Boşanıp mutlu olan, çabuk atlatan, çocuk ile boşandıktan sonraki süreç? Yaşayanlar var mı dertleşelim.

Tecrübe Çok Pahalı bir Mülktür... 👍 Olgunlaşıyorsun öğreniyorsun Canın yandıkca Daha da gücleniyorsun...
Evet sanırım öyle oluyor gerçekten kabullenemiyorum bir insan evlatlarını nasıl aramaz anneaide akıl veriyor tabi ama Allah ahlarımızı alsın onlardan

Kafa oyle hemen boş olmuyor malesef:KK66: iyisiyle kotusuyle hersey gozunun onune geliyor.. ama durusmanin bittigi ve esyalarini alip gittigin gun ilk aşama bitmis oluyor, 2 ay sonra da soyadinin degistigi aşama var..
Yeni kimligini alinca kafana dank ediyor ,evet "merhaba yeni ben '' diyorsun kendine
Ve artik ordan sonra basliyor yeni bir hayat, yüklerinden kurtulman..

Bosaninca dunyanin sonu da gelmiyor. Ben de oyle saniyordum. Arkadaslarim ne der, akrabalar ne dusunur, ailem ne hissediyor, ben nasil karsilayacagim, cocuklar ne olacak..
Sen saglam isen hersey halloluyor bir sekilde.
Destekleyip, sarıp sarmalayan da cok oluyor
Iyi katlandin kız bravo diyen de..
Acıni kabullen ve yaşa.. basima gelecegi varmis de. Sonucta bazi seyler kader. Secimlerimizin sonucuna katlanmak gibi.
Allah a tevekkül et.
Allah herseyi goren,duyan ve bilendir.
Sabret, dua et ve bekle..
Hayat üzulmek icin de cok kısa
Bu kadar uzulmene degecek insanlar mi ki?
Sen hakkıni ahirete sakla.
Yarına kalır ama yanina kalmaz, merak etme
Ailwm ve çevremdekiler boşanıyım istiyor senelerdir çok şey yaşadım ve boşansam kimse üzülmez o yüzden onu dert etmiyorum ama 15 yaşından beri bu adamlayım başkası nasıl sevilir onu bile bilmiyorum korkutuyor beni

Daha önce de yazmistim sana. 3 yasindaki ikizlerimle cok sevmeme ragmen, baska cikis yolumuz kalmadigi icin bosandik esim istedi diye.
Ailemin yanina memlekete döndüm tayinle cocuklarimi alip.
Işim gucum var sukur. Ailemleyim
Gecen yil anlasmali bosandim, 5 ayda karar alip bosandik biz, carcabuk..
resmi tatillerde/bayramlarda babasiyla gorusuyorlar.
Okullar tatile girince 1ay yoklar.

Bosanmak ayiplanacak yada utanilacak birsey degil. Her insan hata yapabilir,yanlis secim yapabilir.
Onemli olan bundan ders cikarmak !
Bizimki de oyle idi. Birbirimizi uzup, ömrunu curutecegimize ayrilmak en mantiklisi idi.
Ki sonradan aldatilmis da olabilecegimi hissettim .
Iyi ki bosanmisiz.
Babasini kotulemiyorum,biz ayrildik bazen anlasamiyorduk ama biz sizi seviyoruz diyorum. Babasi aradiginda mutlaka konusturuyorum. Evde bahsi de gecmiyor.
2 ay gelemezse ben diyorum gel gör cocuklari ihtiyaclari var diye...
Icimdeki kin öfke de gecti, nötr üm.
Allah a havale ettim herseyi.
Zaman herseyi siliyor. Bir bakmissin hatirlamiyorsun bile..

Hatta simdi gorustugum ,ciddi dusundugum birisi de var.. ben anlayan, saygı duyan, seven, kiymet bilen, cocuklarima da anlayisla yaklasan..
Allah bir kapiyi kapatir digerini açar.
Iyi dusunelim ki iyi olsun hersey.
Allah kalbine goresini veriyor mutlaka, sabret..
Kalbine ferahlik dolsun🙏
Önüne bak,yoluna bak.. durumu kabullen oncelikle. Iyisiyle kotusuyle yaşandi ve bitti. Ah la vahla ömür gecmez. Onu dedi bunu yapti, aldatti, ama ben bunu hakatmemistim vsvs.. Gecmisi dusunmeyi birak, olan oldu yapacak birsey yok artik.guzel yillarindan çalma..
Mutlu bir hayat dilerim, o minicik yavru unuttursun insallah dertlerinizi

yaaa çoook sevindim ciddi anlamda birinin olmasına böyle değer verilmenize☺️☺️☺️ İnşaAllah hep mutlu olun. İkizleri öpün benim yerime hep güzel şeyler yaşayın inşaAllah

Ay Allah korusun bu halde giden bir adam daha neler yapmaz gerçi yapılacak herşeyi yaptı benim barışmam demek 4 5 ay sonra benzer bir konuyla gene gelmem demek
İroni yapmış. Sizde hala bu adamı affedecek potansiyeli gördüğü için öyle yazmış

