- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
içimden bir ses sizden gizli gene sans oyunu vs oynadı borçlandı diyor .Arkadaşlar selam,
10 yıllık evliliğim 6 yasında bir kızım var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ne olduysa 3 yıl önce onun işten çıkarılması ile oldu. Yaklaşık 1,5 yıl iş bulamadı ve bu durum onu çok etkiledi. Ben de çalışan bir kadınım. iyi kazanıyorum. Bu sürecte evin maddi anlamda yönetimi tamamen bana geçti. Eşim iş buluncada baktımki herşeyi ben üstlendiğimde hiç borcumuz olmuyor hatta kenara bile atabiliyoruz. O ara ara idda vs oynardı ve yüksek meblalar yatırdı.bu nedenle kenara atamaz genelde de borçu olurduk. İş bulduktan sonra da benim tercihimle ev idaresini bana bıraktı o da ara ara bana para veriyordu. Bu zmana kadar böyle iadre ettik. Ama son 1,5 yıl içinde çok farklı birine dönüştü. Konuşmuyor hiçbirşey anlatmıyor sürekli düşünen biri halinr geldi. Gecen hafta patladı.benim yaptıklarımı kaldırmadığını ben ona köpek muamlesi yaptığımı,ondan daha çok kazanıyorum diye onu ezdiğimi ona değer vermediğimi bu sebeplede benden boşanmak istediğini söyledi ve annesinin evine gitti. Defalarca msj attım barışalım dedim seviyorum dedim. Ama dediği tek şey ben kendimi toparlamak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ve bunu senle yapamıyorum.benim ona karşı birşey hissetmediğimi düşünüyor ve beni herkesten kıskanmaya başladı. Eşim dünya iyisi bir insan ve ben seviyorum onunda sevdiğine eminin. Ama bir inat tutturdu istenmediğim değer görmediğim yerde durmak istemiyorum diye. Önümüzdeki hafta mahkeme açacakmış ne yapacağım ben çok üzgünüm.
Tüm kartları bendeydi. Daha önce yaptığı için hep süphe duydum ve kontrol ettim. Maas kartı dahil bendeydi.o dönemden sonra oynamadığını tahmin ediyorum. Findex işlemlerine baktım üzerinde borç vs yok. Tabi dışardan birinden borç almadıysa.içimden bir ses sizden gizli gene sans oyunu vs oynadı borçlandı diyor .
hakkınızda hayırlısı
Baktım heryere borç görünmüyor.Başka borçları vardır ..haciz aşamasına filan gelip ortaya çıkmak üzeredir
Evet eşiniz gerçekten dünya iyisi maşallası var tü tü tü.( İddaa oynuyor, eve borç takıyor, 1,5 yıl işsiz geziyor, evini terk edip anasının evine kaçıyor.)Arkadaşlar selam,
10 yıllık evliliğim 6 yasında bir kızım var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ne olduysa 3 yıl önce onun işten çıkarılması ile oldu. Yaklaşık 1,5 yıl iş bulamadı ve bu durum onu çok etkiledi. Ben de çalışan bir kadınım. iyi kazanıyorum. Bu sürecte evin maddi anlamda yönetimi tamamen bana geçti. Eşim iş buluncada baktımki herşeyi ben üstlendiğimde hiç borcumuz olmuyor hatta kenara bile atabiliyoruz. O ara ara idda vs oynardı ve yüksek meblalar yatırdı.bu nedenle kenara atamaz genelde de borçu olurduk. İş bulduktan sonra da benim tercihimle ev idaresini bana bıraktı o da ara ara bana para veriyordu. Bu zmana kadar böyle iadre ettik. Ama son 1,5 yıl içinde çok farklı birine dönüştü. Konuşmuyor hiçbirşey anlatmıyor sürekli düşünen biri halinr geldi. Gecen hafta patladı.benim yaptıklarımı kaldırmadığını ben ona köpek muamlesi yaptığımı,ondan daha çok kazanıyorum diye onu ezdiğimi ona değer vermediğimi bu sebeplede benden boşanmak istediğini söyledi ve annesinin evine gitti. Defalarca msj attım barışalım dedim seviyorum dedim. Ama dediği tek şey ben kendimi toparlamak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum ve bunu senle yapamıyorum.benim ona karşı birşey hissetmediğimi düşünüyor ve beni herkesten kıskanmaya başladı. Eşim dünya iyisi bir insan ve ben seviyorum onunda sevdiğine eminin. Ama bir inat tutturdu istenmediğim değer görmediğim yerde durmak istemiyorum diye. Önümüzdeki hafta mahkeme açacakmış ne yapacağım ben çok üzgünüm.
Üfff erkeğin eziğide hiç çekilmiyo ayrıca manipüle yaptırıp gibi geliyo bana bu durumlar sen daha çok özveride bulun daha rahat bırak falan diye yaptığını düşünüyorum.Arkadaşlar selam,
ay çok merak ettimYok maalesef. Ortaya ciktiktan sonra olanlari yazsam KK heralde siradanyapar
ay çok merak ettim
Düzenli bir hayat anlayışı yok ama kızınız için tekrar deneyin yardım alın kurtarabilirsiniz belki evliliğiniziArkadaşlar selam,
Sizi herkesten herşeyden kıskanıyor ve ayrıca da evi terk edip boşanma davası açıyor. Biri çok seven diğeri hiçbişey hissetmeyen erkek davranışı. İkisi bi arada olmaz yani. Sizi kıskanmıyodur, öyle olsa duramazdı anasının evinde.Arkadaşlar selam,
Hic ses cıktı mı eşinizden? En azından cocugunu aradı mı?Ben de şuan bana söylediklerinden sonra haklı olduğu konular olduğu ve bir kızım olduğu için bekliyorum. Yoksa inanın karekter olarak güçlü bir karektere sahibim. Farklı birşey olsa bir sn durmam dinlemem bile. Ama yakın arkadaşlarımın bile benim hatalarımı, baskın tavırlarımı söylemeleri beni üzdü. Belkide bunları duyduğum için ısrarcıyım ve bekliyorum. Bilemedim beklemeye bir süre devam galiba. Söyleyeceklerimi söyledim ona açıklamalarımı yaptım. Yapacağım farklı bir açıklamada bulunmuyor. Artık kendi kararı…. Umarım sizin içinde en hayırlısı ne ise o olur. Ben artık öyle dua ediyorum. Hayırlısı ne ise benim için.
