boşanıyorum...nasıl dayanılır ki...

canım ya hatırlıyorum konunu okumustum yenı ev almıstınız acıkcası araya gırer ve sızı barıstırırlar dıye dusunmustum ne bıcım bır aılesı varmıs yazıklar olsun ama sakın gurur yapma hakkın olanı al olur mu yazık emeklerıne allah yardımcın olsun su gıbı gecsın senın ıcın zaman ve hıc acıtmasın senı ınsallah

ne kadar guzel anlatmissin sureci.
o ilgisiz adamlarin bircogu sadece bosanma surecinde degil bosandiktan sonra da sapkin bir sekilde ilgilenmeye basliyor.

selam bence sizi pisikoloji çok bozuk.dayakçı bir kocaya bile dömeyei düşünüyosu bence bayram yap kur tul muş sunnnnn.düyada tek o mu varda üzülme bence bu kadarda duygusal olma silkelen kedıe gel ,şanslısı çocuk yok ortada .sevınmelisin yenii hayat ,yeni umutlar demektir umudun hiç bitmesin bu adam en so düşünücegin şahıs bie olmasın lütfen

Icinizdeki bosluk sadece alisganlik!
Cünkü size siddet uygulayan sahisin sevilecek bi yani olamaz!
Hepsi bi alisganlik bu yüzden zorlaniyorsunuz. Kötü bi Alisganlik! Insan nelere alismis, onsuzlugada alisicaksiniz.

Son düzenleme:
merhaba..ben avukata vermek için acele ettiğini düşündüm...çünkü şuan ne kadar umurunda değilmişsin gibi davransa da eşin için de çok zor emin ol....kolay mı öyle....keşke aramasaydın da...sadece nötr durumda olmalısın....ne ağla üzül ne de dön geri...bekle bir bakalım....sen arayınca nasılsa gelir diye düşünmüştür...erkeklerde akılalmaz bir inat ve gurur oluyor nedense...kendileri her haltı söylecek..sonra birşey olmamış gibi davranacaksın yada birşey varmış gibi davranırsan da suçlu sen olacaksın....inat girecek devreye.. benden sana tavsiye beklemen...arayacaktır muhakkak...tabi bu olumlu veya olumsuz nasıl olur bilemem ama ne zamana kadar aramayacak....kolay mı ya 4.5 senenin alışkanlığı,yaşanmışlığı yok mu onda.....tabi ki var...allah hayırlısını versin...

ilgisizlik sevgisizlik başlı başına bir boşanma nedeni bana göre. senin şuanda boşlukta olmanın tek nedeni alışkanlık. alışkanlık öyle bir şey ki ilgisiz olsun ama düzen devam etsin, varlığı yanımda olsun istersin. oysa kalbi ruhu benimle olmadıktan sonra bedeni olmuş neye yarar..en doğru kararı vermişsin. şimdi sudan çıkmış balık gibi olman normal.zamanla alışacaksın. ömürlükdeğilseyirlikoldu adındaki arkadaş hikayesini paylaşmış, çok etkilendim. hepimiz için yeni ve güzel başlangıçlar olacak bir gün..

dilerim bu sancılı süreci olabildiğince kısa sürede atlatırsın..

Sakın ha sakın arama, ararsan bu kendını 1 sey sanan adamın egosunu ıyıce tavan yaparsın erkekler 1 kadın ne kdr peslerınden kosarsa, asıksa ona o kdr ezıyet yapıyorlar...gercı anladıgım kadarıyla senınkı de (ben es kelımesını de kullanmak ıstemıyorum acıkcası bu bes para etmezler icin)benım hayırsız gıbı cok ınat ve kadına deger vermeyen zıhnıyette old.dan(ztn aılesı de kendısının tıpkısı, bu da apacık...) hıc 1 durumda sana geri donmeyecektır...hoş boylelerı donse kac yazar, yasanan her sey boyle hıce sayılıp, degersızlestırılıp 1 çop gıbı fırlatılıp atıldıktan sonra...ayrıca da hakıkaten seven ınsan boyle davranmaz..sevgı fln yok ortada, oyle gercekte var olmayan seylere tutunmaya calısarak hıc kendını boşa tuketme, emınım sen boyle uzulurken o aılesının de okkalaması&gazı ile (sana kadın mı yok cok daha ıyılerını bulursun&buluruz yıkama&yaglamalarıyla ve tamamen kendını aklayan&haklı goren mantalıtesıyle) su anda ya fosur fosur uyukluyordur ya da cok alakasız 1 seylerle mesguldur..bence hayatta ne kdr acı&zor da olsa gercekcı olmak lazım; o sana donse bıle sen asla donme...bu kafa yapısında 1 ınsanla&aılesıyle(ustelık adam sana sıddet uyguluyormus...) 1 evlilik yurutulemez, bugun 1lessenız bıle yarın obur gun yıne bıter...bos ver, yaptıgının arkasında dur...bırak gıtsın..argo olacak ama sal ıpını rahvan gıtsın...degmez yazık sana, hayatına...sonucta ölürken fazladan 1 dakıkamız olmayacak...bu dünya 1 pencere her gelen bakar gıder ve payına dusenı yaşar, rolunu oynayıp bu diyarı sonsuza kdr terkeyler..öyle ya da boyle hayat guclu olmayı emredıyor...

