Yok o riski alamam. Kaydını değişeceğim mecbur. Of offfElbette. Çocukların yaşları nedir? Tam da yıl ortası okul değiştirmek çok doğru olmayabilir ama eğitimden de geri kalmaları çok doğru değil. Babanızla beraber götürüp getirseniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o riski alamam. Kaydını değişeceğim mecbur. Of offfElbette. Çocukların yaşları nedir? Tam da yıl ortası okul değiştirmek çok doğru olmayabilir ama eğitimden de geri kalmaları çok doğru değil. Babanızla beraber götürüp getirseniz?
Ya lütfen bana dua edin. Bu adımı bile atmaya çok korkuyordum. Ama şikayeti oldum uzaklaştırma aldırdım darp raporu aldım. Lütfen bana dua edin lütfenÇocukları bir şekilde okula götürmeye çalışın, rabbim yardımcınız olsun, umarım kurtulursunuz biran önce...
Evet tabi geriye başka seçenek kalmıyor. Allah yardımcınız olsunYok o riski alamam. Kaydını değişeceğim mecbur. Of offf
Beni de düşündüren bu. Bazılarıda diyor ki demek artık oda istemiyor falan
Tabiki de dua ederim , eski konularına baktım da eşin olacak pislik tam bir davar , hem seni zorla kaçırmış ve evlenmek zorunda kalmışsın ( aslında evlenmemeliydin) bu herif seninle küsken bile cinsellik yaşayıp seni umursamayan her türlü senden faydalanan iğrenç bir adam , o kadar çok değersiz hissettirmiş ki hata üstüne hata yapmışsınız, yıllarca bu pisliğe tahammül edip bir de 2 çocuk yapmışsınız, şiddet, hakaret, maddi manevi şiddet ne ararsan var , evlilik böyle bişey değil, sevgi nedir bilmediğiniz için adamın sizi kaçırmasını bile sevgi olarak görmüşsünüz , nice iyi adamlar var , kadına bir çiçek gibi davranan , nahif ve hisli adamlar da var, sizin gibi sevgisiz yetişen kızlarımız bu barzoları gerçek aşk sanıyorlar ve işkence gibi bir evlilik yaşıyorlar, o evden çıkmanız bile yeni bir başlangıç demek , lütfen bir daha barışmayı aklınızdan bile geçirmeden direk boşanın, bu herif sizi ancak kullanır, sizi sevdiği falan yok sevgi böyle bişey değil, cesaretli olun ve dik durun , iş bulup çalışmaya bakın biran önce, mahkeme çocukları size verir , o pislik herif de avcunu yalasın, maddi olarak ne alabiliyorsunuz alin ve haklarından vazgeçmeyin, ev , araba , altın ne varsa hakkınızı talep edin mahkemede ...Ya lütfen bana dua edin. Bu adımı bile atmaya çok korkuyordum. Ama şikayeti oldum uzaklaştırma aldırdım darp raporu aldım. Lütfen bana dua edin lütfen
Cok üzüldüm keske gerekeni cok önceden yapsaydiniz dicem ama endise korkunu da anliyorum kolay degil.. allahim zor durumda olan kadinlara yardim etsinEvet çocuklarımı kaçıracak biri. Bana şiddet uyguluyordu sürekli
Yanıma hiç bir şey almadım çıkarken. Ne çocukların kıyafetleri kitapların kişisel eşyalarını h bir şeyi. Sağolsun annemle babam alıyor ama yinedeEvet tabi geriye başka seçenek kalmıyor. Allah yardımcınız olsun![]()
Amin inşallah. İlk etapta özel avukat tuttum ama biraz yüksek para isteyince baroya başvur dedi herkes.Cok üzüldüm keske gerekeni cok önceden yapsaydiniz dicem ama endise korkunu da anliyorum kolay degil.. allahim zor durumda olan kadinlara yardim etsininsallah bisey olmayacak iyi düsün bikere adim atmissin zaten bi an evvel avukat ciksa da rahatlasan