Evet hergun arayıp konuşuyır kızı ile. Kızım annemde tatilde olduğu için hiçbirşey bilmiyor.bu sabah kızım bana rüyasını anlatıyordu telde anne çok büyük bir olay olacak ve ben çok üzüleceğim dedi. Minicik çocuğun bunu hissetmesi bana çok koydu kendime hakim olamadım ve ağlamaya başladım. 5 dakika sonra telefonum çaldı ve eşim kızım için birşey sormak için aradı.sesin kötü geliyor deyince bende gayet iyiyim dedim. Bu duruma alışmalıyız biz anne ve babayız kızımız için sürekli görüşmek zorundayız. Sende konuşmak istediğinde ilk beni ara kötü isen yanına gelebilirim dedi.Bu kararı senin önünde daha fazla engel olmamak için verdim. Kendimde değişeciğim bu eziklikten çıkmak için elimden geleni yapacağım dedi . Bu çıkmazdan çıkacağım ancak bunu senle ve senin bana yaptığın tavırla yapamıyorum dedi. Ben de bana açıklama yapmana gerek yok evet biz anne ve babayız çocuğumuz için bazı şeylere katlanacağız dedim. Hiç tartışmadan çok sakin konuştuk. Kararı hala aynı çok belli. Ben kılımı bile kıpırdatmayacağım artık mahkeme açmasını bekliyorum.Hic ses cıktı mı eşinizden? En azından cocugunu aradı mı?
Eril enerji ve dişil enerji dengesi bozulunca erkekler maalesef psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor.Ne yazık ki erkekler evde ki erkek rolünden çıkınca bu tarz bunalımlara giriyorlar.
Bir zamanlar genel koordinatörüm (bayandı) bana evde bir kavanoz kapağı açmak için bile yardım iste eşinden, her şeyi kendin yapma erkeklerin buna ihtiyacı var demişti.
O zaman çok saçma gelmişti ama sonrasında ne demek istediğini anladım.
Erkek doğası (birazda ataerkil yetiştirilme tarzından dolayı) gereği eşinin ondan bir şeyler istemesini, ona ihtiyacı olduğunu hissetmeyi istiyor ve bunu göremediği yerde kendini ezik ve değersiz hissediyor.
Eşinize biraz zaman verin sakinleşsin. Hemen mahkeme açamaz açsa bile hakime ben boşanmak istemiyorum dediğinizde sizi aile terapistine yönlendirir önce orada da büyük ölçüde yol alabilirsiniz.
Zaten asıl üzücü olan cocukların bunu hissetmesi. Arayıp kötüysen ilk beni ara vs sözleri seni hala önemsiyorum imasına geliyor sanki sizin ikna etmenizi bekliyor gibi devam etmiş konuşması. Belki ben sakin konusamam yine kavga ederiz diye aramıyordur bilemiyorum.Evet hergun arayıp konuşuyır kızı ile. Kızım annemde tatilde olduğu için hiçbirşey bilmiyor.bu sabah kızım bana rüyasını anlatıyordu telde anne çok büyük bir olay olacak ve ben çok üzüleceğim dedi. Minicik çocuğun bunu hissetmesi bana çok koydu kendime hakim olamadım ve ağlamaya başladım. 5 dakika sonra telefonum çaldı ve eşim kızım için birşey sormak için aradı.sesin kötü geliyor deyince bende gayet iyiyim dedim. Bu duruma alışmalıyız biz anne ve babayız kızımız için sürekli görüşmek zorundayız. Sende konuşmak istediğinde ilk beni ara kötü isen yanına gelebilirim dedi.Bu kararı senin önünde daha fazla engel olmamak için verdim. Kendimde değişeciğim bu eziklikten çıkmak için elimden geleni yapacağım dedi . Bu çıkmazdan çıkacağım ancak bunu senle ve senin bana yaptığın tavırla yapamıyorum dedi. Ben de bana açıklama yapmana gerek yok evet biz anne ve babayız çocuğumuz için bazı şeylere katlanacağız dedim. Hiç tartışmadan çok sakin konuştuk. Kararı hala aynı çok belli. Ben kılımı bile kıpırdatmayacağım artık mahkeme açmasını bekliyorum.
Bilemiyorum bensiz hayat kurmak ve ilerlemek istiyor. Ama çocuğunu asla bırakbilecek biri değil bundan eminim. Çok bağlı kızına.Zaten asıl üzücü olan cocukların bunu hissetmesi. Arayıp kötüysen ilk beni ara vs sözleri seni hala önemsiyorum imasına geliyor sanki sizin ikna etmenizi bekliyor gibi devam etmiş konuşması. Belki ben sakin konusamam yine kavga ederiz diye aramıyordur bilemiyorum.
Bizde durum daha farklı ilerliyor hic aramadı cocuklarını. Neden böyle yapıyor kendi cocuklarına aklım almıyor. Benle konuşmasa da annemi dayımı arayıp cocukları telefona isteyebilirdi ama o da yok. İnanamıyorum böylece yok saymasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?