Sevme biçimini sevdiğim adamı bitirdim ben. Acımı da çektim, dersimi de aldım oturdum aşağı. Allah her aldığını başka suretlerde geri veriyor. Ve inanıyorum ki insan en cok sevdiği ile imtihan ediliyor. Ben bu dersten kaldım ama önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Evet cnm tum soyledıklerıne katılıyorum dersımızı aldık, hayat yolumuza kaldıgımız yerden devam edıyoruz...durumlarımız benzesıyor, ben de pıslıgın 1ıne dusmustum okumussundur belkı 3 aydır ayrıyız hala teblıgatı gondermedı ben gonderecekmısım davada o one gecsın ve bosanmayı kadın ıstedıgınde surec daha hızlı işlesın dıye...Allahından bulsun inş. lanet olasıca haın, sınsı, duygusuz, zalım herif....
Bunların buyuk cogunlugu istısnalar harıcınde aynı b...un soyu..genetık kodları hatalı...kadınları ılıklerıne kdr somurup kanlarını ıcmeyı kendılerıne gorev bellemısler...cogu bencıl, sorumluluktan kacıyor, dısarıdan en duzgun gozukenı bıle bıraz yakından tanıyınca sapır sapır dokuluyor, hersey elde edınceye kdr, sonrasında gercek yuzlerı ort. cıkıverıyor, verdıklerı bırcok sozu tutmayıp, en ufak zorda kacmayı kar sayıyorlar,sonra da durum aynen türküdekı gıbı oluyor ; 'el oglu degıl mı sevdı de kacıverdı' yıne olan bız kadınlara oluyor; onlara karı&kız mı yok, bız ellerının kırıyız nasılsa.., cogu sevse bıle sevgısını gostermeyı acızlık sayıyor, karısını neredeyse edınılmıs mal gorup ılgı&sevgı gostermıyor, karı kısmı sımartılmamalı yoksa tepene cıkar, bunları ezıp sındırmelı, kısılıklerını donusturup kendı kafa yapımıza&cıkarlarımıza hızmet edecek sekılde yontmalı dıyor, cogunun karakter zaafıyetı var, dış dunyadan gelen mudahalelerden (aılesı, arkadasları) cok kolay etkılenıyorlar, ahlakı degerlerı gayet dusuk, akılları belden asagıya gıdıyor sdc, dugusuzluk, sevgısızlık, guvenılmezlık, sınsılık, entrıkacılık, yalancılık ne ararsan mevcut bunlarda, Allah bunları sankı ozenerek ve kasdi olarak boyle yaratıyor, cok ılgınç...bundan sonra Rabbım ıyılerıne dusursun ınş. bız bunları haketmemıstık....
Yıne de begendıgım soyle 1 soz var sızlerle paylasmak ıstedım..
'Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler; O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. '