- 19 Nisan 2023
- 36
- -2
- 26
- Konu Sahibi bulutlimon
2 yıllık evliyim sürekli evlenme den önce çiçekler hediyeler görmeden yapamamlsr vardı evlendik ilgi kesildi yavaş yavaş hediyr alışlar kesildi sonra tartışmalar başladı sürekli bir ilgi tartışması vardı bazen onun yaptığı saçma sapan şeylerden kavga çıkardı çok kez gidicem dedim o durdurdu sonra o gidicem dedi ben durdurum bidaha aynı şekilde durdurdum ağladım özür diledi gitmedi bir sabah uyandık herşey normal şakalaştık güldük falan sonra dedim biraz vakit geçirelim mi birlikte bağırdı çağırdı yeter ya neyine yetmiyor gibi laflar etti sadece ayrı ayrı zaman geçirmek yerine işe gitmeden birlikte vakit geçirmek istemiştim ama böyle tepkiler verdi sonra ile gitti. İş yerinde aradı seni istemiyorum bitti boşanıcam dedi annesini aradı ilk defa kavgamız anneesine gitti ve biz boşanmaya karar gittik adama yapma gel konuşalım dedim sen bana haşa secde etsen de istemiyorum seni dedi 4 gün bekledim eve. Gelmedi tüm hesaplarını sosyal medyasını değiştirdi beni komple sildi kart şifrelerine kadar sildi son bir aradım onu yüz yüze konuşalım diye gelmedi istemiyorum artık dedi bende bitince biter dedi tamam dedim bende seni istemiyorum dedim annemleri aradım ev eşyalarını topladım kalan eşyalarını annesine verdim mobilyaları da sattım avukat tutucak param olsun diye aşırı kıskanç biriydi ailem ulaşmaya çalıştı asla telefonunu açmadı biz arayınca direk annesini araıyordu beni arıyorlar diyordu ve annesi bizle konuşuyordu adam hiçbir şekilde gelip medenice konuşmadı en son annemlerin evine geldim bir iki gün sonra babam yine aradı telefonu açtı babaam ağzına geleni söyledi ve annem herkkes ayrılır ama bu şekilde değil telefonda değil medenice dedi haklısınız falan diyip susstu neyse sonra dava aç drdş babam ama benim açmamı beklemiyordu been açtım hala haberi yok avukat babamı aramıl makul bir teklifle anlaşalım bitsin bu iş demiş bende kabul etmedim benden aldığı altınlarımı da nafakamı da talep ettim ifadesinde annesinin de aramızı bozmaya çalıştığını da yazdım şimdi numaramı değiştirdim sosyal medyadan engelledim onu ve herkesi davayı bekliyorum ama içim yanıyor ne yapıcam bilmiyorum onu unutmak istiyorum pişman olsun istiyorum geri dönemk için değil sadece bunu istiyorum nasıl unutucam bilmiyorum iyii şeyden çok kötü şeyler yaşattı bana it gibi dönecek mi bilmiyorum ama sürünsün istiyorum hafızam onu yok etsin istiyorum nasıl yapıcam daha dava yeni açıldı bide