- 1 Haziran 2012
- 6.611
- 21.798
- Konu Sahibi imagemaker
Nikahsız yaşamak yasaklansından bir farkı yok.Saçma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istedgm gibi istedgm sekilde yorum yaparm karismaya hakkin yok senin ve senin gibilerin..Avukatıyım. Tam isabet.
Düşüncelerinizi insanlara saldırmadan paylaşamıyor musunuz? Aksi yöndeki fikrinizi beyan ederken savaş baltalarını çıkarmanızın sebebi ne yüksek kültürünüz mü? Usturuplu cevap yazan kadınlardan farkınız ne bunu düşünmelisiniz.
Sonrasında bizi beğenmiyor diye ağlayınca sıkıntı size oluyor bize (ben ve benim gibilere) değil.istedgm gibi istedgm sekilde yorum yaparm karismaya hakkin yok senin ve senin gibilerin..
erkeğine bağlı. benim etrafımdakiler mesela bu kadın benimle neden evlenmek istemiyor, terk mi edecek diye bakar, başkaları fah.şe gözüyle de bakabilir.
bence bu tamamen (elbette eğitimi maddi özgürlüğü falan olan kadından bahsediyorum) bir tercih, gerekli ya da gereksizden çok istiyorum ya da istemiyorum kelimelerini kullanırım ben.Orası öyle evet... Yine de hiçbir şey bana nikahın gereksizliğini haklı gösteremez
Daha saldırıp saldırmadıklarının, düşüncelerini normal şekilde dile getirip getirmediklerinin bile farkında değiller.İnanın kaç yıldır şu foruma üyeyim, hep takip ederim, sorunum olduğunda gelir paylaşırım. Eskiden bu kadar polemik olmazdı, olsa bile herkes düzgünce fikrini yazar giderdi.
Bayan gelmiş kendince inandığı bir şeyi söylemiş. Nerdeyse recm edecekler bayanı. Bir kaç arkadaşın yaptığı gibi, şu şu sebeplerle size katılmıyorum deyip yorumunu yapmak yerine eşinden girip ailesinden çıkmışlar... Aynı fikirde olma-mama rağmen ben okurken sinirleniyorum, konu sahibi iyi sabrediyor valla...
3. cüyede ne düşüyo biliyosun bu da sana kapak olsun canım
hani ben beni terk mi edecek derken, beni sevmiyor mu acaba diye düşünüp kadını ilgiden boğan adamları kastetmiştim, paronoyaklaşan adamları değil.İşte bunu demek istiyorum kaç erkek ne kadar zar takıntısı olmasa da beni terk mi edecek diye düşünür ?? Çoğunun beyni kafasına göre takılıyor evlilik derdi yok rahat kadın der zaten benim kendi görüşüm de bu.
ne alaka? sizofreni misin? hakkimda ufack fikrin dahi yok bos bos yorum yapma. nyse muhattp olmicam senin gibilerle elimide yormicM ban yiyemem senin icin k.bakmaSonrasında bizi beğenmiyor diye ağlayınca sıkıntı size oluyor bize (ben ve benim gibilere) değil.
O da mı aynı kişinindi? tartışılacak konuları iyi buluyor vallaYine orijinal bir konu taharet musluğunu hala unutamadım mune apla kapatmasaydı baya ilerlerdi muhabbet konularında başarılar diliyorum
Şunu da ekleyeyim, senin kocanla sorunun varsa bize ne tavrı bel altı vurmaya çalışmaktır.İnanın kaç yıldır şu foruma üyeyim, hep takip ederim, sorunum olduğunda gelir paylaşırım. Eskiden bu kadar polemik olmazdı, olsa bile herkes düzgünce fikrini yazar giderdi.
Bayan gelmiş kendince inandığı bir şeyi söylemiş. Nerdeyse recm edecekler bayanı. Bir kaç arkadaşın yaptığı gibi, şu şu sebeplerle size katılmıyorum deyip yorumunu yapmak yerine eşinden girip ailesinden çıkmışlar... Aynı fikirde olma-mama rağmen ben okurken sinirleniyorum, konu sahibi iyi sabrediyor valla...