S Strewbery45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 202 198 12 Temmuz 2018 Konu Sahibi Strewbery45 #41 b a l a m i r .!.: Ben de aynı sizin gibi paravan evlilik kurbaniyim. Bosaniyoruz ama hala kizoglan kiziz. Arkadaşlarım dalga geçiyor sahibinden az kullanılmış diye Allahtan dayak olmadı ama olacaktı nerdeyse ki ben evden ayrıldım Genişletmek için tıkla... Sizin davranışları nasıldı merak ettim
b a l a m i r .!.: Ben de aynı sizin gibi paravan evlilik kurbaniyim. Bosaniyoruz ama hala kizoglan kiziz. Arkadaşlarım dalga geçiyor sahibinden az kullanılmış diye Allahtan dayak olmadı ama olacaktı nerdeyse ki ben evden ayrıldım Genişletmek için tıkla... Sizin davranışları nasıldı merak ettim
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.464 2.925 13 Temmuz 2018 Konu Sahibi Strewbery45 #42 Strewbery45 .!.: Sizin davranışları nasıldı merak ettim Genişletmek için tıkla... Aileci, asagilayaci hakaret eden, begenmeyen, kucumseyen bir adamdi
Strewbery45 .!.: Sizin davranışları nasıldı merak ettim Genişletmek için tıkla... Aileci, asagilayaci hakaret eden, begenmeyen, kucumseyen bir adamdi
S Strewbery45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 202 198 13 Temmuz 2018 Konu Sahibi Strewbery45 #43 b a l a m i r .!.: Aileci, asagilayaci hakaret eden, begenmeyen, kucumseyen bir adamdi Genişletmek için tıkla... Evet,aynen benimki de öyleydi.bir de önceden anlamadın mı diyenlere tav oluyorum.kontrol etmem lazımdı demek ki.mahkemede anlatmış mıydınız bu durumu
b a l a m i r .!.: Aileci, asagilayaci hakaret eden, begenmeyen, kucumseyen bir adamdi Genişletmek için tıkla... Evet,aynen benimki de öyleydi.bir de önceden anlamadın mı diyenlere tav oluyorum.kontrol etmem lazımdı demek ki.mahkemede anlatmış mıydınız bu durumu