• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ama kafam çok karışık.

Gecmis olsun simdiden canim. Pismanlik degilde sanki hayal kirikligi sizin yasadiginiz. Boyle guzel gunlerden buralara nasil geldik diye dusunur insan. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Gecmis olsun simdiden canim. Pismanlik degilde sanki hayal kirikligi sizin yasadiginiz. Boyle guzel gunlerden buralara nasil geldik diye dusunur insan. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet olabilir çünkü evlendiğimiz günden itibaren eşim bambaşka biri oldu. Belki o günlere özlem duyuyorum.

Evet olabilir çünkü evlendiğimiz günden itibaren eşim bambaşka biri oldu. Belki o günlere özlem duyuyorum.
Tabiki yine de duzeltilebilecek bir konuysa bebeginiz icin birdaha gozden gecirebilirsin. Sonucta butun hayatin degisecek. Kesin karar verdiysende guclu ol.

Güzel gunlerınmı daha çoktu kötü gunlerınmı terazıyı al ölç tart ama izlediğin bir filmi tekrar izlemek hosuna gıtmez
Haklısınız. Aslında bu evliliğin tutulacak hiç bir yanı kalmadığı içim bu kararı aldım fakat insan beyni çok Garip. Güzel anılar geliyor zaman zaman insanın gözünün önüne

Tabiki yine de duzeltilebilecek bir konuysa bebeginiz icin birdaha gozden gecirebilirsin. Sonucta butun hayatin degisecek. Kesin karar verdiysende guclu ol.
Bende bunu düşündüm fakat eşim oldukça geniş bir insan pek de umrunda değil. Şu an düzeltelim bir araya gelelim desek dahi maalesef düzelmez daha önce denedik çünkü

Eşiniz pişman olduysa ve siz bu yüzden güzel günleri düşünüyorsanız bir gözden geçirin kararınızı ama ortada pişman olan biri yoksa hayal kırıklığından o hissettikleriniz

Duygusal bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Kararınızı gözden geçirip eminseniz bir süre sonra atlatacaksınız bazen yoklama yapar boşluktan ve sürekli kendinizi sıkmanızdan kaynaklı ufak patlamalar yaşıyorsunuz. Hayırlısı olsun bebeğinize allah uzun ömür versin

İyi günleri dusummek pişmanlık veriyor ve daha fazla can yakıyor size bu karari aldıran nedenleri düşünün ve hala kararli iseniz herşey gonlunuzce olsun

Normal bir surec. Guzel gunkerin de aklina gelecek, ara sira basa da saracaksin, ic muhasebe de yapacaksin bebegim icin dogru mu yapiyorum da diyeceksin. Su da var ki duzelecek olsa idi bunlar yasanmazdi. Tek tarafli fedakarlikla olmuyor. Sevgilik donemi gibi olmaz bir daha. Olsa idi olurdu. Birseyler bitmisse bir daha eskisi gibi de olmuyor. Gecmis olsun.

Ilk zamanlar boyle oluyor ben de xok cektim ama bosanirken bosandiktan sonra o kadar cok agladim ki ablatamam dediginiz gibi guzel gunler gelirdi aklima bir yil oldu bosanali hatrimda tek guzel bir aeyi kalmadi nefret ve otesi ile dolu icim. Kararnda kesinsen dik dur gececek hepsi

Güçlü durun eminseniz. Şu an hem güzel günlerin özlemi hem de yalnız hissediyor olabilirsiniz. Enerjiniz bitmiş gibidir, yalnızliktan korkar , cekinirsiniz , hepsi normal. Duygusal değil de sağduyulu davranmaya gayret edin.

Kesinlikle bu bir süreç, o kizginlik geçtikce unutuldukça bunlar gelmeye başlar akliniza. Daha da fazla zaman geçince, tamamen unutunca net şekilde goreceksiniz geçmisi ve sizi ayriliga iten sebepleri.

Pişmanlık değil de evliliginizde hayal kırıklığına uğradınız gibi geldi bana.

Hani üniversite okuduğum zamanları sevgiyle hatırlıyorum. Ama hadi git oku deseler kesinlikle istemem.

En kötü geçmiş bile bazen tatli bir anıdır. Çünkü geçmişin acısı geçmiş gitmistir. Sadece hatıralar kalmıştır.

Insan acıyi unutmaya proglamlanmistır. O yüzden böyle hissetmeniz bence normal.

Merhaba bayanlar bende araniza yeni katıldım hakkımızda hayırlısı bende boşanma konusunda çok kararsizim benim korkum pişmanlık falan değil eşim bensiz yaşayamaz biliyorum ama benimlede yasayamiyo coj karışık problemlerim var napicami bilemiyorum

arkadaşlar, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanıyorum. Kv terörü, paragöz koca vs vs sebeplerden. 8 aylık bebeğim var, zorlu bir hamilelik geçirdim bu sürede boşanma kararım daha da netleşti. 5 aylıkken bebeğim dava açtım evden ayrıldım. Aslında çok iyiydim son 1 haftaya kadar. Ama son 1 haftadır hep sevgili dönemindeki güzel günlerimiz aklıma gelmeye başladı, bütün güzel anılar kafamda dönüyor cıldırcam. Bu normal bir süreç mi? Yoksa pişman mı oluyorum anlamadım.
Allah yardımcın olsun. Bebeğin küçük ve duygusal dönemdesin çok normal.
Ne yaptın bi karar verebildim mi?

Back