- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.597
-
- Konu Sahibi sessizordu
Haber yollamış anlaşmalı dilekçe vereyim diye bide acıklamamıda yollamış sağolsun ben akledemiyorum ya
O kadar haklısınız ki yemin ederim aynı tam da dediğiniz gibi hersey. Zaten anlaşmalı istiyo kendisi de belirli şeyler isteyip kapatcam onunla uğraşmak istemiyorum zaten. Zaten öyle kendinden bahsediyo ki evine bakan para getiren melek gibi biriymiş kendisi. Umarım yanına kalmaz en büyük dileğimEvi sizin olmasa bile ortak konut olduğu için size sormadan devretmesi kanunen yasak, sizden de imza alınması gerekiyor o evde oturduğunuz için. eşiniz kayınvalideniz ile ortak hareket etmiş Allah belalarını versin, kurtarın kendinizi, çocuğunuz olmasa zaten 3 defa hamile kalmazdınız, belki de onun genetik sıkıntılarından dolayı çocuk tutunamıyordur hiç baktırdınız mı genetik taramanıza, ne cahillik bu ya.
Evin adamı siz olmuşsunuz kadını o kusura bakmayın ama, kör-topal-hasta değil, keyfi çalışmıyor ve karısından para istiyor, böyle bir adam baba olmayı hak etmiyor Allah yüzünüze gülmüş, ekonomik özgürlüğü olan birisisiniz hiç düşünmeyin direk boşanma davası açın, hiçbirşeyde talep etmeyin, ne nafaka ne tazminat, canınızı kurtarın, inanın hiç kolay değil bunları söylemek ama bende şuan 4 yıllık evliliğimi bitirmek üzereyim, bizde de maddiyat sorun, bu tür adamları kendi haline bırakmak gerek yarına kalır ama yanına kalmaz Allah gibi sahibimiz var.
Ahahahah güldüm çok sagolun ama hakediyor gerçektenBazi erkekleri gercekten arka bahcenin günes görmedigi bir köseye gömeceksin. Adiye bak. Avukata danisip ona göre dava sekline karar verin. Hakkinizda hayirlisi
Tamamen boşandıktan sonra huzura kavuşacağım gibi insallahAman hiç takılmayın ona falankurtulduğunuza bakın.
Rabbim herdaim yar ve yardımcımız olsun. böyle gereksizleri de en kısa zamanda hayatımızdan çıkartsın.O kadar haklısınız ki yemin ederim aynı tam da dediğiniz gibi hersey. Zaten anlaşmalı istiyo kendisi de belirli şeyler isteyip kapatcam onunla uğraşmak istemiyorum zaten. Zaten öyle kendinden bahsediyo ki evine bakan para getiren melek gibi biriymiş kendisi. Umarım yanına kalmaz en büyük dileğim
Öncelikle geçmiş olsun , davanızı çekişmeli olarak açmanızı tavsiye ederim , zaten bu kadar kusura avukatı da anlaşmalıya çevirmek için sizin avukatınızla irtibata geçer, her hangi bir tazminat olmadan boşanırsanız sonra üzülürsünüz , ev zaten evlenmeden alındığı için her şekilde onun du , ödesin tedbir nafakalarını kendisi anlaşma isteyecek . Anlaşma demek hiç bir şey almadan ayrılmak gibi algılanıyor bizim ülkemizde . Ya şimdi mücadele edip çekişmeli açacaksınız ya da sonra niye mücadele etmedim diye üzüleceksiniz . Çekişmeli boşanma davalarının büyük kısmı yazılı ve cevaba cevap dilekçeleri ile yürüyor , hakkınızı almadan ayrılmayın böyle aç gözlülerin en büyük cezası da para ödemekSelam arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar yazacaklarım uzun olabilir okursanız çok sevinirim.
