Boşanıyorum sonunda

Rabbim'den gelenden sual olunmaz. Evladınızı kucağınıza alamamışsınız ve her şerde bir hayır olduğunu da daha iyi anlamışsınızdır.

Şu saatten sonra olmuş şeyler üzerine sizi eleştirmek pek doğru değil. Zira siz yaşadınız, siz hissettiniz... Artık aklı başında ve ne istediğini bilen bir kadın olarak yaşamınıza devam edeceksiniz. Yaşadıklarınız acı ama aynı zamanda da sağlam bir tecrübe...

50 yaşından sonra bile aşık olan insanlar varken 34 yaş endişe etmek için çok genç bir yaş. Ayrıca bir kadının en güzel yaşları.

Boşanma konusunda ise duygusal anlamda zorlanmalar yada psikolojik anlamda sıkıntılar yaşarsanız kendiniz çözmeye çalışmayın. Bu sizin mutlu olma sürenizi kısaltır.

Yaşam boyu şanslı ve mutlu olursunuz inşallah..

size yorum bile yapamıyorum.ne ettinizse kendinize etmişsiniz yazık gerçekten çok yazık.

asıl sana yazık!okur okumaz hemen karala kına!
Ya kadermıs evlenmıs kendısı cekmıs senmı cektın, bukadar kırıcı konusmayın,
her ınsanın sabrı farklı yerde tasar.asıl kaynanasına yazık kocasına yazık bıde zalımlıklerını allahla destekleme calısıyorlar! Gorurler hakkı hukuku allahın tokadını!

Yaşadıklarınız filimler de olan cinsten ama reelde de olabiliyormuş demek ki.
Neden durdunuz, nasıl katlandınız demiyeceğim, çünkü nedenlerinden siz bile emin değilsiniz.
Yalnız geçti gitti ve kurtuldunuz, hiç bir şey için geç değil..
Erkek arkadaşımın halasının kızı 37 yaşında falan evlendi, çocuk için tedavi görüyorlar, sosyal paylaşım' dan resimlerini görüyoruz, gördüğünüz gibi örnekler çok, karamsarlığa kapılmayın henüz 34 yaşındasınız.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz, hep yüzünüz güler.
O insanlar da layığını bulur bundan hiç kuşkun olmasın, Rabbim o kadar büyük ki,
Hakkında bundan sonra hayırlısı olsun inşallah.

Allahin sevdigi kuluymussun ki yuce rabbim bebeginin domasina bile izin vermemis, dusunsene birde o zavallicik olacakti ve daha neler cekektin...hepizin ayri sinavi var bu hayatta seninkide bu olsun sakin bir daha o kapiyi acma...emin ol yolun acik olacak helal sut emmis birinden nice cicullarin olacak...ama sen dik ve kararinin arkasinda dur asla pes etme..

Çok saolun. Artık dönmem zaten dava açıyorum. Ama dediğiniz gibi hepimizin sabrı bir yerde taşıyor. Bende epey sabırlıymışım bilmezdim. Ordan çıkarken kendi evladım gibi baktığım üvey kızım, kaynanam bayram yaptılar nerdeyse. Asıl bayram benim bayramım sizden kurtuldum. Annesi yüzünden az tokat yemedim o insan müsvettesinden. Biri oğlum bana kaldı, diğeri babam bana kaldı diye sevindiler. Yaa ondan kime hayır geldi size gelecek. Ama Allah'ın sopası yok, benimde ahım çok. Artık bundan sonra kendi hayatıma bakarım. Evet geç öğrendim ama kuvvetli öğrendim. Daha dik durucam artık hayatta.

Sabırlı bi yapınız mı var ? Cidden soruyorum, peygamber sabrı varmış sizde. maşallah mı demeliyim bilmiyorum.
Hiç bir kötülük, eziyet tek tarafta kalmaz..Eden bulur kesinlikle inanıyorum.
İnşallah güzel günler sizinle olur..

