- 18 Temmuz 2022
- 31
- 27
- 27
-
- Konu Sahibi sessizordu
Anlaşmalı bana da hep ağır basıyo ama anlaşmalıyı avukat aracılığı ile mi yapmam gerekiyor bilmiyorumİnsan değil bu mahlukat yaa. Gerçekten dua edin iyi ki kurtuluyorsunuz bu mahlukattan. Haklarınızı araştırın bir avukat bulun ama size tavsiyem bu iğrenç mahlukattan bir an önce kurtulmak için anlaşmalıyı seçin
Valla rezil et herkese şerefsizi..Ama ona kalsa evine ekmek getiren kimseye karışmayan melek gibi biriymiş öyle söylüyormuş… benimde tek dileğim hemen kurtulabilmem…
Kendinizde suç aramayın. Siz olması gerektiği gibi davranmışsınızdır. Karşınızdaki değer bilmemiş. İçiniz rahat olsun o yüzden.Suçun çoğu bu yüzden bende
Paracı birisi. Çekişmeli açın davayı belliki bununla oturup konuşup anlaşmalı boşanma için protokol hazırlayamazsınız.Anlaşmalı bana da hep ağır basıyo ama anlaşmalıyı avukat aracılığı ile mi yapmam gerekiyor bilmiyorum
Zaten öyle rezil oldu ki… ana babası hariç herkes sırtını döndü. Küçücük kuzenleri bile… duyan kimse neden demedi zaten… ….’ya bu yapılır mı dediler… akrabası aramış demiş ki git ayaklarına kapan özür dike suç sende demiş ki sizin bilmedikleriniz var falan .. anlatacak bişeyi yok töhmet altında bırakmaya çalısıyo çok şükür ki alnım açık yüzümde akValla rezil et herkese şerefsizi..
Narsist biri zaten insana kendini hep kötü hissettirmeye çalısıyo… acaba bi gün bi gün pişman olur mu çok merak ediyorumKendinizde suç aramayın. Siz olması gerektiği gibi davranmışsınızdır. Karşınızdaki değer bilmemiş. İçiniz rahat olsun o yüzden.
En iyisi yarın bi avukatla yüz yüze görüşme yapayım o zaman hersey netleşir ilk anlaşmalıya uğraşalım olmazsa çekişmeliyle burnundan dökerim. Bugun eve gittim eşya almaya boşanma olmadan anahtarı değişmiş onu bile videoya çektim kanıt olsun diyeParacı birisi. Çekişmeli açın davayı belliki bununla oturup konuşup anlaşmalı boşanma için protokol hazırlayamazsınız.
Avukat çekişmeli olarak davayı açsın vekaletinizi verin süreçle avukat ilgilenir adli yardımdan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz. En başta dediğim gibi paracı birisi o açmaz davayı parası gitmesin diye.. tazminat isterizle gözünü korkutup anlaşmalıya ikna edebilirsiniz avukatınızla.
Çirkef olan kendini belli eder saklayamaz işte. Çekişmeli sizi yorar yıpratır inanın. Giden zamanı getiremezsiniz. Bir dakika fazlasını vermeyin bu adama zamanınızın değmez.En iyisi yarın bi avukatla yüz yüze görüşme yapayım o zaman hersey netleşir ilk anlaşmalıya uğraşalım olmazsa çekişmeliyle burnundan dökerim. Bugun eve gittim eşya almaya boşanma olmadan anahtarı değişmiş onu bile videoya çektim kanıt olsun diye
Aslında bana akrabası onlara avukatla öyle bi Tokat vur ki herkesin tokatlanmayacagını anlasınlar dedi. Sen yemesen bile al parayı fakir fukaraya dağıt dedi Ama sizinde dediğiniz gibi değmez ya düşünüyorum yıllarımı bidaha vericem sonunda ne olduğunu bile bilmedenÇirkef olan kendini belli eder saklayamaz işte. Çekişmeli sizi yorar yıpratır inanın. Giden zamanı getiremezsiniz. Bir dakika fazlasını vermeyin bu adama zamanınızın değmez.
