BOŞANIYORUM SONUNDA KABUSLARLA DOLU EVLILIĞIM BITTI

Sesbellas

🇹🇷🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
910
1.290
Merhaba arkadaşlar geçmiş konularımı belki hatırlarsınız eşim alkol bagimlisydı son şans son şans en sonunda bitti benden size tavsiye alkol yada madde bağımlısı eş sevgili size ne vaad ederse etsin inanmayin ben o kadar mücadele ettimki huc bir şekilde duzelme olmadi aksine daha cok battı annem geldi artık beni almaya inanın onun karsisina bile sarhoş çıktı ve sonuçta bitti baba evine dönüş başladı Rabbim benjm durumumda olan herkese kolaylık versin umarım benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz
Bana daha önce cok yardımcı olan arkadaslar oldu bundan sonra cok daha guzel konular acmak sizlerin fikirlerini almak istiyorum

Kendiniz demissiniz iste kabuslar bitti. Piril piril bir hayat sizi bekliyor. Yapacaginizi yapmissiniz zaten. Insallah bundan sonra mutlu olursunuz.
Amin cok cok teşekkür ediyorum cok zor zamanlar geçirdim sonunda sessiz çığlıklarımı duyurdum

Cok sukur demelisiniz. Ben de 1 ay oldu resmi bosanali cok sukur o pisligi hayatimdan gecte olsa defettim. Benim de anladigim en onemli sey KIMSE DEGISMEZ. Ya oldugu gibi kabul edeceksin ya da hic bulasmayacaksin. Hayat bundan sonra cok daha guzel olacak bizler icin.
Bekleyelim ve gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…