Hayat her yeniden başlamaya karar verdiğimiz anda bize sonsuzluk kapılarını açacak kadar cömerttir. Neden geç olsun ki?? Yeter ki karar ver ve yeter ki iste…
Bu adamdan kurtulmuşsun önce onun için dua et, sonra da yeni bir başlangıcın senin için hayırlı olması için…
Her şey daha güzel olacak, az sabır.

Allah sabrını versin .......

yaptıklarını kanıtlarsan mahkemede donuna kadar alırsın elinde ne var ne yoksa tazminat nafaka ne varsa.. hakkını savun.ezdirme kendini.

çok bile dayanmışsın nasıl bu kadar sabredebildin canım pislik adam sana hastalık bile bulaştırmışhiçbir şey için geç değil canım boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun kocanın aldatlamalarını kötülüklerini ispatla nafaka tazminat iste yaptıklarını yanına bırakma Allah da yanlarına koymaz
inşallah bundan sonra çok mutlu olursun canım

Nereden dönerseniz kardır arkadaşım.
Allah bundan sonra karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın.
Eden bulur unutma.
Genelde de öbür tarafa kalmaz hesaplar ama anlayana.

çok sabırlıymışsınız...ben olsam saldırırdım...o yaratık başka şeylerin peşinde acilen kurtulun

benle evliyken başkasına evlenme teklifi edecek
bıçagın ters tarafıyla dograrım ben öyle adamı

yaşadıklarınızı hayretler içinde okudum. gerçekten sizde evliya sabrı varmış. facede çok sık geçen klişe bir söz belki ama beni her okudumda etkiler ;

Hayatım alt üst olacak diye korkmayın. Altının üstünden iyi olmayacağı ne malum

neden geç olsunki canım,sen herşeyin en güzelini hakediyorsun eden bulurmuş merak etme Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor,o seni haketmemiş emin ol çok iyi biri çıkacaktır karşına ve mutlu bir yuvan olacaktır onlar ise çöplükte sürünecektir biz ne yaptık diye mazlumun ahı tutar..valla okurken sinir oldum benimde eşim ayrılmıştı bir kızı var bende bekar olarak evlendim ilk başta ailem ayrılmış diye istemediler ben istediğim için oldu,kayınvalidem ile aynı apartmanda oturuyoruz fakat Allah ıma sonsuz şükürler olsunki çok mutluyum belki bekar biriyle evlenseydim bu kadar mutlu olamazdım,eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor değer veriyor...Rabbim değer kıymet bilenlerle karşılaştuırsın hep böyle dua et ben böyle dua ederdim ve Allahım dualarımı kabul etti...ondan kurtulduğun için sevin o tarz insanlarla ömür geçmezdi,Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Sevgili buseli hayatımızın ne kadar çok benzeyen yönleri var anlattıklarında benim hayatımdan da kesitler var..çok sevdîk çok üzüldük..umarım bundan sonrası güzel olur..

Şanslıymışssın arkadaşım..bende bekardım eşim ayrılmıştı bir çocuğu var.ben onu ailem karşı çıkmasına rağmen sevdim evlendim o kıymet bilmedi

Ahhh aileler birazcık dinlense, sözleri gözardı edilmese... Anne baba rızası olmadan olan evliliklerin çoğundan hayır gelmiyor zaten. İnşallah bundan sonra mutluluğu yakalar, evladınızı kucağınıza alırsınız.

Şanslıymışssın arkadaşım..bende bekardım eşim ayrılmıştı bir çocuğu var.ben onu ailem karşı çıkmasına rağmen sevdim evlendim o kıymet bilmedi

Senin konunu okumuştum cnm. Allah seninde yardımcın olsun. Sorun iki kişilik olunca çözülüyorda sadece karşı taraf sorunluysa ve tedavide olmak istemiyorsa çözümlenemiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…