Çok teşekkür ederim çok. Ben telefonumu kökten kapatıp babama verdim. Avukat beni ilk gördüğünde kandırılmaya çok müsait birine benziyorsun sakın telefon kullanma dedi. Kız kardeşim kades indirdi. Zaten evden dışarı çıkmıyorum. Tek derdim çocuklarımın okulu.Benzer yollardan geçmekte olan biri olarak yazıyorum... Önce sakin dur, hepsi geçecek hakikaten Allah yardım ediyor böyle durumlarda. :)
Çocukların okullarını e devlet üzerinden babanın evine en yakın okula alabilirsin, zaten adresi almışsın, otomatik çıkıyor. Uzaklaştırma almışsın ya, götür okula da ver kararı, durumu anlatırsan müdür de yardımcı olur sana, haberin olmadan çocuklara yaklaşamaz bile. Küçük oldukları için hakim gerek görürse çocuklar için bile uzaklaştırma kararı verebiliyor. Çocuklarının annesine böyle davranan birinin zaten çocuklar umrunda değildir de, can sıkmak için çocuğum diye tutturuyorlar. Ondan korktuğunu belli etme, telefonuna Kades indir, yaklaşacak olursa zaten uzaklaştırma var, çağırırsın polisi, hakikaten çok güzel ilgileniyorlar bu durumlarda.
Sakın geri adım atma, kurtul bu pislikten...
Rabbim yardımcın olsun, senin için dua edeceğim...
Çok hata yaptım çok pişmanım. İnanın şu adımı attığıma bile inanmıyorum. Geriye dönüp baktığımda hep aşağılanma görüyorum. Beni asla çarşıya çıkarmazdı. Çocuğumla bi etkinliğe gidemezdim. Çocuğumun alışverişini ben yapamazdım evimin market alışverişini yapamazdım. İzin vermezdi. Çok üzülüyorum. Yaşım daha genç ama 18 yaşımda kaçırdı beni en güzel zamanlarımı aldı benden yerine hep gözyaşı bıraktı.Tabiki de dua ederim , eski konularına baktım da eşin olacak pislik tam bir davar , hem seni zorla kaçırmış ve evlenmek zorunda kalmışsın ( aslında evlenmemeliydin) bu herif seninle küsken bile cinsellik yaşayıp seni umursamayan her türlü senden faydalanan iğrenç bir adam , o kadar çok değersiz hissettirmiş ki hata üstüne hata yapmışsınız, yıllarca bu pisliğe tahammül edip bir de 2 çocuk yapmışsınız, şiddet, hakaret, maddi manevi şiddet ne ararsan var , evlilik böyle bişey değil, sevgi nedir bilmediğiniz için adamın sizi kaçırmasını bile sevgi olarak görmüşsünüz , nice iyi adamlar var , kadına bir çiçek gibi davranan , nahif ve hisli adamlar da var, sizin gibi sevgisiz yetişen kızlarımız bu barzoları gerçek aşk sanıyorlar ve işkence gibi bir evlilik yaşıyorlar, o evden çıkmanız bile yeni bir başlangıç demek , lütfen bir daha barışmayı aklınızdan bile geçirmeden direk boşanın, bu herif sizi ancak kullanır, sizi sevdiği falan yok sevgi böyle bişey değil, cesaretli olun ve dik durun , iş bulup çalışmaya bakın biran önce, mahkeme çocukları size verir , o pislik herif de avcunu yalasın, maddi olarak ne alabiliyorsunuz alin ve haklarından vazgeçmeyin, ev , araba , altın ne varsa hakkınızı talep edin mahkemede ...
Umarım oda vazgeşmiştir. Lütfen allahım lütfen bitmiş olsun onun içinde. Bir an önce kurtulup önüme bakmak istiyorumGerçekten vazgeçmişte olabilir, kafasında türlü türlü senaryolarda yazıyorda olabilir. Siz yine de dikkatli olun.