Boşanıyorum galiba

Aklımda 3 seçenek
1) Ya yüksek bir meblağ kumar borcu var
2) Başka biri olma ihtimali
3) Gerçekten kendisini yetersiz hissediyor, bunalmış olabilir. ( Ki bu son seçenek olup! Parasız erkeği sadece annesi sever, diyorum )

Evi bırakıp gitmesi, kumar oynaması, 1.5 yıl işsiz durması, tüm ekonomiyi senin yönetmende onun bu davranışına karşı bana hem ayranım dökülmesin hem g* s* sözünü çağrıştırdı yani.

Son düzenleme:
içimden bir ses sizden gizli gene sans oyunu vs oynadı borçlandı diyor .
hakkınızda hayırlısı

içimden bir ses sizden gizli gene sans oyunu vs oynadı borçlandı diyor .
hakkınızda hayırlısı
Tüm kartları bendeydi. Daha önce yaptığı için hep süphe duydum ve kontrol ettim. Maas kartı dahil bendeydi.o dönemden sonra oynamadığını tahmin ediyorum. Findex işlemlerine baktım üzerinde borç vs yok. Tabi dışardan birinden borç almadıysa.

Eee gerçekler acıdır. Adam kendi başaramadığı şeyi sizin başardığınızı görünce gururu incinmiş. Sizde suç asla bulmuyorum yok değersiz hissettirmişsiniz yok onuru kırılmış filan değil. Kendisi fuzuli masraflar yapmayacaktı. Gerçekten karakterine insanlığına ve evliliğinize olan inancınız varsa ona ihtiyacınız olduğunuzu hissettirin birlikte daha güzel birşeyleri başarabileceğinizi dile getirin sürekli

Evet eşiniz gerçekten dünya iyisi maşallası var tü tü tü.( İddaa oynuyor, eve borç takıyor, 1,5 yıl işsiz geziyor, evini terk edip anasının evine kaçıyor.)
Eşiniz iddia oynayamadığı için eskisi gibi at koşturamadığı için evliliği bitirmek istiyor.
Sizi sevdiğini sanıyorsun ama sevmiyor, sevse evini çekip çeviren para olayını sorun etmeyen güçlü akıllı çocuğunun anası bir kadını bu şekilde terk etmez.

Üfff erkeğin eziğide hiç çekilmiyo ayrıca manipüle yaptırıp gibi geliyo bana bu durumlar sen daha çok özveride bulun daha rahat bırak falan diye yaptığını düşünüyorum.
Sen bırakıp gittin mi evliliğini idda vs oynuyo diye
Eminin gidicek bir sürü sebebin olmuştur ama gitmeyip mücadele etmişsindir.Böyle eşinin yaptığı gibi prenses tavırlar tam olarak yaptırım için.
3yaşındaki çocuk mu? Veya siz onun annesi misiniz?
Bırakın gitsin.Yoksa ağlayarak her istediğini yaptırıcak (3 yaşındaki ağlayarak yaptırır, bu yaştaki böyle)
Annesinin evine gitmiş hey allahım

ay çok merak ettim

Kısa özetleyim. Bahsettigim kadin koreli esi alman. Kadinin ailesi bastan adami istemedi. Onlarin kültürü disardan evlenme konusunda bizimkine benziyormus.
Aldatmanin nasil ortaya ciktigindan baslayalim: Adam iş yerinden bir kadinla 3 aydir esini aldatiyor, ama aldattigi kadinin da erkek arkadasi var. O durumu ögreniyor ve bu adami tehtid ediyor "karini bulup anlatacagim" diye. Pacasi tutusan adam gelip arkadasima anlatiyor. Dedigim gibi pismanlik yok. Daha cok kadini sucluyor. Benim arkadasim da ne yapiyor? Karsi taraftaki cifti konusmak icin disarda bir yere cagriyor. Bunlar 4ü oturup konusmus konusmalarin icerigini anlatmadi ama 3 ay sürdügünü ve esinin ne zaman isimi uzadi dese diger kadinla yattigi ortaya cikiyor. O konusmadan sonra arkadasim durumu ailesine söylemiyor ve iliskilerinin "üzerine calisma" karari veriyorlar. Bence arkadasim aslinda ailesine karsi mahcup olmamak adina ve uzun süre beraber olduklari icin yapti ama neyise. Esi zaten sevimsizin tekiydi. Sonuc olarak hala beraberler ve cocuklari da oldu. Kendisi bunu nasil hazmetdi ve nasil devam ediyor anlamiyorum. En üzücü nokta hala aslinda o herifin ona layik olmadigini anlamamis olmasi

