Arkadaşlar selam,
10 yıllık evliliğim 6 yasında bir kızım var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ne olduysa 3 yıl önce onun işten çıkarılması ile oldu. Yaklaşık 1,5 yıl iş bulamadı ve bu durum onu çok etkiledi. Ben de çalışan bir kadınım. iyi kazanıyorum. Bu sürecte evin maddi anlamda yönetimi tamamen bana geçti. Eşim iş buluncada baktımki herşeyi ben üstlendiğimde hiç borcumuz olmuyor hatta kenara bile atabiliyoruz. O ara ara idda vs oynardı ve yüksek meblalar yatırdı.bu nedenle kenara atamaz genelde de borçu olurduk. İş bulduktan sonra da benim tercihimle ev idaresini bana bıraktı o da ara ara bana para veriyordu. Bu zmana kadar böyle iadre ettik. Ama son 1,5 yıl içinde çok farklı birine dönüştü. Konuşmuyor hiçbirşey anlatmıyor sürekli düşünen biri halinr geldi. Gecen hafta patladı.benim yaptıklarımı kaldırmadığını ben ona köpek muamlesi yaptığımı,ondan daha çok kazanıyorum diye onu ezdiğimi ona değer vermediğimi bu sebeplede benden boşanmak istediğini söyledi ve annesinin evine gitti. Defalarca msj attım barışalım dedim seviyorum dedim. Ama dediği tek şey ben kendimi toparlamak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ve bunu senle yapamıyorum.benim ona karşı birşey hissetmediğimi düşünüyor ve beni herkesten kıskanmaya başladı. Eşim dünya iyisi bir insan ve ben seviyorum onunda sevdiğine eminin. Ama bir inat tutturdu istenmediğim değer görmediğim yerde durmak istemiyorum diye. Önümüzdeki hafta mahkeme açacakmış ne yapacağım ben çok üzgünüm.