiktan sonra aile terapistine gittik yaklasik 4 5 ay aslinda bize iyi gelmisti ama esim asiri kinci biri hicbirseyi unutmaz intihara meyilli oldugumu bir kez ayrildigimizin daha ilk gunleri cocugumun bana asiri acitosyaonu sonucu esimi arayip tekrar barisalim diye yalvardigimda bana cok acir konustu ven seni istemiyorum biz allah katinda bile evli degiliz zina yapariz cok cok agir sozler kullandi bende vunun sonucu bir boslukta sacma sapan ilac icmistim onu kullaniyor mahkemede de bunu kullandi ven o yaptifimdan binlerce kez pisman oldum zaten bi anlik boslukta. Yapmistim hicbirseyi ve hic kimseyi dusunmeden buna istinaden boyle yazdi suan calismiyo ama maas aliyor devlet memuru kendisi ama cocuguna 3 kurus yardimi yok evet gorunurde duskun cocuguna ama cocugun hicbirseyiyle ilgilenmemesi hicbirseyine faydasi olmamasi nasil bir duskunluktur krese gidip istedigi zaman gorebilir ve cok yakin onu bile yapmiyor adam vuruldugunda kaynanam ogluma bisey olsaydi bu deli kiza kalacakti maasi demis butun bunlardan sonra ben neden hala yuvam diyorum kendime anlam veremiyorum

G Greeneliton . Siddet yok canim iki kez bosanmanin esigine geldik ikisindede aile bir adim atmadi esim normalde eli acik biridir kiz kardesinin dersanesini falan oduyo bu yuzden aile hep parasindaydi esimin ve ayrica benim ayrildigim evi hala bosaltmadi 9 aydir oraya 800 lira kira oduyo cnku ben evden cikarken sadece ceyizimi almistim

G Greeneliton . Siddet yok canim iki kez bosanmanin esigine geldik ikisindede aile bir adim atmadi esim normalde eli acik biridir kiz kardesinin dersanesini falan oduyo bu yuzden aile hep parasindaydi esimin ve ayrica benim ayrildigim evi hala bosaltmadi 9 aydir oraya 800 lira kira oduyo cnku ben evden cikarken sadece ceyizimi almistim
Ailesi napmaya calisiyo belkide esinizin size oyle olmasi esinizin ailesi tarafindan oldu siz gittiniz diye atip tutup doldurmuslardir esinizle tek kalip konusma firsati hic buldunz mu
Evide bosaltmamis hem ne bilim valla canim ya

G Greeneliton ailenin doldurduguna eminim canim ondan suphem bile yok ama bana evden cikmam konusunu esim acti yani evi ne zaman bosaltiyosun dedi bendeki salaklik evi onun oyle demesiyle bosaltmam oldu bosaltmak derken sadece ceyiz esylari ve cocugun oyuncaklari vs. Ama yeterince gururumu onurumu kirmisti ve yuce rabbimin adaleti o kadar buyukki onu yatak dosek yapti altini almis annesi 20 gun boyunca ama o halde bile beni istemedi kendi ailem cok konustu onunla beni paranoyak etti allahim acaba cok buyuk biseymi yaptim ben diyorum kendi kendimden suphe eder oldum ama biliyorum kendimi cok sukur bu kadar gozunu kor edecek kadar ne oldu bu sorunun cevabini bulmaya calisiyorum bitti sevmiyorum diyor insan birinden gecti mi geciyomus diyor

G Greeneliton ailenin doldurduguna eminim canim ondan suphem bile yok ama bana evden cikmam konusunu esim acti yani evi ne zaman bosaltiyosun dedi bendeki salaklik evi onun oyle demesiyle bosaltmam oldu bosaltmak derken sadece ceyiz esylari ve cocugun oyuncaklari vs. Ama yeterince gururumu onurumu kirmisti ve yuce rabbimin adaleti o kadar buyukki onu yatak dosek yapti altini almis annesi 20 gun boyunca ama o halde bile beni istemedi kendi ailem cok konustu onunla beni paranoyak etti allahim acaba cok buyuk biseymi yaptim ben diyorum kendi kendimden suphe eder oldum ama biliyorum kendimi cok sukur bu kadar gozunu kor edecek kadar ne oldu bu sorunun cevabini bulmaya calisiyorum bitti sevmiyorum diyor insan birinden gecti mi geciyomus diyor
Allah iste sana ettiklerini bulmus bosver sende o zaman canim seni sevmeyeni senn niye umursuyosun salla gitsin cocugun sende kalir calisiyosun maasinda iyise sorum yok

Oyle olmiyor iste canim cocugum daha 4 yasinda onu bu kadar erken uzmeye hakkimiz yok ama bunu dusunen bir tek ben olamamda rabbim neylerse guzel eyler insallah bizim icinde guzel olani eyler

Back
X