bosaniyorum ama emin degilim

tabiki bu isin olurunu olmadigini mantiken biliyorum zaten mantiken bitmis bi vaziyette yani. ama sevmedigink görmek agrima gidiyor nekadar cok seviyorum haftalardir dibe vuruyorum bana destek cikan moral veren olmasa coktan ölüydüm demesine ragmen. kendine face fln acmis aceleyle resimler cekmis atmis kendine elbiseler almis giyinmis iste sisa barlara felan takiliyo. ailesiyle cok keyifli msjlasmalar ablasiyla akrabalariyla felan onlarda o sekil. eminim bukadar kurtuldum oh be gibisinden yasadigina göre yeni iliskilerede bakiyordur. iste seven erkek bu güya bide nc nc. bide bosanan erkek cok kötü bi psikolojiye girer derler. bu resmen bu günü bekliyormus. bende bunlari gördükce maf oluyorum. inanin 1 saattir yatakta gizlice agliyorum. ve acimi gizlemek zorunda kaldigim icinde sacimi yüzümü yoldum icimdeki o acidan. ben bu acilarla yasamak istemiyorum Allahim ne zormus. alsin canimi

Canım sakin ol lütfen erkekler bu konuda zaten umursamaz,biz kadınlar kendimizi yiyip bitiririz.Bu yaşadıkların sabrınla birlikte seni daha da güçlendirecek emin ol,zamana bırak herşeyi.Acın her geçen gün azalacak,ağla içine atma hissettiklerini yaşa kendince bastırma ama geçeceğini umud et

bilmiyorum canim bu sekilde canim cok aciyor inan. beni sildigini ve sevmedigini bilmek görmek cok zor bisey. kurtuldum gibisinden hayatina bu kadar güzel bi sekilde devam etmesi bogazimi dügümlüyor. sende bi gelisme varmi canim

Geri dondugundr gene ayni seyleri yasacaksin belki daha kotusunu bu sefer yuzun olup ailenide ariyamazsin geri donmek için.. afedersin ama s.cayim aşka sewgiye saygi insanlik bilinc olmadikca kar etmiyor sewgi aşk.. karinda doyurmuyor yaşamissin bizzat.. daha yasin genc neden goz gore gore hayatini mahfediyorsun.. o adam duzelmez. Askinda bitecek acinda geçecek emin ol..

Ay nerden okudum kaç paragraflık yazıyı. Sinir kat sayım yükseldi.
Çok şeyler yazılır ama susuyorum.

bilmiyorum canim bu sekilde canim cok aciyor inan. beni sildigini ve sevmedigini bilmek görmek cok zor bisey. kurtuldum gibisinden hayatina bu kadar güzel bi sekilde devam etmesi bogazimi dügümlüyor. sende bi gelisme varmi canim
Seni çok iyi anlıyorum ama yapabileceğimiz birşey yok.Benimkinden de bir haber yok beni hiç aramadı.

Seni çok iyi anlıyorum ama yapabileceğimiz birşey yok.Benimkinden de bir haber yok beni hiç aramadı.

arkadas yazdi bana bugün. 2 hafta önce eski is yerime gidip benim icin sacma seyler söylemis ve kendisinin sürekli calistigini herseyini ödedigini. ve yeni biriyle tanismis benide komple silmis. öyle demis kiza. nc nc nc yani bi sey kötüye gitmessin insanlar nekadarda pislese biliyo ya cidden 4 yillik karindim yani kötü oldu diye bu ne hal hareket. ben neler düsünürken aci cekerken o yeni biriyle tanismis.
sen peki kendin kafanda ve kalbinde biseyler netlestire bildinmi canim

Biliyor musun artık bunlardan herşeyi beklemek gerek,demek ki tanıyamamışız.Eğer düzgün insanlar olsalardı zaten bu durumda olmazdık.Benim hayatımda herşey çok belirsiz,nasıl bir karar alacağımı hiç bilmiyorum.Çok tıkandım gerçekten onu arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ama faydasız biliyorum iyice bir yerleri tavan yapacak.Şu an sadece onun ne yapacağını bekliyorum işte.Bebeğim de var biliyorsun henüz netleşemedim.Beni üzen yıpratan da bu belirsizlik.

AL İŞTE SANA GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞ.ben olsam ne kadar şanslıyım diye allaha şükrederdim. ne kadar basit gidip karısını başkasına kötülüyor gelip sana söylüycegini bildiği için yapıyor.sakın sen yapma kimsenin yanında kötüleme olmadı yapamaık anlaşamadık de insanlara taş yerinde ağırdır sakın unutma......sabret geçicek bunlarr..

Ben senin yerinde olsam borcu oldugunu ogrendıgımde oturur iyice düşünürdüm. Evlenirken de sözleşme yapardım. Şimdi evlilik bu sen ben mi var diyenler olursa da boşanınca oluyor bal gibi sen ben...

Canım var mı bir gelişme

canim valla bi sekilde bulmus numarami aradi beni bugün. onlarin hepsini bilerek söyledigini söyledi sonucta iste kizin gelip bana söyliyecegini bildigi icin. bende yinede dogru degil bu hareket erkek adama yakisirmi dedim. oda yakismaz ama icim cok yaniyo dedi seni unutmak icin senden nefret etmeye calistim olmadi dedi. iste bi sekilde büyükleri araci edip ailelerimizi ikna ettirip konusmamizi saglicam ben seviyorum emin ol degisecegim iste inanmiyorsan konusalim anlasalim ailelerle senin üstünde ne varsa hepsini ben ödeyene kadar ailenle kal diyo.

Adam seni istemiyor ama ortalık karışsın da istemiyor belliki...borç falan da ödeyeceğini sanmıyorum.rezillik çıksın istemediği için oyalıyor seni

Canım çocuk yokken kurtul insanlar yeri geliyo annesiyle babasiyla bile mesafe koyabiliyo asalak gibi karisinin sırtından gecinmis senelerdir kızma bana asalak baskalarinin sirtindan geçinen insanlara denir bilirsin belki tamam yeri gelir kadinda çalışır zaten çalışmalı ama erkeğin calismamak gibi bi lüksü yok maalesef sakin kanma lütfen dul kalicam bilmem ne diye düşünme gayet te evkenebilirsin baskasiyka yada mutlu olmak için erkeğe ihtiyaç olmamali kendini sev mutlu ol kendinden başka kimseyi fazla onemseme o seni kaç senedir onemsedimi eğer öyle olsaydı ise aç gitmezdin yada aç yatmazdin

böyle bir erkek için hala düşünüyorsan. sana diyecek bişey yok.genceciksin .bu yaşta çektiğin sıkıntılara bak.kendini düşünmüyon.aileni düşün.çocuğun olsa ilerde .çektiğin sıkıntıları o çekse ne yaparsın.tabiki çok üzülürsün.aileni üzme.sevgi de bi yere kadar.o adam düzelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…