Boşanıyorum sebebini bile anlamadan?

Hiç düşünmeden boşayın.
Böylelerinin iki yakasının bir araya gelmemesini temenni ediyorum. Ne yaptı, ne yaşadı bu adam şimdi dönüp geriye baktığında, ne sebeple evlendi?... Hiç...

Diğer yandan siz de bile bile lades demişsiniz.
Sevgiliyken, nişanlıyken olan olumsuzlukları (ciddi olumsuzlukları) tolere edersen, evlenince misliyle karşılina çıkıyor ve sen dayanamıyorsun, sevgiliyken ayrılamadığın adamdan boşanmaya kalkıyorsun. Bunu genel yazdım, burada çok sık karşılaşıyorum bu tür ilişkilerle.
Siz de bu şekilde davranmışsınız.
Ama geç değil hiçbir şey için.
Kötü bir tecrübe diyip yola devam etmeli.
Muhakkak boşayın ve haklarınızı alın.
Amin.. benim aptalligimdan sorumlu degildi elbette ama keske gidebilme cesaretine o sahip olsaydı

Balık baştan kokmuş görmek istememissiniz. Bile bile lades yapmışsınız. Hala neden arıyorsunuz Bakın bunların olmasında bir neden yok eşiniz böyle bir insanmış baştan beri, siz bunu görmek istememissiniz. Aslında görmeniz için çok şeyler olmuş. Lütfen şuan neden aramak yerine yolunuza devam edin ve dik durun.

Maalesef aslında görünen köy kılavuz istemezmiş sizin kabul etmeniz ve sizi sevmediği açıkça belli olan bir adamla evlilik kararı almakla hata etmişsiniz. Yaşınız genç boşanın bu adamı yıllarca çekmeyin

Balık bastan kokar,niye bununla evlendiniz.Kuafore gitme,eşya almam,düğün olmayacak sadece erkek kınası? Bunları niye kabul edip,evlendiniz. ADAM %90 BISEKSUEL hatta pasif gay bu evlilik değil,siz seçilmiş bir kurbansınız.Nasılsa çalışıyor buna para da vermem oh hayatımı yaşarım, dışarısı da beni evli zanneder. Altınlar sizdemi hepsini alin,annenizin evine bırakın zaten sizin hakkiniz,soran olursa da ben de değil diyin. Ben olsam evde bi olay patlatır, bunu uzaklaştırım,bir de darp raporu eklerim ustune, rezillik görmemiş bunlar,denk gelmişler mazlum insana eziyorlar, kendini ezdirme. Cinselliğin olmaması hakim tarafından direkt haklı boşanma sebebi, ben olsam bunu etrafta da yayarım 4 aydır tik yok,şüpheliyim derim kisasa kisas,boşanma surecinde bunlar bin kat daha cirkeflesecek,bekleme atağa gec. Yok öyle evlendim ,hadi by. Zamanına yazık resmen seni kurban olarak kullanmış.
Gercekten cok haklisiniz para icin herseyi yapacak cinstenler

Sebebini anlamadım diyorsunuz da evlenmeden çok belliymiş ne olduğu. Boşverin sebebini falan haklarınızı almadan boşanmayın sakın. Altınları vermeyin utanmadan birde vermek istemiyor ,yüzde yüz kusurlu üstüne tazminat verse hakkınızken.
Şimdi hazmedemiyorsunuz ama zamanla iyiki kurtulmuşum diyeceksiniz.

Bunların olacağı belliymiş zaten. Benim anlamadığım şey türkiyedeki kadınların neden sevilmediğini değer görmediğini bile bile bu kişilerle gözü kapalı evlenmesi… Çünkü hiçbir mantık yok. Ve sonu boşanma aldatma veya dayakla bitiyor bu tarz ilişkiler.
Benim ailem de bu yapıda hayır diyebilme kabiliyeti yok. Bu saatten sonra aynı şekilde ilerlemek istemiyorum ama agir bir ders oldu bana

X