Boşanıyorum sanırım kesin artık..

dediklerinde çok haklısın maalesef beni kaybetmek gibi bir korkusu yok sıfır çaba sıfır korku dediğin gibi..
şimdiden hesaplar peşine düşmüş ayrılmak istiyor kesinlikle. son umudum bu akşam yapılacak olan konuşma..

ihanet olduğuna ihtimal vermiyorum canım. ailesi bizi defalarca barıştırdı ama eşim ailesine de "bu konuda beni bir daha aramayın defalarca aynı konuyu konuşup kendimi sıkamam ben" demiş. gerçekten rezil bir durum ve ben hala çabalıyorum ne acınası bir durum..

İnşallah hakkında hayırlısı olsun.. Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu? Birlikte düşünürüz. Yalnız değilsin unutma..

İnşallah hakkında hayırlısı olsun.. Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu? Birlikte düşünürüz. Yalnız değilsin unutma..
Çok saol canım bu akşamı iple çekiyorum inşallah hayırlısı olur çok üzülüyorum çok hayırlı haberler verebilirim inşallah..

Aman sizin evliliğinizde kendinizi hatalı gördüğünüz tek konu yok ki zaten.
Hep ama hep siz haklısınız.
Eşiniz o gün adım atmış ne mutlu ama bir gün yeter ulan diyecek.
Çok arayacaksınız o her koşulda evliliği ayakta tutan adamı.
Ama her şeyin bir sonu var kimse evlenirken ömür boyu çileye evet demiyor haberiniz olsun.

Konu sahibi de alacağını alsın bu mesajdan.
Bir şey kötü bir noktaya gelmişse eğer herkes otursun acaba benim buna bir katkım oldu mu diye düşünsün. Nerde yanlış yaptım diye bir sorsun.

Aksi halde biten biter. Üzülür acı çekersin ama öz eleştiri yapmazsanız da bunların tekrarını
yaşamanız çok olasıdır.

Ben o kadar çok öz eleştiri yapıyorum ki başkası olsa adım atmamak için diretirdi ben ne yapıyorum.. bilmiyorum ya üzülüyorum çok.. hemde çok..

inşallah canım .. bu akşam ne olacak çok merak ediyorum umarım bu fikrinden vazgeçer eşim.. dünyanın sonuymuş gibi boşanma hissi
Evet çok kötü bir durum ama güçlü dur karşısında. Olayları buraya kadar getirmeye gerek yoktu ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamana bırakalım biraz diyebilirsin..

Evet çok kötü bir durum ama güçlü dur karşısında. Olayları buraya kadar getirmeye gerek yoktu ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamana bırakalım biraz diyebilirsin..
kuzum ya adam kafasına koymuş gerçekten yapabileceğim hiçbirşey yok gibi gözüküyor gerçekten.. kasadaki altınları bile hesaplamış ya bu kadar olur.. kuyumcuya gitmiş

kuzum ya adam kafasına koymuş gerçekten yapabileceğim hiçbirşey yok gibi gözüküyor gerçekten.. kasadaki altınları bile hesaplamış ya bu kadar olur.. kuyumcuya gitmiş

Tamam yine de son bir kez konuşmamız lazım de. Bu şekilde apar topar evlilik mı biter pes ya..

Tamam yine de son bir kez konuşmamız lazım de. Bu şekilde apar topar evlilik mı biter pes ya..
Dedim canım ama 1 metre bile yakınıma yaklaşma filan yazdı. bi ton ısrar mesajı yazdım cevap vermedi. akşam o abiyle konuşacak bakalım hakkımızda hayırlısı.. inşallah dağılmaz yuvam..

Dedim canım ama 1 metre bile yakınıma yaklaşma filan yazdı. bi ton ısrar mesajı yazdım cevap vermedi. akşam o abiyle konuşacak bakalım hakkımızda hayırlısı.. inşallah dağılmaz yuvam..
Canım o zaman üstüne gitme. Msj atarak bunaltma sende çekil kenara bakalım ne olcak..

Canım o zaman üstüne gitme. Msj atarak bunaltma sende çekil kenara bakalım ne olcak..
öyle yaptım artık daha atmıyorum canım akşam konuşsunlar bakalım ne olacak sadece çok üzülüyorum kimseye belli etmemeye çalışsamda.. 6 da işten çıkacağım sonra eve gideceğim o boş eve.. çok acı bir durum..

Oysa , o kadar ağır şiddet gördükten sonra bunu senin yapman gerekiyordu.
evet ama yapamadım yine.. ailelerimiz barıştır hep ama bu sefer onlar da yapacak bir şey bulamıyor hepimiz eşimi sakinleştirmenin derdine düştük inadını kırmanın derdine düştük koç burcu durum çok kötü.. Dualar ediyorum ama inşallah kabul olur..

Bitun konularin esinle ilgili.
Bosanayim bosanmayim, alistim alisamadim vs.
1 senelik evlilikte bu kadar kafa karisikligi olursa zaten sonunun nereye varir?
Insallah ayrilmazsiniz madem bossnmak istemiyorsun.
Ama kendine ceki duzen ver, ayni sekilde esinde.

Vallahi şuan seni sopayla dövesim geldi.
Bırak şu ağlayıp zırlamayı da çek testi napıcaksa yapsın ne korkuyosun bu kadar.
İşte sen bu hallerinle adamın bi taraflarını kaldırmışsın da ondan bu rahatlığı.
Bi kere seni bu kadar umursamıyo olsa engelleme falan yapıp canını yakmaya çalışmaz.tam tersi vicdanını rahatlatmak için iyi davranarak bitirir. Ayrıca erkekler başka kadın yoksa kolay kolay boşanamaz.
Sana el kaldıran bi adama birde yalvarıyosun . Kaybetme korkusunu yaşamasına izin vermemişsin hiç.
Şimdi dik dur ve babama deki; konuşma falan istemiyorum benim içinde bitti artık göndersin protokolü imzalıycam.
Bu kadar basit.
Dönerse senindir ve eskisi gibi seni ezemez artık.
Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
Not: 16 yıllık tecrübemle konuşuyorum.

Canım iyi de bak aklıma ne geldi. Sizin daha 1 sene dolmadıysa hakim sizi boşamaz ki :)
Bence blöf yapıyor seninki. Eğer avukatla görüştüyse kesin bilgi vermiştir en az 1 senelik evli olmanız gerekiyor boşanabilmek için..

Bak sen bence dik dur biraz gururlu davran yalvarmayı da kes. Kendi haline bırak bir süre.

Ikiniz icin de en hayirlisi buydu bence. Birbinizi yipratmadan bosanma surecinide atlatmanizi dilerim. Onda sonra siz sag o selamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…