- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Neyini seviyordunuz ki bu kadar?Çok yogundu çok seviyordum
İlgi desen yok özen desen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyini seviyordunuz ki bu kadar?Çok yogundu çok seviyordum
Amin.. benim aptalligimdan sorumlu degildi elbette ama keske gidebilme cesaretine o sahip olsaydıHiç düşünmeden boşayın.
Böylelerinin iki yakasının bir araya gelmemesini temenni ediyorum. Ne yaptı, ne yaşadı bu adam şimdi dönüp geriye baktığında, ne sebeple evlendi?... Hiç...
Diğer yandan siz de bile bile lades demişsiniz.
Sevgiliyken, nişanlıyken olan olumsuzlukları (ciddi olumsuzlukları) tolere edersen, evlenince misliyle karşılina çıkıyor ve sen dayanamıyorsun, sevgiliyken ayrılamadığın adamdan boşanmaya kalkıyorsun. Bunu genel yazdım, burada çok sık karşılaşıyorum bu tür ilişkilerle.
Siz de bu şekilde davranmışsınız.
Ama geç değil hiçbir şey için.
Kötü bir tecrübe diyip yola devam etmeli.
Muhakkak boşayın ve haklarınızı alın.
Benim de direkt aklıma o geldiHayatındaki kişi erkek bile olabilir valla bence
Bilmiyorum gözün kör olması derler ya hayatim boyunca mantikli biri olarak gosterirlerdi beniNeyini seviyordunuz ki bu kadar?
İlgi desen yok özen desen yok
Sebebini anlamadınız mi gercekten? Adam paravan evlilik yapmış. Aile de bunu bildiği için masrafa girmek istememiş.
Hayatindaki diger kadinlari da sevebilecegini dusunmuyorum,onceki nisanlisini da birakmis bos bir sebepten. Erkek olabilir,mumkunBu adam sizi hiç sevmemiş ki
Hayatında başka biri olabilir , bu kişi erkek de olabilir. Acaba farklı bir eğilimi mi var da bunu ört pas etmek için evlendi ?
Bencede anne abla hepsi biliyor.Bana da sanki annesi biliyormus gibi geldi
Gercekten cok haklisiniz para icin herseyi yapacak cinstenlerBalık bastan kokar,niye bununla evlendiniz.Kuafore gitme,eşya almam,düğün olmayacak sadece erkek kınası? Bunları niye kabul edip,evlendiniz. ADAM %90 BISEKSUEL hatta pasif gay bu evlilik değil,siz seçilmiş bir kurbansınız.Nasılsa çalışıyor buna para da vermem oh hayatımı yaşarım, dışarısı da beni evli zanneder. Altınlar sizdemi hepsini alin,annenizin evine bırakın zaten sizin hakkiniz,soran olursa da ben de değil diyin. Ben olsam evde bi olay patlatır, bunu uzaklaştırım,bir de darp raporu eklerim ustune, rezillik görmemiş bunlar,denk gelmişler mazlum insana eziyorlar, kendini ezdirme. Cinselliğin olmaması hakim tarafından direkt haklı boşanma sebebi, ben olsam bunu etrafta da yayarım 4 aydır tik yok,şüpheliyim derim kisasa kisas,boşanma surecinde bunlar bin kat daha cirkeflesecek,bekleme atağa gec. Yok öyle evlendim ,hadi by. Zamanına yazık resmen seni kurban olarak kullanmış.
O zaman ikinci seçeneğindeki olma ihtimali daha yüksek.Hayatindaki diger kadinlari da sevebilecegini dusunmuyorum,onceki nisanlisini da birakmis bos bir sebepten. Erkek olabilir,mumkun
Arkadaşlarına aşırı düşkün diyorsunuz zaten. Belki de var böyle bir sebep.Hayatindaki diger kadinlari da sevebilecegini dusunmuyorum,onceki nisanlisini da birakmis bos bir sebepten. Erkek olabilir,mumkun
çok merak ettim. neyini seviyordunuzÇok yogundu çok seviyordum
Birini sevecegim varmis bence ona denk geldi..tek sebep sayamam yoksa haklisinizçok merak ettim. neyini seviyordunuz
Benim ailem de bu yapıda hayır diyebilme kabiliyeti yok. Bu saatten sonra aynı şekilde ilerlemek istemiyorum ama agir bir ders oldu banaBunların olacağı belliymiş zaten. Benim anlamadığım şey türkiyedeki kadınların neden sevilmediğini değer görmediğini bile bile bu kişilerle gözü kapalı evlenmesi… Çünkü hiçbir mantık yok. Ve sonu boşanma aldatma veya dayakla bitiyor bu tarz ilişkiler.
Altınlarla araba aldı. Avukat arabani sattirarak alabilirim diyorO zaman ikinci seçeneğindeki olma ihtimali daha yüksek.
Peki bir avukatla görüştünüz mü?
Altınlarınız, ziynetleriniz siz de mi ?
kuruşunu bırakma sakınAltınlarla araba aldı. Avukat arabani sattirarak alabilirim diyor