• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Powergirl06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
63
16
3
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.

30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.

yani nasıl ayrıldınız,
normal bir anlaşamama karşılıklı sevgisizlikse bir de böyle yaklaştıysa sen vicdani olarak neyi kendinde hak görüyorsan onu almalısın ve ihtiyacın olanı...
ama beni aldatıp sonra boşanmışsam eğer ben olsam pek bir şey bırakacağımı sanmıyorum o evde :D

Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.

Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.

anlaşmalı mı çekişmeli mi boşanıyorsunuz. ben olsam kişisel eşyalarım haricinde birşey almazdım.

Evlilikten sonra alınan bir mülk ,araba var mı?

Bn dava açtık dan sora avukat karşı tarafla konuştı bi gün gittim mutfak eşyam yatak odam almıştm ne aldım sa geri aldım (kaynanam elektrik süpürgesi ne sarılmıştı ben aldım halde 🤣) ama bir tanıdık nakliye ile anlaşmış eşi aldatmıştı onu eve ne var ne yok hep almıştı sorun olmamıştı alabildin al başkası oturcak sen eşyana

Bn dava açtık dan sora avukat karşı tarafla konuştı bi gün gittim mutfak eşyam yatak odam almıştm ne aldım sa geri aldım (kaynanam elektrik süpürgesi ne sarılmıştı ben aldım halde 🤣) ama bir tanıdık nakliye ile anlaşmış eşi aldatmıştı onu eve ne var ne yok hep almıştı sorun olmamıştı alabildin al başkası oturcak sen eşyana
Bende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idi :D :D

Canım boşandın mı boşanacak mısın? Boşanırken bir mal paylaşımıda oluyor diye biliyorum. Bir de ayrılık sebebine göre ya insaf ya acıma.

Elektrik süpürgesine sarılmak nedir ya aç kadın :KK9:😄

Keske arAbann hepsini alsaydin serefsizden
Valla onu bende düşündüm ama o kadarına gerek yoktu.. boşanırken zaten mülk varsa yarı yarıya bizim ev ve araba yarıya bölündü ama onun haricinde evde 1 tane bile iğne bırakmadım.. sonra kalan eşyaları ihtiyacı olanlara verdim gerisini de hurdacıya bedava verdim :D

Bizim kilitleri değiştirdiler ya bende eşyalarımın bir kısmını almadım fakat getirdiklerini almak istiyorum.anlakmali boşanırsak benden kalan artıkları kabul eden bi yeni gelin olacak zannediyorlarsa sacmaliyorlar ama umutları var heralde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back