Boşanıyorum Çok zor Bir süreç Lütfen okuyun yardıma ihtiyacım var

Sizin eşinizde de mi cinsel isteksizlik vardı
Aynen
Ama bu kadar da değil
Haftada iki üç kere oluyodu
Gezmeden gelioduk
Daha eve girmeden, ben Yorgun’um yatıcam diodu
Başımdan aşşa kaynar sular dökülüyodu
İlk günde bile , saatlerce araba kullandığından yorgun olduğunu söylemişti

Aynen
Ama bu kadar da değil
Haftada iki üç kere oluyodu
Gezmeden gelioduk
Daha eve girmeden, ben Yorgun’um yatıcam diodu
Başımdan aşşa kaynar sular dökülüyodu
İlk günde bile , saatlerce araba kullandığından yorgun olduğunu söylemişti
Gerçekten zor bir durum daha zor olanı bu durumu anlatamamak iyi gene olmuş hiç olmaması da acayip birşey belki de Allah beni korudu bilemiyorum

Esiniz
Merhaba Buraya yeni katıldım.Şu an boşanma sürecindeyim.8 aylık evliyim ve eşimle 2 aydır ayrı yaşıyoruz.Biz eşimle 3 yıldır tanışıyoruz.2. Yılımızda bana yaklaşık 300 kişilik görkemli bir evlenme teklifi etti.O güne kada
Yani sizinle birlikte olmuyorsa demekki hem cinslerini beğeniyor olabilir
Merhaba Buraya yeni katıldım.Şu an boşanma sürecindeyim.8 aylık evliyim ve eşimle 2 aydır ayrı yaşıyoruz.Biz eşimle 3 yıldır tanışıyoruz.2. Yılımızda bana yaklaşık 300 kişilik görkemli bir evlenme teklifi etti.O güne kadar ilişkimiz iyiydi ve eşim çok ılımlıydı.Ne zaman nişanlandık aileler araya girdi eşim değişti bağırmaya kavga etmeye başladı.Düğün süreci dedim çok üstünde durmadım.Evlenip balayına gittik.Biz sevgili iken birbirimize çok yanaşmazdık bende onun hep namuslu biri olduğunu düşünür bu devirde böylesi olmadığını düşünür sevinirdim.Ama işler evlenince tersine gitti.Balayı boyunca bana dokunmadı.Boynum sırtım ağrıyor derken 15 gün balayını yapıp döndük.Bende ilk gece korkusu yaşadığım için çok üstünde durmadım.Sonra eve dönünce bana ayrı yatmak istediğini iki kişi yatmak istemediğini söyledi ve salonda yatmaya başladı aylarca bir kez bile yatak odasında birlikte uyumadık döndükten bir hafta sonra Sudan sebeplerle beni öldüresiye dövdü çok şaşkındım ilk boşanmak istedim ama çok erken ve elalem ne der korkusu ile sustum sonrası hep dayakla devam etti cinsel ilişkimiz de hiç olmadı.Anneside bu süre zarfında sürekli onu bana karşı doldurdu evlendiğimiz ilk ay itibari ile uzakta oturduğu için ben gelicem deyip durdu kabul etmedim çünkü zaten oturmamış bir evliliğimiz vardı 6 ayın sonunda yine beni dövüp altınları alıp ailesi ile gözümün önünde kaçırdılar. Darp raporu aldım ve 4 aylık evden uzaklaştırma kararı aldırdım.şimdi boşanma süreci devam ediyor yorumlarınızı bekliyorum.Aklım çok karışık.Bu arada eşimin erkek kardeşi gay. Ben şimdilerde onunda cinsel kimlik karmaşası olabileceğini düşünüyorum?
Esiniz gay olma ihtimali cok cok yüksek!!! Seni bi kez bile elini sürmemis hic öpüsmediyseniz bile gay herif gec olmadan hemen bosan gitsin kurtulursun ondan evlendikten sonra gercek yüzünü gösterdi ve kardesiyle gay ile ilgili baskalarina konusmadiysaniz eger konusupta Sinirlenmis olma ihtimali vardir baskasindan duyupta bilemezsin yine de bosan seni öldüresiye kadar dövebilir kurtar kendini artik geridönüsü olmayan bi yola girdiniz gecmis olsun simdiden

Kusura bakmayın ve asla sizi üzmek için söylemiyorum ama evlenmeden önce hiçmi yakınlaşmadınız... Bence eşiniz gay. Ve siz bu durumu mahkemede anlatmalısınız.

Altını falan boşver biran once kurtul. Daha neler duyacağız bilmiyorum neler var.

