Evet cnm tum soyledıklerıne katılıyorum dersımızı aldık, hayat yolumuza kaldıgımız yerden devam edıyoruz...durumlarımız benzesıyor, ben de pıslıgın 1ıne dusmustum okumussundur belkı 3 aydır ayrıyız hala teblıgatı gondermedı ben gonderecekmısım davada o one gecsın ve bosanmayı kadın ıstedıgınde surec daha hızlı işlesın dıye...Allahından bulsun inş. lanet olasıca haın, sınsı, duygusuz, zalım herif....
Bunların buyuk cogunlugu istısnalar harıcınde aynı b...un soyu..genetık kodları hatalı...kadınları ılıklerıne kdr somurup kanlarını ıcmeyı kendılerıne gorev bellemısler...cogu bencıl, sorumluluktan kacıyor, dısarıdan en duzgun gozukenı bıle bıraz yakından tanıyınca sapır sapır dokuluyor, hersey elde edınceye kdr, sonrasında gercek yuzlerı ort. cıkıverıyor, verdıklerı bırcok sozu tutmuyor, cogunun evlendıkten sonra dusuncelerı, bızlere, evlılıge bakıs acıları hatta hobileri&ılgı alanları 1den degıseverıyor, gozlerınde 1den gardımız alasagı oluverıyor, bızlerı begenmeyıp gozlerı dısarıya, baska evlılık&kadınlara kaymaya baslayıverıyor; yıne onlara gore hayat ve içindeki ona daır her sey son derece basıt, 1cok sey sey an meselesi ..dolayısıyla da en ufak zorda kacmayı kar sayıyorlar ve sonra da durum aynen türküdekı gıbı oluyor ; 'el oglu degıl mı sevdı de kacıverdı' yıne olan bız kadınlara oluyor; onlara karı&kız mı yok, bız ellerının kiıriyiz nasılsa..,dig. yandan 1 tek annelerı onlar ıcın vazgecılmez, bırıcık ve kutsaldır; karı onlara her zaman&koşulda bulunur, bızler her daim el kızlarıyızdır...cogu sevse bıle sevgısını gostermeyı acizlik sayıyor, karısını neredeyse edınılmıs mal gorup ılgı&sevgı gostermıyor, karı kısmı sımartılmamalı yoksa tepene cıkar, bunları ezıp sındırmelı, kısılıklerını donusturup kendı kafa yapımıza&cıkarlarımıza hızmet edecek sekılde yontmalı dıyor, cogu kendını&aıle yapısını, karsısındakını&aıle yapısını, evlılıkten,evlenecegı kadından, hayattan beklentılerını bılmeden, evliliğe gercekte hazır olmadan, oylesıne 1 heves, cevresınden ozenıp, yasım da geldı, en baştan yürümezse bosanıverırım nasılsa deyıp evlenmış olmak ıcın evlenıyor...cogu hıc 1 ortamda karısını, cocuklarını cok da fazla sahıplenmıyor, korumuyor, kollamıyor...cogunun karakter zaafıyetı var, dış dunyadan gelen mudahalelerden (aılesı, arkadasları) cok kolay etkılenıyorlar, ahlakı degerlerı gayet dusuk, akılları belden asagıya gıdıyor sdc, dugusuzluk, sevgısızlık, guvenılmezlık, sınsılık, entrıkacılık, yalancılık ne ararsan mevcut bunlarda, yani; gordugum kadayıyla bu devırde gercekten adam gıbı adama ve ıyı&saglam 1 evlılıge rastlamak cok zor galiba, hıc 1 sey&kımse dısarıdan gorundugu gıbı degıl... ne demeli işine karısılmaz tabii ama Allah bunları sankı bız kadınların nefsını terbıye etmek ıcın ozenerek ve kasdi olarak boyle yaratıyor, cok ılgınç...bundan sonra Rabbım ıyılerıne dusursun ınş. bız bunları haketmemıstık....
Yıne de begendıgım soyle 1 soz var sızlerle paylasmak ıstedım..
'Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler; O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. '[/QUOTE]