Boşanıp mutlu olan, çabuk atlatan, çocuk ile boşandıktan sonraki süreç? Yaşayanlar var mı dertleşelim.

zoruna gider tabiki ama kendini toparlamak zorundasın , hamıle esı terk de suc demıssın bu haklarını sonuna kadar kullanırsın aılen yanında sana sahıp cıkıyor suan belkı bu dedıgımı anlamayabılırsın ıcınde bulundugun ruh halı yuzunden ama ınsanoglu cıg sut emmıs kardes kardese kazık atıyor anne baba yerı geldıgınde cocugunu tanımıyor bunları dusun esınde elın oglu ınsanın basına hersey gelebılır hayatta takılıp kalmak sadece sana zarar verır

Evet doğru söylüyorsun Allaha havale ediyorum Allah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

=) ben kendim öyleyim diye o şekilde sordum
Canım bu duygu gidis gelişleri çok normal. Ben senin yazımından asla bağışlayamayacagini düşünüyorum.
Cokkk uzun ve sancılı bir boşanma süreci geçirdim. Fakat bu süreçte oturup aglamak yerine hep gelecegim icin ne yaparim diye düşünup ona gore plan yaptim

Daha iyi isiniz acaba atlattınız mı

Daha iyi isiniz acaba atlattınız mı
Tabi tabi. Basta milyarlarca adam a rasindan nasıl buldum diye kendime çok kızdım. 10 yıl geçti üzerinden. Açık soyleyim hala buna üzülmüşüm diye basitlestiremiyorum. Fakat yine olsa yine ayrılırım. Bu konuda kendimi çok takdir ediyorum.

Ya herkes diyoki dersin ki bunamı üzülmüşüm.. İnş öyle olur =)

Ya herkes diyoki dersin ki bunamı üzülmüşüm.. İnş öyle olur =)
Valla böyle bir adama üzülmek çok acınası düşünsenize karnın burnunda.. Kızın yanında gelip gidip benim babam var işe gitti gelecek diyor.. Ben bi ona bi karnıma bakıp ağlıyorum sonra bakıyorum o karı kız peşinde çoluğunu çocuğunu aramıyor bile.. Böyle birini düşünerek acı çekmek ne büyük acizlik diyorum bukadar mı değersizsin. Allah yardım etsin bugünlerde geçecek biliyorum ama yaşadığım hiçbir kötü an yanlarına kalmasın evladımı her babasını sorduğu an sorulsun..

Merhaba. 10 yıldır evliyim. Çocuğumu doğumda kaybettim sonrasında artık hiç olmadı. Eşim üstüme kuma getirdi. Gitmek istiyorum bırakmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin

Kalbinin o adama karşı buz gibi olmasını diliyorum, adı geçtiğinde bile ilk o aklına gelmesin, hatta en son gelsin.
Diğer türlü örnekler çok kötü, olan kadına oluyor çocuklarla bir ömür, aklı hâlâ eski eşte.
Hayat değil de işkence çekmek her gün.

Lütfen kendine bütün kapıları kapatma, yeniden birini sevebilirsin yaşama tutun.
Belki bir kaç kötü niyetli kişiye denk gelirsin, olsun... Sen aramaya devam et, hobileri unutma, sporu asla aksatma, işinde de elinden geleni yap.
Bir sene sonra hiçbir şeyin kalmayacak.

3 yıl öncenin konusu. Önce tarihlere bakın lütfen.

Merhaba boşandıniz mi toparlandiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…