Boşanıyorum galiba

Daha önce de yazmıştım size Hikayemiz çok benzer.Malesef eşinizin hayatinda biri olma ihtimali yüksek.Sizden bosanip ona koşacak .
Ortak velayet çok zor kabul etmeyin.
Anlaşmalı bosanma evrakini mahkemeye verdikten sonra dava görülecek.Orada ben kocami seviyorum.Bosanmak istemiyorum deyin.
Sonnra da eger hala bosanmak.isterse sizin şartlarınizda anlaşma hazirlatin kendi avukatiniza.Asla ortak velayet kabul etmeyin.Nafaka isteyin.Ev araba taki ne varsa isteyin.Madem boşanmal istiyor sizin sartlarinizla olsun.

Ortak velayeti araştır bi cocuk kapanin elinde kalıyor

Herşey benim şartlarımda oluyor şuan öyle anlaştık. Mal mülk yok zaten. birikim vardı biraz o bende kalıyor. Evden o gidiyor. Sadece özel eşyalarını alarak. Nafaka da ok olacak. Ortak velayettende vaz geçeceğim. Direk velayet alacağım.

Çocuğun babayla görüşme gün ve yatılı/ yatısız farki vs de çok önemli.Aklinizda olsun.
Yazın 1 ay yatılı babada vs yaziyorlar genelde, ben değiştirdim 1 hafta yaptim.Ama şimdi yatılı olmasına pisman oldum.Almakta ısrarci olursa tekrar velayet davasi acicam.
O yüzden ayrıntıları iyice düşünüp yazdirin.

Bence sessizliğinizi koruyun bir köşede artıları eksileri sıralayın, dönerse kendisinin kazanacağını giderse de tek kaybedenin kendisi olacağını bilip durumu kabullenin.

ya bu hikayeyi o kdr çok duydum ki.. erkeklerin boş kafalarının boş senaryoları. kendilerini ailede sadece evi geçindiren kişi olarak gördükleri için başka bi özellikleri etkileri yok tabi. işsiz kalınca konu ne olursa olsun kadını suçlayıp beni eziyosun demeye getiriyolar. kadın çalişip eline para vermese açlıktan ne halt etcegi umrunda değil ama gururu kabardıkça kabarıyo. kadın öyle bi imada bulunmasa bile sürekli kafaya takıp bu konuda açık arayıp bunalımlarına kılıf arıyolar. sen bana sabır ver ya. sonrada kadınlara laf sayıyolar herşeyi abartıyonuz kafayı takıyonuz diye..

Bence ani bir karar vermeyin, boşanma işlemlerini ve bu konuları bir süre rafa kaldırıp onunla farklı sebeplerden iletişime geçip farklı konuda konuşun. Yetersizlik psikolojisine girmiş belli ki. Arada onu arayıp (fark etmeyeceği esneklikte) onun bildiği bir şeyi sorun, yapamayacağınız bir şeyi rica edin, sizin yerinize bazı işleri halletmesini sağlayın, unutmuş gibi lazım olan bir şeyin ismini sorun. İletişim sebebiniz ona ihtiyaç duymaktan ve farklı konulardan olsun bu eşinize hala onun kanatları altında olduğunuzu hissettiricektir. Boşanma aşamasında bu yoldan yürüyen çok kadın var.

Ayyy ben kendimi toparliycam gibi soylenmesine bakmayin kesin hayatinda biri var demedi deme yoksa neden seni aninda cikarsin hayatindan tesrine ayaginin altini opmeliydi sende amaa arkasindan kosuyorsun birak ters tepki ver bak bakalim ne dio haddini bilsin maksat sen ondan tazminat alma diye seni arkadasinla yakistiriyor kinasil kurtulurum gibisinden dusunuyor sende hic oesinden kosma zaten calisiyorusn ona mi mecbursun seni sevkeyeni gozden cikarani cikar gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…