Son düzenleme:
Sigara bende öyle bağımlılık yapmış ki zarar verdiğini bile bile içiyorum.

Yarın öbür gün bırakmaya kalksam, verdiği zarara rağmen zorlanıcam, bırakamıyorum onsuz olmuyor diycem falan.

bu dunyada her sey ınsanlar ıcın; acı cekmen gerekıyorsa cekeceksın savasman gerkiyorsa savasacaksın, bunun otesı yok... ; haa cekısmelı bosanma zor olacaktır, ben de mlsf cekısmelı bosanacagım, ama baska alternatıfı yok....bırak gıtsın, ztn hıc 1 zmn tam olarak senın olmamısı cok da fazla sahıplenmenın manası yok...

Son düzenleme:

yazını okuyunca çok duygulandım üzüldüm hiç kolay değil Allah yardım etsin.Umarım bu acılı günlerini unutursun güzel günler seninle olur.

Arkadasım sen naptın ya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum suan....((( Allah kimseye böyle hissettirmesin! Offff duygularını ne güzel dile getiriyorsun umarım artık kötü birşey yaşamazsın... Bunları okuyunca kendimi senin yerine koydum daha çok ağladım ahhh ne oldum değil ne olacağım diyeceksin offff

Herşeyi ama herşeyi ona yorarlar. Verdiğin kilolar, söylediğin/dinlediğin şarkı, sosyal paylaşım platformundaki yer bildirimleri. Acından beslenmek isteyen sahte arkadaşlar. Senin yaşadıklarını kahve sohbetlerinde malzeme olarak kullanmak isteyen akbabalar. Ve daha niceleri.

Geçiyor. Geçmek zorunda. Ama izi kalıyor işte. Birine karşı birşeyler hissetsende o ilk aşk asla unutulmuyor.

yazını okuyunca çok duygulandım üzüldüm hiç kolay değil Allah yardım etsin.Umarım bu acılı günlerini unutursun güzel günler seninle olur.

Oyy kıyamam üzdüm sizi.

İyiyim ben, cidden. Ama unutulmuyor. Hele hele o boşanma süreci, evi toplama. Tek tek hevesle aldığın ceyizini dağıtmak...

Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Güçlüyüm diyen yalan söyler. Hicbir güç böylesi bir acıyı tek başına taşıyamaz.

Ben de yazdıklarından cok etkılendım; resmen içimde deriiinlerde bır yerden bir acı koptu geldi yuregıme oturdu sanki....sen; o kadir kıymet bılmezı hakettıgınden cok fazla sevmıssın bu belllı...ama O tercıhını işin gercegınde hıc 1 zmn senden yana kullanmadıgı gıbı senı ıncıtmekten, ruhunda kapanmayan yaralar acmaktan kacınmamıs...Onu unutmayı denemen, bunun ıcın elınden ne geliyorsa ardına koymaman bence kendıne yapabılecegın en guzel ıyılık olacaktır....mesela içini bosaltmak ıcın once aglayabıldıgın kdr agla, sonra boş 1 arsa, kır yeri v.s. gibi 1 ortama gıt bagır cagır zıpla olmadı tepın ve de ayrılıgın ustunden belli 1 sure gectıktıkten sonra (tabıı kendın de ısteyeceksın) eger cevrende gercekten gozune kestırebıldıgın, şöyle ıyı huylu, guvenılır, mert, empatı kurabılen, halden anlayan 1ılerı var ıse cok da fazla dusunme; yenı 1 aska yelken ac derım...ama oyle illakı sonu evlılıkle bıtmelı kaygısıyla degıl...eee ne demısler cıvı cıvıyı sokemiş...bunlar benım nacıızane fıkırlerım bazı ınsana komık de gelelebılır, bellı olmaz ama bazen işe yarıyor...; mantıklı gelır gelmez orası sana kalmış en nıhayetınde...şuna da emınımkı Allah hakıkaten her ınsanı yaratırken onun ruh esını de yaratmıs; ancak tabıkı kım nasıl bılebılırkı dunya uzerınde nerede yasadıgınnı veya ona ulasmanın 1 yolunu...o kısı ıle karsılasmak veya karsılasmamak 1 sans ışı enınde sonunda ama bızım acız kullar olarak tek yapabılecegımız sey dua etmek; bılemıyorum ben kadere ınanırım....demek kı bızlerın hayat sınavımızda boylesı zor ımtıhanlar varmış ama ne gelir elden...Allah elbet bızım de 1 gun sesımızı duyup yuzumuze gulecektır...