Baska birisi olamaz degil mi bir anda anne evine gitmeler bosanalim demeler fln ? Seven biri bu kadar kolay bosanalim demez sanki ?

Düzenli bir hayat anlayışı yok ama kızınız için tekrar deneyin yardım alın kurtarabilirsiniz belki evliliğinizi

Sizi herkesten herşeyden kıskanıyor ve ayrıca da evi terk edip boşanma davası açıyor. Biri çok seven diğeri hiçbişey hissetmeyen erkek davranışı. İkisi bi arada olmaz yani. Sizi kıskanmıyodur, öyle olsa duramazdı anasının evinde.

Hic ses cıktı mı eşinizden? En azından cocugunu aradı mı?

Hic ses cıktı mı eşinizden? En azından cocugunu aradı mı?
Evet hergun arayıp konuşuyır kızı ile. Kızım annemde tatilde olduğu için hiçbirşey bilmiyor.bu sabah kızım bana rüyasını anlatıyordu telde anne çok büyük bir olay olacak ve ben çok üzüleceğim dedi. Minicik çocuğun bunu hissetmesi bana çok koydu kendime hakim olamadım ve ağlamaya başladım. 5 dakika sonra telefonum çaldı ve eşim kızım için birşey sormak için aradı.sesin kötü geliyor deyince bende gayet iyiyim dedim. Bu duruma alışmalıyız biz anne ve babayız kızımız için sürekli görüşmek zorundayız. Sende konuşmak istediğinde ilk beni ara kötü isen yanına gelebilirim dedi.Bu kararı senin önünde daha fazla engel olmamak için verdim. Kendimde değişeciğim bu eziklikten çıkmak için elimden geleni yapacağım dedi . Bu çıkmazdan çıkacağım ancak bunu senle ve senin bana yaptığın tavırla yapamıyorum dedi. Ben de bana açıklama yapmana gerek yok evet biz anne ve babayız çocuğumuz için bazı şeylere katlanacağız dedim. Hiç tartışmadan çok sakin konuştuk. Kararı hala aynı çok belli. Ben kılımı bile kıpırdatmayacağım artık mahkeme açmasını bekliyorum.

Eril enerji ve dişil enerji dengesi bozulunca erkekler maalesef psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor.

Zaten asıl üzücü olan cocukların bunu hissetmesi. Arayıp kötüysen ilk beni ara vs sözleri seni hala önemsiyorum imasına geliyor sanki sizin ikna etmenizi bekliyor gibi devam etmiş konuşması. Belki ben sakin konusamam yine kavga ederiz diye aramıyordur bilemiyorum.
Bizde durum daha farklı ilerliyor hic aramadı cocuklarını. Neden böyle yapıyor kendi cocuklarına aklım almıyor. Benle konuşmasa da annemi dayımı arayıp cocukları telefona isteyebilirdi ama o da yok. İnanamıyorum böylece yok saymasına.

Bilemiyorum bensiz hayat kurmak ve ilerlemek istiyor. Ama çocuğunu asla bırakbilecek biri değil bundan eminim. Çok bağlı kızına.
Sızın konuya gelirsek biraz daha bekle derim elbet arayacaktır sakinleşmeye ihtiyacı olabilir. İlk etapta benim eşimde çok sinirliydi aramıyordu konuşmuyorduk hiç. Ama en azından sakince cocuk için konuşabiliyoruz şuan. Zaman herşeyin ilacı olacak bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…