Artık herkes biliyor 9aylık hamileyim ve Birtane de kızım var allahın izniyle boşanıcam. Gerçekten çok severek evlendim ne yaparsa yapsın hiçviezanan nefret edemedim hep sevdim hep affettim ama bu halde terk edilmek edildikten sonra hemen karı kız peşine düşmesi çocukları arayıp sormaması vs derken artık yeter bukadar çilem dedim ve boşanıcam. İki çocukla boşanıp mutlu olan varmı yada normal boşanıp o süreci nasıl atlattınız çocuklar nasıl etkilendi, çabuk unuttunuz mu? Kendinizi nasıl toparladınız? Boşanma korkusunu nasıl yendiniz. Ben sürekli aynı şeyleri düşünüyorum kafayı yicem sürekli konu açıp kafa dağıtıyorum =)
Burada yazılanlar seni ya saatlik ya günlük ayakta tutabilecek .Aglayacaksın acı cekeceksin ona duyduğun vazgeçilmez sevgi için felan değil kendini değersiz hissettiğin için iki çocukla hayata tutunmanın acıları olacak .
Ağlaya ağlaya unutacaksın .Yok yani öyle bi dünya sihirli değnek deyecek artık hep güleceksin gibi felan ..Zorlukları olacak yalnız hissedeceksin kendini aynı zamanda güçlü olmaya durmaya çalışarak ..
İnsanların hikayeleri seni bi yere getirmez tesellileri de ama olmamışsa olamamıştır, su saatten sonra da olmaz ..Yoksa evliyken de sana acı veren bi adamdı işte o umut işte düzelir miyiz sever mi umudu ..Umut bitmeden acı zaten bitmiyor .
Demem o ki ağlaya ağlaya dinecek bir gün göz yaşın ,bunun bi ilacı bi merhemi yok her şey zaman..

Son düzenleme:
Burada yazılanlar seni ya saatlik ya günlük ayakta tutabilecek .Aglayacaksın acı cekeceksin ona duyduğun vazgeçilmez sevgi için felan değil kendini değersiz hissettiğin için iki çocukla hayata tutunmanın acıları olacak .
Ağlaya ağlaya unutacaksın .Yok yani öyle bi dünya sihirli değnek deyecek artık hep güleceksin gibi felan ..Zorlukları olacak yalnız hissedeceksin kendini aynı zamanda güçlü olmaya durmaya çalışarak ..
Demem o ki insanların hikayeleri seni bi yere getirmez tesellileri de ama olmamışsa olamamıştır su saatten sonra da olmazın insan evliyken de sana acı veren bi adamdı hep o umut işte düzelir miyiz sever mi umudu ..
Demem o ki ağlaya ağlaya dinecek bir gün göz yaşın bunun bi ilacı bi merhemi yok her şey zaman..
Ne kadarda doğru yazmışsınız ağlaya ağlaya bitecek belkide zamanla herşey

Selam. Bende boşanmak istediğime dün karar verdim ama benimki çok çirkef. Laf sokup duruyor. Halbuki eylül ayında evimizde kadın yaşatan o. Bugünlerde abuk subuk kişilere bakan yine o. Sözde çok iyi koca olmuş. Ben kadınlık yapmamışım ona hep köpek gibi davranmşım. Gerçekten çok sinirim bozuk dünden beri ağlıyorum zorlastiriyor

yaaa çoook sevindim ciddi anlamda birinin olmasına böyle değer verilmenize☺️☺️☺️ İnşaAllah hep mutlu olun. İkizleri öpün benim yerime hep güzel şeyler yaşayın inşaAllah
Beni hatirladiniz sanirimm. Cookk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin yuzumu güldurdunuz,sagolun🤗

2 çocukla değiltek çocukla boşanan olur mu

Önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi , şuan ağlayıp sızlayıp kendi psikolojınızı dıbe cekmek yerıne bır avukat tutun ve hakkınızı sonuna kadar arayın sosyal medyada baska kadınlarla gorustugunu yazmıstınız toplayabıldıgınız butun kanıtları toplayın ıntıkamınızı mahkemede alın ve ıcınızı sogutun aglamakla bırsey gecmez

Selam. Bende boşanmak istediğime dün karar verdim ama benimki çok çirkef. Laf sokup duruyor. Halbuki eylül ayında evimizde kadın yaşatan o. Bugünlerde abuk subuk kişilere bakan yine o. Sözde çok iyi koca olmuş. Ben kadınlık yapmamışım ona hep köpek gibi davranmşım. Gerçekten çok sinirim bozuk dünden beri ağlıyorum zorlastiriyor
Zaten bu karaktersiz adamlar hep bu yöntemi kullanır.. Suçlama. Çünkü o şekilde kendilerini rahatlatıyorlar üzülme kendileri bi bok olmadıkları için karşındkainede aynısını yapıyorlar

Önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi , şuan ağlayıp sızlayıp kendi psikolojınızı dıbe cekmek yerıne bır avukat tutun ve hakkınızı sonuna kadar arayın sosyal medyada baska kadınlarla gorustugunu yazmıstınız toplayabıldıgınız butun kanıtları toplayın ıntıkamınızı mahkemede alın ve ıcınızı sogutun aglamakla bırsey gecmez
Ne yazıkki kanıt toplayamam wp dan knştuğu kişiyi ispatlamam imkansız ama hamile eşi terk de bir suç boşanmada benim derdim maddi değil ki parası pulu onun olsun manevi aldıkları ne olacak.. Doğumdan sonra korona olayı biterse allahın izniyle boşanma davası açacağım şuan adliyeler boşanma işlerine bakmıyor.. Ben burda bebek beklerken onun orda sabahlara kadar wp da biriyle mesajlaşıyor olması çocukları arayıp sormaması zoruma gidiyor sevgim nefrete dönüştü artık özlem falan söz konusu değil ağır geliyor yaptıkları Allaha havale edip dua ediyorum

X