Oyle oyle arkadasım 1 yuvayı yıkıp dagıtmak cok zor 1 sey; resmen o sırada sen dagılıyorsun....ama işte basa gelen de cekılecek, caresız, alınyazısı netıcede....

Ztn bosanma Allahın en sevmedıgı ama helal kıldıgı amelmıs 1 cıft bosanrken yer gok tıtrer,11ıne geçer, korkudan hayyvanlar yok olurlarmıs ancak ınsan gozu perdelı oldugu ıcın tum bunları goremezmıs tabıı....

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim. o kadar karışık bir ruh hali içindeyim ki bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm. ama geçecek.inşallah geçecek... sizlerden güç alıyorum...

Bitti Deren :)

Sevme biçimini sevdiğim adamı bitirdim ben. Acımı da çektim, dersimi de aldım oturdum aşağı. Allah her aldığını başka suretlerde geri veriyor. Ve inanıyorum ki insan en cok sevdiği ile imtihan ediliyor. Ben bu dersten kaldım ama önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Bu kadar doğru ve "gerçek" ifade edilebilir...

Çok zor. Blöf yapıp ciddi ciddi boşananları duyduğumda şoka giriyorum, nasıl bu kadar duygusuzca hareket edilebilir diye.

Çok sevdiğim amirim söylemişti bunu bana; elmayra Allah'ın en sevmediği helallerdendir boşanma ama senin bütün kuruşunlarını tükettiğini biliyorum...

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim. o kadar karışık bir ruh hali içindeyim ki bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm. ama geçecek.inşallah geçecek... sizlerden güç alıyorum...

Bu devinim bir süre daha devam eder. Gel gitler, ağlama krizleri, kahkahalar.... Ama geçecek, inan bana.

Sevme biçimini sevdiğim adamı bitirdim ben. Acımı da çektim, dersimi de aldım oturdum aşağı. Allah her aldığını başka suretlerde geri veriyor. Ve inanıyorum ki insan en cok sevdiği ile imtihan ediliyor. Ben bu dersten kaldım ama önümüzdeki maçlara bakacağız :)

Evet cnm tum soyledıklerıne katılıyorum dersımızı aldık, hayat yolumuza kaldıgımız yerden devam edıyoruz...durumlarımız benzesıyor, ben de pıslıgın 1ıne dusmustum okumussundur belkı 3 aydır ayrıyız hala teblıgatı gondermedı ben gonderecekmısım davada o one gecsın ve bosanmayı kadın ıstedıgınde surec daha hızlı işlesın dıye...Allahından bulsun inş. lanet olasıca haın, sınsı, duygusuz, zalım herif....
Bunların buyuk cogunlugu istısnalar harıcınde aynı b...un soyu..genetık kodları hatalı...kadınları ılıklerıne kdr somurup kanlarını ıcmeyı kendılerıne gorev bellemısler...cogu bencıl, sorumluluktan kacıyor, dısarıdan en duzgun gozukenı bıle bıraz yakından tanıyınca sapır sapır dokuluyor, hersey elde edınceye kdr, sonrasında gercek yuzlerı ort. cıkıverıyor, verdıklerı bırcok sozu tutmayıp, en ufak zorda kacmayı kar sayıyorlar,sonra da durum aynen türküdekı gıbı oluyor ; 'el oglu degıl mı sevdı de kacıverdı' yıne olan bız kadınlara oluyor; onlara karı&kız mı yok, bız ellerının kırıyız nasılsa.., cogu sevse bıle sevgısını gostermeyı acızlık sayıyor, karısını neredeyse edınılmıs mal gorup ılgı&sevgı gostermıyor, karı kısmı sımartılmamalı yoksa tepene cıkar, bunları ezıp sındırmelı, kısılıklerını donusturup kendı kafa yapımıza&cıkarlarımıza hızmet edecek sekılde yontmalı dıyor, cogunun karakter zaafıyetı var, dış dunyadan gelen mudahalelerden (aılesı, arkadasları) cok kolay etkılenıyorlar, ahlakı degerlerı gayet dusuk, akılları belden asagıya gıdıyor sdc, dugusuzluk, sevgısızlık, guvenılmezlık, sınsılık, entrıkacılık, yalancılık ne ararsan mevcut bunlarda, Allah bunları sankı ozenerek ve kasdi olarak boyle yaratıyor, cok ılgınç...bundan sonra Rabbım ıyılerıne dusursun ınş. bız bunları haketmemıstık....

Yıne de begendıgım soyle 1 soz var sızlerle paylasmak ıstedım..

'Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler; O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. '

Son düzenleme:
Çok zor. Blöf yapıp ciddi ciddi boşananları duyduğumda şoka giriyorum, nasıl bu kadar duygusuzca hareket edilebilir diye.

Evet Bir de boşanmak kolay,zor olan sürdürmek yuvayı yıkmamak derler ya çıldırıyorum.. Boşanmanın kolaya kaçmak olduğu sonucuna nasıl varıyorlar anlamak mümkün değil

en kötüsü de tam olarak atlatmak diye bir şey yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…