Amin cok cok teşekkür ediyorum cok zor zamanlar geçirdim sonunda sessiz çığlıklarımı duyurdumKendiniz demissiniz iste kabuslar bitti. Piril piril bir hayat sizi bekliyor. Yapacaginizi yapmissiniz zaten. Insallah bundan sonra mutlu olursunuz.
Amin inşallah inanın üzerimden dünyanın yükü uzerimdem kalktı simdi sıra dava acmakta yuz yuze dahi gelmek istemiyorumCanım inşallah çok güzel günler görürsün..Yolun açık olsun..
Cok sükür ki yokÇocuğunuz var mıydı?
Çok iyi o zaman şükredin. Hakkınızda hayırlısı olsun mutlu olursunuz inşallahCok sükür ki yok
Inanin cok özledim neşeli gunlerimi tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun. Umarım herşey sizin için çok güzel olur.
Hoşgeldiniz gelecek güzel günlere diyelim
Amin inşallah inanın üzerimden dünyanın yükü uzerimdem kalktı simdi sıra dava acmakta yuz yuze dahi gelmek istemiyorum
Cok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yasatmasinGecmis olsun yeni bir baslangic yeni bir hayat var onunuzde tadini cikarin guzel gunleriniz olsun
Inşaallah korkarak yaşamak istemiyorum artık gilmeyi unuttum desem yeridirgecmis olsun. piril piril bi gelecegin olsun
Aminn..Cok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yasatmasin
Amiiinnnn yaşadıklarımı unutmam uzun zaman alacak ama insallah bu zor günler çabuk biterAminn..
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin..
İyi ki ayrılmışım dediğiniz günler yaşarsınız inşallah.