Boşanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Amacı bence boşanıp çocuk için yeniden evlenmek. Sizin aceleniz yok elinizde deliller de var, tazminat isteyin çekişmeli açın davayı. Onlar gelip anlaşmalı olması için yalvarsın.
Benim kuzenim var 5 sene mahkemelerle uğraştı gram bişey alamadı benimde korkum o. Yani o kadar uğraştıktan sonra psikolojik zarar gördükten sonra bişey alamazsam verdiğim emekle kalırım

Benim kuzenim var 5 sene mahkemelerle uğraştı gram bişey alamadı benimde korkum o. Yani o kadar uğraştıktan sonra psikolojik zarar gördükten sonra bişey alamazsam verdiğim emekle kalırım
Eğer ortak mal mülk yoksa bir şey alamazsınız zaten, tazminat alabilirsiniz o da az olur. Amaç onlar anlaşmalı için gelsinler, o zaman evi devretmişsin diyip bir miktar alabilirsiniz. Sonuçta evde hakkınız olmasa da evlilik süresince bu adamın kahrını çekmişsiniz.

Anlıyorum demek istediğinizi bende öyle isterim ama onun anlaşmalı için geleceğini düşünmüyorum yada bilmiyorum emin değilim

Gerçekten her şerde bir hayır var. Çocuğunuzun olmaması sizin için daha hayırlı olmuş. Hemen bir avukat bulup elinizdeki delilleri sunun. Ve birlikte hakkınızı gözetecek bir yol izleyin.

Gerçekten her şerde bir hayır var. Çocuğunuzun olmaması sizin için daha hayırlı olmuş. Hemen bir avukat bulup elinizdeki delilleri sunun. Ve birlikte hakkınızı gözetecek bir yol izleyin.
Bi avukat buldum görüşme ayarlayıp gitcem artık nasıl bi yol izlemem gerektiğini avukatımla görüşeceğim. Çocuğumun olmaması en büyük şansım olabilir

Hangi sene kurduğu önemli değil. Kurduğu an bitmiştir evlilik zaten. Baba olamayacağını düşünmek ne sanki kaç sene olmus.. benim annem beni evlendikten 10 sene sonra doğurmuş binbir türlü tedaviyle. İlk söylediği anda bitmesi lazımdı ama geç olsun güç olmasın.

Haklısınız ama işte o psikoloji altında kendinizde hata arıyorsunuz acaba benim suçum mu diyorsunuz belki olsaydı böyle bi cümle söylemezdi diyorsunuz elinizde olmadan..

Çekişmeli boşanma sizi çok yıpratır. İntikam alacağım derken ya da hakkımı alacağım derken yıllarınız heba olur. Anlaşmalı boşanın. Mis gibi hayatınıza devam edin. Siz güçlü ve akıllı bir kadınsınız. Her türlü ayakta kalır, başarılı olursunuz.

Haklısınız ama işte o psikoloji altında kendinizde hata arıyorsunuz acaba benim suçum mu diyorsunuz belki olsaydı böyle bi cümle söylemezdi diyorsunuz elinizde olmadan..
Çocuk sahibi olmak bizim elimizde olsaydı bu kadar ugrasmazdik. Keşke baştan suclamasaydiniz kendinizi de son cümleyi duymayı beklemeden o yataktan kalkıp bitirseydiniz. Ama olan olmuş bir kere, bosaninca çok rahatlayacaginiza eminim.

Anlaşmalı boşanacaksanız avukata ihtiyacınız yok. Dilekçe yazıp açacaksınız mahkemeyi.
Adliyede ki görevliler yazıyor dilekçeyi, hazır taslaklar vardır onlarda.
İki tanıdığımda bu şekilde 15 gün içinde boşandı.
Anlaşmalı olursa zaten bir ay içinde mahkeme günü veriliyor, çekişmeli olursa günü uzuyor.
Baktınız çekişmeliye dönecek o zaman tutarsınız avukatı.
Anlaşmalı bile olsa 5-10 binden az istemez avukatlar. Zaten iki tarafta kararlıysa gerek yok bence.

Zaten bende öyle düşünüyorum ondan gelecek hayır Allah’tan gelsin. Ama tabi bana yaşattıklarının bedelini de ödesin isterim. Ona bi günümü daha fazladan vermek istemiyorum

Maddi bir beklentiniz var mı bu adamdan?

Olması pek ihtimal dahilinde değil, karısının kazandığı paraya bu denli gözünü dikmiş birisi.

Hiç bir talebim yok boşanmak istiyorum eğer çekişmeliye çevirirsen yüklü bir tazminat isteyeceğinizi vs söylerseniz böyle paragözler korkak olurlar.

Zaten bende öyle düşünüyorum ondan gelecek hayır Allah’tan gelsin. Ama tabi bana yaşattıklarının bedelini de ödesin isterim. Ona bi günümü daha fazladan vermek istemiyorum
Bedel ödetme isteğinizde çok haklısınız. Ama ödenen bedel hiçbir zaman tek taraflı olmuyor. Bedel ödetirken siz de bedel ödüyorsunuz maalesef. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Güzel günleriniz olsun

Ben senin yerinde olsam biran önce anlaşmalı boşanma yoluna giderdim.çocuk yok mal yok uğraşmaya değmez.biran önce kurtulman daha iyi olur senin için.

Evi sizin olmasa bile ortak konut olduğu için size sormadan devretmesi kanunen yasak, sizden de imza alınması gerekiyor o evde oturduğunuz için. eşiniz kayınvalideniz ile ortak hareket etmiş Allah belalarını versin, kurtarın kendinizi, çocuğunuz olmasa zaten 3 defa hamile kalmazdınız, belki de onun genetik sıkıntılarından dolayı çocuk tutunamıyordur hiç baktırdınız mı genetik taramanıza, ne cahillik bu ya.
Evin adamı siz olmuşsunuz kadını o kusura bakmayın ama, kör-topal-hasta değil, keyfi çalışmıyor ve karısından para istiyor, böyle bir adam baba olmayı hak etmiyor Allah yüzünüze gülmüş, ekonomik özgürlüğü olan birisisiniz hiç düşünmeyin direk boşanma davası açın, hiçbirşeyde talep etmeyin, ne nafaka ne tazminat, canınızı kurtarın, inanın hiç kolay değil bunları söylemek ama bende şuan 4 yıllık evliliğimi bitirmek üzereyim, bizde de maddiyat sorun, bu tür adamları kendi haline bırakmak gerek yarına kalır ama yanına kalmaz Allah gibi sahibimiz var.

benim korkum bukadar paragöz adam kadından tazminat ister... yaparmı yapar şerefsiz.

Bazi erkekleri gercekten arka bahcenin günes görmedigi bir köseye gömeceksin. Adiye bak. Avukata danisip ona göre dava sekline karar verin. Hakkinizda hayirlisi

Haber yollamış anlaşmalı dilekçe vereyim diye bide acıklamamıda yollamış sağolsun ben akledemiyorum ya

Çok teşekkür ederim güzel günler görürüm insallah Anlaşmalı bitireceğim

Ben senin yerinde olsam biran önce anlaşmalı boşanma yoluna giderdim.çocuk yok mal yok uğraşmaya değmez.biran önce kurtulman daha iyi olur senin için.
Bende aynısını düşündüm avukatta anlaşmalı bitirmemi önerdi öyle yapacağım. Karşı tarafta anlaşmalı istiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…