dediklerinde çok haklısın maalesef beni kaybetmek gibi bir korkusu yok sıfır çaba sıfır korku dediğin gibi..Şöyle el kol hareketlerinden nefret ediyorum ya.. Şakası bile kötü. Bir erkeğin elini hava da görünce kürekle ağzına vurasım geliyor. "Salak" ne demekmiş. Gerçekten tartışmanın da bir adabı olmalı. Seviyesi olmalı. Ki tatlı tatlı konuşmuşsun.. Neden hemen küçültmeye çalışıyor ki.. Rencide etmeye çalışıyor. En sevmediğim en sinir olduğum hareketler. Yüzüne indiricem ne demek ya çocuk mu bu adam? Ergen falan mı ya da seni serserilik dönemlerinde askerlik arkadaşı falan mı sanıyor?
Boşan ya da boşanma diyemem. Ama seni tek kalemde silebildiğini gördüğün adamın, -sıfır çaba, sıfır korku- notunu ver artık. Süründür dicem ama bunun için seni kaybetmekten korkması gerekiyor.
ihanet olduğuna ihtimal vermiyorum canım. ailesi bizi defalarca barıştırdı ama eşim ailesine de "bu konuda beni bir daha aramayın defalarca aynı konuyu konuşup kendimi sıkamam ben" demiş. gerçekten rezil bir durum ve ben hala çabalıyorum ne acınası bir durum..Anlatılana göre adamda kaybetme korkusu yok ki gemilerini çokdan yakmış da gitmiş bile küllerinden eser yok...tabii ki biz bunu tek taraflı olarak yorumluyoruz...insan bir kere düşünüp evliliği şıp diye karar verir keza bende öyle.ama boşanmaya karar vermeden evvel mutlaka binlerce kez düşünmek gerek..bu evliliği n tek tesellisi çocuk olmayışı..bence burada en düşündürücü olay ailenin ayrılsınlar demesi..aile toparlayıcır ki bunlar tam aksini yapmışlar. İşin içinde ihanet var mı acaba böyle bir sezgi bu davranışlar normal değil resmen seni kendinden uzaklaştırmak istemiş...
İnşallah hakkında hayırlısı olsun.. Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu? Birlikte düşünürüz. Yalnız değilsin unutma..dediklerinde çok haklısın maalesef beni kaybetmek gibi bir korkusu yok sıfır çaba sıfır korku dediğin gibi..
şimdiden hesaplar peşine düşmüş ayrılmak istiyor kesinlikle. son umudum bu akşam yapılacak olan konuşma..
Çok saol canım bu akşamı iple çekiyorum inşallah hayırlısı olur çok üzülüyorum çokİnşallah hakkında hayırlısı olsun.. Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu? Birlikte düşünürüz. Yalnız değilsin unutma..
Ben olsam atmazdım..
Geçtiğimiz aylarda eşimle 1 ay ayrı kaldık, ben ailemin evinde kaldım..
Ve tek adım atmadım, bana göre çoğunlukla o haksızdı tabi..
Burda konu açmıştım hattaa ve bana da yaz, adım at şeklinde yorumlar oldu. Ama ben tek hatalı değildim, o adım atmasa bitecekti..
Yani demem o ki bana sorarsan atma.. o mesajlara tepkisiz kalamazdı insan. Boşver çabalarsa o çabalasın.
Üstüne o kadar düşersen egosunu şişirmekten başka bir işe yaramaz .
Ben o kadar çok öz eleştiri yapıyorum ki başkası olsa adım atmamak için diretirdi ben ne yapıyorum.. bilmiyorum ya üzülüyorum çok.. hemde çok..Aman sizin evliliğinizde kendinizi hatalı gördüğünüz tek konu yok ki zaten.
Hep ama hep siz haklısınız.
Eşiniz o gün adım atmış ne mutlu ama bir gün yeter ulan diyecek.
Çok arayacaksınız o her koşulda evliliği ayakta tutan adamı.
Ama her şeyin bir sonu var kimse evlenirken ömür boyu çileye evet demiyor haberiniz olsun.
Konu sahibi de alacağını alsın bu mesajdan.
Bir şey kötü bir noktaya gelmişse eğer herkes otursun acaba benim buna bir katkım oldu mu diye düşünsün. Nerde yanlış yaptım diye bir sorsun.
Aksi halde biten biter. Üzülür acı çekersin ama öz eleştiri yapmazsanız da bunların tekrarını
yaşamanız çok olasıdır.
Evet çok kötü bir durum ama güçlü dur karşısında. Olayları buraya kadar getirmeye gerek yoktu ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamana bırakalım biraz diyebilirsin..inşallah canım .. bu akşam ne olacak çok merak ediyorum umarım bu fikrinden vazgeçer eşim..dünyanın sonuymuş gibi boşanma hissi
kuzum ya adam kafasına koymuş gerçekten yapabileceğim hiçbirşey yok gibi gözüküyor gerçekten.. kasadaki altınları bile hesaplamış ya bu kadar olur.. kuyumcuya gitmişEvet çok kötü bir durum ama güçlü dur karşısında. Olayları buraya kadar getirmeye gerek yoktu ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamana bırakalım biraz diyebilirsin..
kuzum ya adam kafasına koymuş gerçekten yapabileceğim hiçbirşey yok gibi gözüküyor gerçekten.. kasadaki altınları bile hesaplamış ya bu kadar olur.. kuyumcuya gitmiş
Dedim canım ama 1 metre bile yakınıma yaklaşma filan yazdı. bi ton ısrar mesajı yazdım cevap vermedi. akşam o abiyle konuşacak bakalım hakkımızda hayırlısı.. inşallah dağılmaz yuvam..Tamam yine de son bir kez konuşmamız lazım de. Bu şekilde apar topar evlilik mı biter pes ya..
Canım o zaman üstüne gitme. Msj atarak bunaltma sende çekil kenara bakalım ne olcak..Dedim canım ama 1 metre bile yakınıma yaklaşma filan yazdı. bi ton ısrar mesajı yazdım cevap vermedi. akşam o abiyle konuşacak bakalım hakkımızda hayırlısı.. inşallah dağılmaz yuvam..
öyle yaptım artık daha atmıyorum canım akşam konuşsunlar bakalım ne olacakCanım o zaman üstüne gitme. Msj atarak bunaltma sende çekil kenara bakalım ne olcak..
Dedim canım ama 1 metre bile yakınıma yaklaşma filan yazdı. bi ton ısrar mesajı yazdım cevap vermedi. akşam o abiyle konuşacak bakalım hakkımızda hayırlısı.. inşallah dağılmaz yuvam..
evet ama yapamadım yine.. ailelerimiz barıştır hep ama bu sefer onlar da yapacak bir şey bulamıyor hepimiz eşimi sakinleştirmenin derdine düştük inadını kırmanın derdine düştük koç burcu durum çok kötü.. Dualar ediyorum ama inşallah kabul olur..Oysa , o kadar ağır şiddet gördükten sonra bunu senin yapman gerekiyordu.
Canım iyi de bak aklıma ne geldi. Sizin daha 1 sene dolmadıysa hakim sizi boşamaz ki :)öyle yaptım artık daha atmıyorum canım akşam konuşsunlar bakalım ne olacaksadece çok üzülüyorum kimseye belli etmemeye çalışsamda.. 6 da işten çıkacağım sonra eve gideceğim o boş eve.. çok acı bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?