En azından anlaşmalı bosaniyorsun...
Insanız boşluğumuza denk gelebilir ya da evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşı olduğumuz için önceden anlayamayabiliriz. Evlenince anlayabiliriz. Kendini gizlemiş olabilir uzar gider bu liste. Siz kendinizi düşünün ne güzel kurtuluyorsun ışte. Hayat senin icin yeniden başlıyor tecrübe olmuş sana. Üzülme çünkü değmez kendi pisliginde boğulsun. Kimseye anlatmama değmez seni seven ve senle evlenmek isteyen olursa ilerde ona anlatırsin olur biter.

siz neden kendinizi suçlu kötü hissediyorsunuz ayrılın kurtulun ilgi alaka bunların hepsi yalan düzenbazlık oyunları farkında mısınız ?yazık ne kadar kötü kalpli insanlar hem annesi hem kenisi kınamamak lazım cinsel tercihi hemcinsleri olabilir ama bir insanın elinden hayallerini çalmak ne kadar acı .ne annesindenne onda kalır ahınız allaha havale edin bir de size şidddet uygulamış .Hep çöküş olmaz hayatta sizde mutlu olacaksınız inşallah mahkemede altınlara kadar isteyin .bu sizin hakkınız.ve psikoljik yadım alın

Kusura bakmayın ve asla sizi üzmek için söylemiyorum ama evlenmeden önce hiçmi yakınlaşmadınız... Bence eşiniz gay. Ve siz bu durumu mahkemede anlatmalısınız.
Yazılanları geç gördüm acemilikten kusura bakmayın.yakınlaştık ama öpüşme tarzı.daha önce tanıdığım erkekler çok fazla başka şeylere kafa yoran insanlar olduğu için.açıkçası bana yanaşmaması çok hoşuma gitmişti.ama böyle olacağı aklıma bile gelmedi ve 6 ay kesinlikle doktora gitmeyi reddetti

En azından anlaşmalı bosaniyorsun...
Insanız boşluğumuza denk gelebilir ya da evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşı olduğumuz için önceden anlayamayabiliriz. Evlenince anlayabiliriz. Kendini gizlemiş olabilir uzar gider bu liste. Siz kendinizi düşünün ne güzel kurtuluyorsun ışte. Hayat senin icin yeniden başlıyor tecrübe olmuş sana. Üzülme çünkü değmez kendi pisliginde boğulsun. Kimseye anlatmama değmez seni seven ve senle evlenmek isteyen olursa ilerde ona anlatırsin olur biter.
Evet çok haklısınız.anlatmaya çalıştıkça heba oldum ve küçük bir ilçede yaşamanın dezavantajını yaşıyorum herkes o kadar dedikoducu ki aklım almıyor zor olan süreç daha da zor hale geliyor.çok ağır tecrübeler edindim.ileride biri çıkarsa da dediğiniz gibi o ve Allah bilecek gerçekleri

Yani eşinin bir alengiri olduğu belli ama ne olduğunu tam çözemedim
İnanılmaz bir insan ya.içinden bambaşka biri çıktı.davam sürüyor 3.celseyi bekliyorum en son benden gelinlik ve damatlığı istedi bir de ona taktığımız saatin kutusunu.anlatsam detaylar ağzı açık bırakır hani o derece.

siz neden kendinizi suçlu kötü hissediyorsunuz ayrılın kurtulun ilgi alaka bunların hepsi yalan düzenbazlık oyunları farkında mısınız ?yazık ne kadar kötü kalpli insanlar hem annesi hem kenisi kınamamak lazım cinsel tercihi hemcinsleri olabilir ama bir insanın elinden hayallerini çalmak ne kadar acı .ne annesindenne onda kalır ahınız allaha havale edin bir de size şidddet uygulamış .Hep çöküş olmaz hayatta sizde mutlu olacaksınız inşallah mahkemede altınlara kadar isteyin .bu sizin hakkınız.ve psikoljik yadım alın
evet öyle düzenbaz ki anlatamam.herşeyi önceden tasarlamış gibi.düşünün yükseklisans mezunu ve İzmirli koca şehri bırakıp arkadaşı aracılığı ile küçük ilçeye yerleşiyor.benimle tanışıyor ve hergün süprizle uyanıyorum bilmemne 2 yıl uyutuyor sonra dev organizasyonlu evlenme teklifi.imza atılıyor benim o gün itibari ile kafamda yumruklar uçuşuyor.yatak odasına gelmiyor ve en son takıları çalıp gidiyor evden ve 3 ay içinde o çok aşık görünen adam hiç bir adım atmıyor ve elinden gelen pisliği yapıyor.ailesi 3 aydır tek kelime etmiyor ben ve ailemle.çünkü hepsi danışıklı gay oğlanlarını biliyor bile bile topluma karşı paravan evlilik yapılmış ve kurban ben seçilmişim psikolog ile görüşüyorum o da böyle düşünüyor

Yazılanları geç gördüm acemilikten kusura bakmayın.yakınlaştık ama öpüşme tarzı.daha önce tanıdığım erkekler çok fazla başka şeylere kafa yoran insanlar olduğu için.açıkçası bana yanaşmaması çok hoşuma gitmişti.ama böyle olacağı aklıma bile gelmedi ve 6 ay kesinlikle doktora gitmeyi reddetti
Anladım. Çok zor bi durum. Keşke evlenmeden önce anlayabilseydiniz biraz yakınlaşıp... Ama bu saatten sonra keşke demenin anlamı yok. Allah sorsun sizin günahınızı ona inşallah. Ve bu utanılacak bişey değil. "Herkes" ne düşünüyosa düşünsün boşverin!

Ben de aynı sizin gibi paravan evlilik kurbaniyim. Bosaniyoruz ama hala kizoglan kiziz. Arkadaşlarım dalga geçiyor sahibinden az kullanılmış diye :KK70: Allahtan dayak olmadı ama olacaktı nerdeyse ki ben evden ayrıldım

X