- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Kendi bi adım atmazsa boşanıcam burdan geri dönüşün benm için çok agır sonuçlanacagının farkındaym"düşünür konusuruz" demissiniz. Bosanma davasi acan insan dusunur konusuruz demezdi. Esiniz bosanmayacaginizi tabi ki biliyor ve sirf blöf icin dava neden aciyorsunuz yani? Boyle ev terk etme, dava acma bloflerinin sonu mutluluk degil daha da lacka olmuş bir evlilik oluyor.
Ben çekmem geri adım da atmam ama o adım atmazsa boşanıcazE sizden ben bile eminim şu iki satırla boşamak istemiyosunuz ve daha büyük blöf yapmışsınız hepsi bu. Bu da tutmamış ama adam görmüş blöfünüzü atmış imzayı. Umarım davayı geri çekmezsiniz ayrılmayacaksınız o belli de geri adım atan siz olmayın bari.
Boşanma davası bu yüzden açılıyor zaten? Hedef sonuç uyumlu yani.Ben çekmem geri adım da atmam ama o adım atmazsa boşanıcaz
Ee napim ciddiyetimi göstermek içinBende emınım sızın blof yaptıgınıza adam nasıl emin olmasın.
Simdı gelse ozur dilese barısacaksınız.
Neyin ciddiyeti güzel kardeşim, çocuk mu egitiyorsun? Adam bosanmayacagindan emin... Kendin çal kendin oyna bu baska birşey değil... hazır imzalamışken bosan kurtar kendini bu evlilik sandığınız seyden...Ee napim ciddiyetimi göstermek için
Bir önceki konunuzda demissiniz ki "Evlenmeden önce de gönül almaz özür dilemezdi kavga eder hemen engeller her yerden bi kaç gün sonra da bişey olmamış gibi davranırdı" zaten evliliginizin fragmanını yaşamışsınız sevgiliyken. Boule biriyle evlenip birde üzerine boşanma davasını kabul etmemesini mi bekleriniz gerçekten ? Adam imzalar tabi. Zaten anladığım kadarıyla hiç bir zaman sizin kalbinizi kazanma savaşında olmamış ki. Üzüldüm. Geçmiş olsun.Ee napim ciddiyetimi göstermek için
Karsı cevap yazdıgında ne yapmaya calisiyor ki diye dusunmeyın mesela.Ee napim ciddiyetimi göstermek için
Ee napim ciddiyetimi göstermek için
Uyuyordm o zman yanıma geldiğinde uykulu öyle dedim. Bir daha da hiç bişe demedim. Sorarsa derimdüşünürüz konuşuruz yerine konuşacak bir şey kalmadı deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?