- 24 Ekim 2019
- 7.414
- 43.273
- 548
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Adam çok umursamaz her kavgada çık git demesine dayanamıyorum artık. İlgisiz ayrıca küfür desen her türlüBen evliligi bitirecek bir sebep goremedim.Yazik degil mi yuvaniza,size ,esinize.Kavga aninda sinirle soyluyor olabilir..Sizi gecekten istemeyen birisi olsaydi,daha farkli tepki verirdi bence.Bosanmayacaginizi anlamis o yuzden imzalamis..
Bosanin diyenlere de bakmayin..Evde ne hakaretlere,şiddete ugrayip kocasindan ayrilmayan ama etrafindakilere boşan diyen kadinlar dolu etrafta..Kararinizi siz verin.Yazdiginiz nedenler sadece bu ise o kadar basitki.Insanlar ne acimasiz olmus..Herkes boşan yazmis neredeyse.Yuvanizi bozmayin.Evliliginizi surdurme konusunda kararli olun bence..
Çok fazla şey yaşadım. Küfür evden kovulma hiç değer görmedim. O yüzden üzülüyorm ama pişman olacak o benceArkadaşım zaten evliliğin çok yeniymiş bu kadar kısa sürede neden bu hale geldiniz böyle..Karar sizin kararınız ama pişman olacak gibisiniz bence bir terapiste gitmeyi falan deneyin.Evlilikler bu kadar kısa sürede bitirilmemeli en azından sonra pişman olmamak adına..Rabbim kolaylık versin
Evwt daha beni süründürmeyi düşünüyor. Zaten o dediğimde de uyuyordm uyku arasında söyledim sabahına bunu yaptı. Eşyalarımı toplamaya başlıycam bugünSiz düşünür konuşuruz diye cevap verince, ayrılmayacagınıza emin olmuş ve dilekçeyi imzalamış. Sizi süründürmek özür diletmek falan istiyo sanırım. Bence hemen boşanın evden kovan adamdan hayır gelmez.
Ya ne kadar değişik evden çıkana sen nie gidiyorsun sakın çıkma evinden dersiniz ben duruyorm nie duruyorsun diyorsunuz ailem aynı şehirde deil burda hiç bi akrabam yok hava şartları malum ev arıyorm bulunca çıkıcam zatenSana geçen ki konunda da blöf yapıyorsun demiştim. Aynı evde durmandan belli... adam seni çözmüş onun kafası rahat
Onun için de öneri vermiştik.Ya ne kadar değişik evden çıkana sen nie gidiyorsun sakın çıkma evinden dersiniz ben duruyorm nie duruyorsun diyorsunuz ailem aynı şehirde deil burda hiç bi akrabam yok hava şartları malum ev arıyorm bulunca çıkıcam zaten
Böyle hayat mı geçer ? Yol yakınken boşanın ilerde çocuğunuz olunca çok daha zorlaşır bu süreçler balık baştan kokar unutmayınDaha önce açtığım konuda bahsettim 8 aylık evliyim ve adamın her kavgada evden kovup ayrılalım demesine dayanamadım ve açtım davayı.Tabi her yapışında susup oturdum adam ilk bunu da blöf sandı.Ancak resmiyette görünce önce mesaj attı işteyken adam gibi otur evinde yoksa da sen bilirsin die sonra gece geldi uzatmayalım dedi.BEn de düşünür konusuruz dedim.Sabahına bir baktım adam cevap dilekçesini imzalamış göreceğim bir yere koymuş evde.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım hala beni yalvartma peşinde sanırım ve bu gidişle boşanıcaz.Ya benden çok emin dava açmama rağmen inanmıyor ya da kendi de istemiyor bilemedim ama çok üzülüyorum belki hayırlısı bu nolur bi dua falan önerin rahatlamam için.
O olaylara girmek istemedim ayrı odada yüzünü bile görmüyorm çğrrnç tabirlerde bulunmayınOnun için de öneri vermiştik.
Uzaklaştırma aldıracaktın.
Kıymetli kocan evden çıkıp gidecekti.
Ama kocasız duramadığın için bu öneri işine gelmedi.
Umarım kocan kararlıdır ve boşanır.
Yoo çirkinlik değil bağımlısın.O olaylara girmek istemedim ayrı odada yüzünü bile görmüyorm çğrrnç tabirlerde bulunmayın
Değişik değilim doğruyu söylüyorum. BlööööffffffYa ne kadar değişik evden çıkana sen nie gidiyorsun sakın çıkma evinden dersiniz ben duruyorm nie duruyorsun diyorsunuz ailem aynı şehirde deil burda hiç bi akrabam yok hava şartları malum ev arıyorm bulunca çıkıcam zaten
O zaman Allah hakkınızda hayırlısını versinÇok fazla şey yaşadım. Küfür evden kovulma hiç değer görmedim. O yüzden üzülüyorm ama pişman olacak o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?