Boşanıyorum Çok zor Bir süreç Lütfen okuyun yardıma ihtiyacım var

Strewbery45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
202
198
Merhaba Buraya yeni katıldım.Şu an boşanma sürecindeyim.8 aylık evliyim ve eşimle 2 aydır ayrı yaşıyoruz.Biz eşimle 3 yıldır tanışıyoruz.2. Yılımızda bana yaklaşık 300 kişilik görkemli bir evlenme teklifi etti.O güne kadar ilişkimiz iyiydi ve eşim çok ılımlıydı.Ne zaman nişanlandık aileler araya girdi eşim değişti bağırmaya kavga etmeye başladı.Düğün süreci dedim çok üstünde durmadım.Evlenip balayına gittik.Biz sevgili iken birbirimize çok yanaşmazdık bende onun hep namuslu biri olduğunu düşünür bu devirde böylesi olmadığını düşünür sevinirdim.Ama işler evlenince tersine gitti.Balayı boyunca bana dokunmadı.Boynum sırtım ağrıyor derken 15 gün balayını yapıp döndük.Bende ilk gece korkusu yaşadığım için çok üstünde durmadım.Sonra eve dönünce bana ayrı yatmak istediğini iki kişi yatmak istemediğini söyledi ve salonda yatmaya başladı aylarca bir kez bile yatak odasında birlikte uyumadık döndükten bir hafta sonra Sudan sebeplerle beni öldüresiye dövdü çok şaşkındım ilk boşanmak istedim ama çok erken ve elalem ne der korkusu ile sustum sonrası hep dayakla devam etti cinsel ilişkimiz de hiç olmadı.Anneside bu süre zarfında sürekli onu bana karşı doldurdu evlendiğimiz ilk ay itibari ile uzakta oturduğu için ben gelicem deyip durdu kabul etmedim çünkü zaten oturmamış bir evliliğimiz vardı 6 ayın sonunda yine beni dövüp altınları alıp ailesi ile gözümün önünde kaçırdılar. Darp raporu aldım ve 4 aylık evden uzaklaştırma kararı aldırdım.şimdi boşanma süreci devam ediyor yorumlarınızı bekliyorum.Aklım çok karışık.Bu arada eşimin erkek kardeşi gay. Ben şimdilerde onunda cinsel kimlik karmaşası olabileceğini düşünüyorum?

Hamile olmadınız dimi
Kesinlikle boşanın
Çok saçma bi eşiniz varmış

Ayy ne saçma ya
Benim eskisinde de cinsel saçmalık vardı
Ama bu kadar da değildi
Sinir oluyorum böyle eşleri mağdur eden erkeklere

Bir avukatla görüşün mutlaka.Darp raporunuz varmış.Dolayısıyla karşı taraf kusurlı ve siz tazminat alma hakkına sahipsiniz.Düğünde takılan takılar da size ait,öyle alıp gidemezler.Düğün cd nizi mutlaka elinizde tutun,bilirkişi ordan ne takıldıysa sayacak.Ben size ancak bu yönde akıl verebileceğim.

Benim için bu hayatta en önemli şey namusumdu ve şimdi birşey yaşamama rağmen evli boşanmış biri oluyorum.Çevremde bu duruma malesef inanmayan kendimi aklamaya çalıştığımı düşünen insanlar var bu elalem yüzünden açım ikiye katlanıyor geçen gümlerime mi acısam böyle biri ile evlendiğime mi bilemiyorum Allah kimseye yaşatmasın

Şu ana kadar cinsellik yoksa Üzgünüm bu evlilik zaten devam etmezmis..kardeşi gay diyorsunuz belki esinizde gay olabilir ..seks evlilikte olmazsa olmaz yapmayacak nedenevlenmiş muhtemelen paravan olarak kullnilmissiniz.
Çekişmeli mi davanız? sizi paravan olarak kullanan bu adamın peşini bırakmayın altınlar da dahil donuna kadar alın .maddi manevi tazminat davası açın.

Teşekkürler avukatla görüştüm ilk mahkememiz oldu elimde allahtan düğün video çekip fotoları duruyor uyanık kişi onların olduğu flaş belleğide alıp götürmüş giderken.bu kişinin hiç bir malı maaşı ve SSK sı yok esnaflık yapıyor onu da babasının üstüne yapmış yani mahkemeyi kazanacağım ama yıllarca icra ile peşinden koşacağım kaldı ki o bunu kabul ediyor sürünmeyi

Daha önce 8 yıllık ilişkisi olmuş sebepsizce ayrılmış ve bu eşim olacak kişinin daha öncesinde hiç bir cinsel deneyimi Yok ve yaşı 38

Avukatınız zaten fikir vermiştir ama en azından altınlarınızı alın.Ayrıca yine de nafaka isteyin ve babasıyla birlikte esnaflık yaptığını da belirtin.Biliyorum sizin için zor ama dava dilekçesine kocalık görevlerini yapmadığını da ekleseydiniz keşke.

Anlaşmalı boşanma açtık birim şahsıma takılanları ve 4 bilezik olan mehirimi veriyor aslında kuzenim avukat donuna kadar bile alırdım hatta geçen beni tehdit ettiği için bu hafta 3 gün hapis cezası alacak ama o kadar yalancı ve iftiracı ki benim başkasını sevdiğimi bile söylüyor orda burda burası küçük bir ilçe olduğu için kolay adını çıkarabilirler insanın yaşım 27 ve 2-3 yıl çekişmeli davalarda sürünüp bir 3 yıl daha uğraşmak istemedim avukatım bile yıllardır böyle bir insan görmedim duymadım diyor o derece tehlikeli ve esnaflık yaptığı için ağzı iyi laf yapıyor en kötüsü de yüksek lisans maliye mezunu okumuş cahilllerden

Ahh işte dediğiniz gibi çirkefliğinden çekinmeseniz neler yapılır o adama!Allahından bulsun.Kendinizi toplayın.Daha çok gençsiniz ve hayat devam ediyor.Görün bakın her şey nasıl yoluna girecek yeter ki siz hayatınızın iplerini bırakmayın!

Yaşım 27 ama ruhum 80 bütün özgüvenimi kaybettim bunca zaman nasıl anlamadığıma kızıyorum Çirkin biri değilim cahil değilim ama nasıl bütün bunlar benim başıma geldi anlamıyorum desteğinize teşekkürler Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Davamız anlaşmalı olacak.3 temmuzda.gay olma ihtimali beni çok üzse de yüksek çünkü hiç kimse ile cinsel ilişki yaşamamış ve yaşı 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…