Çok teşekkür ederim gerçekten de kurtuluşum olacağına inanıyorum bende.. ondan gelecek çöp gelmezse daha mutlu olurum her mahkeme olduğunda yüzünü görmektense görmemeyi tercih ederimEvi annesinin üzerine yapmişsa zaten boşanmayi kafaya koymuş.Sizi de o yola sokmak için oynamis bence.Altin birikim varsa umarim sizdedir. Evi alamazsiniz , işsizse nafaka da alamazsiniz.Anlasmali bosanin gitsin Allah kurtarmış sizi bu heriften bence.Onu besleyeceginize kendinize geni bir hayat kurarsiniz.Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler
3 senedir çocuğum olmuyor. eşim bunu ve ilk yazdığınız cümleyi kursa aşkımdan ölsem de kendime yediremem. nasıl beklediniz bunca zaman.. bildiğim kadarıyla evde hakkınız olmuyor evlendikten sonra alınmadığı için. anlaşmalı boşanın ve çocuk olmadığı için de bir daha gönül rahatlığıyla yüzünü görmeyin derim.Ben size şok olacağınız bişey daha söyleyeyim. Çok özür dilerim ama ilişki üstündeyken bana üstüne kuma getireyim mi diye bile sordu adi. Şok oldum tutuldum ve sadece neden dedim baba olmak için dedi…. Bu bana daha çok oturdu ama tabi en son oturan o cümlesi oldu. Umarım yaralanmadan kurtulurum onlardan…
Akraba=akbaba der büyüklerimiz. Birde onun akrabası bunu söyleyen sizce hayrınıza konuşuyor olabilir mi? Bu süreçte kendi akrabalarımıza bile yeri geliyor kulak kapatıyoruz. Kaldı ki karşının akrabasının ağzıyla iş tutalım.Aslında bana akrabası onlara avukatla öyle bi Tokat vur ki herkesin tokatlanmayacagını anlasınlar dedi. Sen yemesen bile al parayı fakir fukaraya dağıt dedi Ama sizinde dediğiniz gibi değmez ya düşünüyorum yıllarımı bidaha vericem sonunda ne olduğunu bile bilmeden
Böyle bi kelimeyi tabiki ilk senelerde kurmadı artık baba olamayacağını düşündükten sonra böyle sözler sarfetti bana ama tabiki bende yediremedim zaten artık bu yüzden boşanıyorum ve vicdanımda rahat bi şekilde. Bugun bi avukatla yüz yüze görüşeceğim umarım anlaşmalıyla en kıza zamanda kurtulurum3 senedir çocuğum olmuyor. eşim bunu ve ilk yazdığınız cümleyi kursa aşkımdan ölsem de kendime yediremem. nasıl beklediniz bunca zaman.. bildiğim kadarıyla evde hakkınız olmuyor evlendikten sonra alınmadığı için. anlaşmalı boşanın ve çocuk olmadığı için de bir daha gönül rahatlığıyla yüzünü görmeyin derim.
İşte son sene de diyeyim artık burnumdan getirdi zaten bunu herkes anladı boşanmak için böyle yaptığını o yüzden Allah’a havale ediyorum. Hemen evlenmek istemem tabiki enkazdan yeni çıkmışken. Avukatla tazminat nafakayı konuscam bugunEviniz evlilik birliği içinde alınmadığı için zaten hak iddaa edemezsiniz.
Annesinin üzerine evi devretmesi bişey ifade etmiyor zaten.
Bence bu kadar ileri düzey çirkinleşmesinin nedeni sizinle evli kalmak istemiyor.
Yıldırma politikası uygulamış.
Davayı siz açmayın bekleyin açsın dava, eğer hemen evlenmek gibi bi düşünceniz yoksa açın nafaka tazminat davası.
Mesajları da silmeyin.
Benim en büyük tesellim çocuğumuz olmaması suan çok şükür. Yüzünü görmek mide bulandırıcı olurdu. Aynen anlaşmalı en mantıklısı geliyo diğer türlü onunda rezillik çıkaracağını düşünüyorumBen de böyle adi bir adamdan ayrıldım ama malesef yüzünü görüyorım yavrumdan ötürü anlaşmalı yap biran önce kurtul ailesi adi olanın kendide adi oluyor .
Bilmiyorum onlarda kötü niyet sezmedim ama tabiki direk onların yönlendirmesiyle de hareket etmemAkraba=akbaba der büyüklerimiz. Birde onun akrabası bunu söyleyen sizce hayrınıza konuşuyor olabilir mi? Bu süreçte kendi akrabalarımıza bile yeri geliyor kulak kapatıyoruz. Kaldı ki karşının akrabasının ağzıyla iş tutalım.