Boşanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

O kadar haklısınız ki yemin ederim aynı tam da dediğiniz gibi hersey. Zaten anlaşmalı istiyo kendisi de belirli şeyler isteyip kapatcam onunla uğraşmak istemiyorum zaten. Zaten öyle kendinden bahsediyo ki evine bakan para getiren melek gibi biriymiş kendisi. Umarım yanına kalmaz en büyük dileğim

Rabbim herdaim yar ve yardımcımız olsun. böyle gereksizleri de en kısa zamanda hayatımızdan çıkartsın.

Arkadaşlar biz de 1 senelik evliyiz aramızda ilişki sorunu var ve büyüzden ayrılacağız çocuğum yok altınlarım eşim ve eşimin ailesine harcandı paramızı benim hesabımda ortak kullandık harcadık sadece kolyem bileziklerim kaldı anlaşmalı boşanmada ben veya o ne isteyebilir acaba daha eşyalırım başka şehirde onları alacam onları nasıl getirecem bilmiyorum bütün beyaz eşyamı ben almıştım

Öncelikle geçmiş olsun , davanızı çekişmeli olarak açmanızı tavsiye ederim , zaten bu kadar kusura avukatı da anlaşmalıya çevirmek için sizin avukatınızla irtibata geçer, her hangi bir tazminat olmadan boşanırsanız sonra üzülürsünüz , ev zaten evlenmeden alındığı için her şekilde onun du , ödesin tedbir nafakalarını kendisi anlaşma isteyecek . Anlaşma demek hiç bir şey almadan ayrılmak gibi algılanıyor bizim ülkemizde . Ya şimdi mücadele edip çekişmeli açacaksınız ya da sonra niye mücadele etmedim diye üzüleceksiniz . Çekişmeli boşanma davalarının büyük kısmı yazılı ve cevaba cevap dilekçeleri ile yürüyor , hakkınızı almadan ayrılmayın böyle aç gözlülerin en büyük cezası da para ödemek

Bu tür olaylarda karşı tarafın dini imanı paraysa önce çekişmeli açılır sonra anlaşmalıya çevrilir , zaten karşı taraftan size anlaşma teklifi gelecek , siz hiç bir teklifte bulunmayın , bu kadar eziyete de aman bitsin kurtulayım diye el elde baş başta boşanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…