Ben yaklaşık 5 senelik evliyim. 2 hafta önce eşim tarafından ona para vermek istemediğim için eve gelmememi söyledi ve bende eve gitmedim. Aslında konuyu baştan anlatsam çok uzun ama kısa kesmekte mantıksız geliyo. arada takıldıklarınız olursa cevaplarım. Eşimden yıllardır en çok psikolojik şiddet sonrasında ise bi kaç kere fiziksel şiddete uğradım. Nerdeyse 5 senelik süreçte 2 kere evi terkettim. İlki çok oldu ama ikincisi 2-3 ay önce falandı. Tuzluk almıştım eve neden evde olan bişeyi almışım diye bana saldırdı birbirimize girdik. Bende kaynanaya geldim orda biraz kaldım büyükler araya girdi zorla bizi barıştırdılar aslında barışma denemez pek ama son bi şans verin falan dendi. Bu arada çocuğumuz yok. Bu son olayda ise olay söyle gerçekleşti. Haftalığımı almıştım işten ama bu benim yüzüme dahi bakmıyo falan evde küsüz. Gece geldi yatağa girdi cümlesi şu oldu. Parayı da getirip elime saymadın?
Pardon neden sayacakmışım. Kaç gündür yüzüme bakmıyorsun bugun gelmiş para için benimle muhatap oluyosun dedim. Gece gece tartışmayalım insanlar sesimizi duyacak diyip konuyu kapatıp uyudum. Sabah uyanıp ilk işi mesaj atmak oldu. Sıralama söyle hem normalden hemde wptan.
Aksam parayı Çek gel
Aksam parayı getir
Çek getir parayı
Bu sefer aradım ne parası ya dedim yıllardır evliyiz sen mi getirdin bi kere parayı elime saydın dedim (evlendiğimizden beri para işine karıştırmaz beni karıya para vermek zoruma gider benim diyen tiplerden)
Dedim yok para veremem sende bana vermedin. Normalde veriyordum ama coine yatırıyo bide kaybetti orda paramızı ayrıca paranın nereye gittiğinden haberim olmuyo vermek istemedim zaten bide 4-5 aydır çalışmıyordu. Sonra telefonu işteydim kapattım sonra bu bana mesaj attı aksam gelirken parayı Çek getir getirmiyorsan eve gelme dedi.
Dedim sen böyle istediğin için zaten böyle yapıyosun. Sen istiyosun bende yapıyorum dedi. Parada vermiyorsan beraber yasamamızın anlamı yok dedi?
Beraber yasamamızın anlamı paramı vermek mi dedim.
Evet dedi. Çocuk veremedin para ver o zaman dedi…. (3 tane de çocuk kaybım var)
Ondan sonrada evime gelme zaten falan dedi bende gitmedim. Bide bu süreçte ne duyayım 1.5 ay önce evi annesinin üstüne yapmış. Yani aslında bunu planlıyomus. Bu arada ev ben nişanlanmadan 2 ay önce alınmıstı
Şimdi ben anlaşmalı mı çekişmeli mi olması konusunda çok kararsızım. Onlarla savaşacak gücü de kendim de bulamıyorum. Bu süreç uzun sürüyo biliyorum bu kadar yıpranmaya değer mi sizce? Yani karşılığını alabilir miyim? 2 haftadır annemdeyim onlardan çıt yok. Zaten barışmayı düşünmüyorum böyle bişey düşünülmesin ama nasıl ilerlemem gerektiğini de bilmiyorum direk avukata ben mi versem yoksa onları mı beklesem. Şimdi bilenlerden yardım istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz…
Bu tür olaylarda karşı tarafın dini imanı paraysa önce çekişmeli açılır sonra anlaşmalıya çevrilir , zaten karşı taraftan size anlaşma teklifi gelecek , siz hiç bir teklifte bulunmayın , bu kadar eziyete de aman bitsin kurtulayım diye el elde baş başta boşanmayınEn iyisi yarın bi avukatla yüz yüze görüşme yapayım o zaman hersey netleşir ilk anlaşmalıya uğraşalım olmazsa çekişmeliyle burnundan dökerim. Bugun eve gittim eşya almaya boşanma olmadan anahtarı değişmiş onu bile videoya çektim kanıt olsun diye