Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir çünkü evlendiğimiz günden itibaren eşim bambaşka biri oldu. Belki o günlere özlem duyuyorum.Gecmis olsun simdiden canim. Pismanlik degilde sanki hayal kirikligi sizin yasadiginiz. Boyle guzel gunlerden buralara nasil geldik diye dusunur insan. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Tabiki yine de duzeltilebilecek bir konuysa bebeginiz icin birdaha gozden gecirebilirsin. Sonucta butun hayatin degisecek. Kesin karar verdiysende guclu ol.Evet olabilir çünkü evlendiğimiz günden itibaren eşim bambaşka biri oldu. Belki o günlere özlem duyuyorum.
Haklısınız. Aslında bu evliliğin tutulacak hiç bir yanı kalmadığı içim bu kararı aldım fakat insan beyni çok Garip. Güzel anılar geliyor zaman zaman insanın gözünün önüneGüzel gunlerınmı daha çoktu kötü gunlerınmı terazıyı al ölç tart ama izlediğin bir filmi tekrar izlemek hosuna gıtmez
Bende bunu düşündüm fakat eşim oldukça geniş bir insan pek de umrunda değil. Şu an düzeltelim bir araya gelelim desek dahi maalesef düzelmez daha önce denedik çünküTabiki yine de duzeltilebilecek bir konuysa bebeginiz icin birdaha gozden gecirebilirsin. Sonucta butun hayatin degisecek. Kesin karar verdiysende guclu ol.
Allah yardımcın olsun. Bebeğin küçük ve duygusal dönemdesin çok normal.arkadaşlar, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanıyorum. Kv terörü, paragöz koca vs vs sebeplerden. 8 aylık bebeğim var, zorlu bir hamilelik geçirdim bu sürede boşanma kararım daha da netleşti. 5 aylıkken bebeğim dava açtım evden ayrıldım. Aslında çok iyiydim son 1 haftaya kadar. Ama son 1 haftadır hep sevgili dönemindeki güzel günlerimiz aklıma gelmeye başladı, bütün güzel anılar kafamda dönüyor cıldırcam. Bu normal bir süreç mi? Yoksa pişman mı oluyorum anlamadım.