İyi geliyor aslında kadınların destekleri ara sıra bilmiş bilmiş konuşanlar oluyor ama çok takmıyorumRabbim yardımcın olsun... Boşanıp unutanlar da var unutmayanlar da Psikolojik destek alırsan daha kolay atlatırsın. Buralara konu açmak kafanı dağıtmaz bildiğin yaralarına tuz basıyorsun canını acıtıyor sun. Geyik muhabbetleri fln var oralara takıl aklın daha çabuk dağılır...
Rabbim kimsenin başına vermesin ama Tok Açın halinden anlamaz demiş ya atalarımız o misal. Kendi kafaları rahat Sallar sallar dururlar.. Empati yetenekleri yok Zavallıcıklar... İnsallah bu adamın gene tuzaklarına düşmessin Barışırsanda lütfen korun.. Rabbim annene babana sağlıklı uzun ömür versin onlarla daha mutlu olursun gibime geliyor...İyi geliyor aslında kadınların destekleri ara sıra bilmiş bilmiş konuşanlar oluyor ama çok takmıyorum
Evet sanırım öyle bir evredeyim sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorum neden.. Seni bu halde bıraktı gitti çocuklarını aramıyor hemen karı kız peşinde koşmaya başladı sen ona en kötü gününde destek oldun bu cümleyi bütün gn kuruyorum kafayı yicem artık)=)Canım Erkeklerde kabullenememe evresi vardır. Kabullenemezler yaşlanmayı , başka kızlardan mahrum kalmayı , sosyallikten çeşitli eğlencelerden vs. Evlenmiş ama kendini olgunlaştıramamış , çocuklarına baba sana iyi bir eş olmamış ve sıkıldığı için artık uzaklaşmış BU OLGUNLAŞMAMIŞ ERKEKTİR. Tabi sizin tecrübeniz var ayakta tutmaya çalışmışsınız uğraşmışsınız çabalamışsınız ama karşı taraf sessizce gitmiş sizi bırakmış , Normal ilişkilerde bile ayrılık sancıları zor geçebiliyor zorlanacaksınız başta elbette unutamayacaksınız ama destek almanızı öneririm eğer ailenizden bir yakınınız varsa onlardan destek almanızı öneririm dışarıdan destek almanız şuanlık mümkün değil malum virüs olayı var. Sizde kabullenememe evresindesiniz kabullenmeye zamanla başlayacaksınız zamanla alışacaksınız daha az acıyacak canınız
Allah korusun annem babam başımda Allah onları başımdan eksik etmesin maddi hiçbir sıkıntım yok ben zaten senelerdir babamlarlayım git gelli bir evliliğim vardı sonuçta. Ama insan üzülüyor kabullenemiyor ağır geliyor korkuyor. Çocuklar var nasıl olacak diyorum.. Belki de sevilmeme korkusu bilemiyorumRabbim kimsenin başına vermesin ama Tok Açın halinden anlamaz demiş ya atalarımız o misal. Kendi kafaları rahat Sallar sallar dururlar.. Empati yetenekleri yok Zavallıcıklar... İnsallah bu adamın gene tuzaklarına düşmessin Barışırsanda lütfen korun.. Rabbim annene babana sağlıklı uzun ömür versin onlarla daha mutlu olursun gibime geliyor...
Ay Allah korusun bu halde giden bir adam daha neler yapmaz gerçi yapılacak herşeyi yaptı benim barışmam demek 4 5 ay sonra benzer bir konuyla gene gelmem demekInsallah barısırsınız
Benim Kan kardeşim in babası biz 3. Sınıfta iken vefat etti, 2 kardeşler 2 sene sonra kardeşimin annesi Evlendi hemde çok seviliyor lar Fuko amcam kendi cocugu gibi seviyor bizleri :))) ben bile evlatlığı oldum o derece. Boşuna korkma... Yalnız dikkatli ol aynı hatalara düşme herkese inanma kanma sakın... Gel bize anlat fikir sor...Allah korusun annem babam başımda Allah onları başımdan eksik etmesin maddi hiçbir sıkıntım yok ben zaten senelerdir babamlarlayım git gelli bir evliliğim vardı sonuçta. Ama insan üzülüyor kabullenemiyor ağır geliyor korkuyor. Çocuklar var nasıl olacak diyorum.. Belki de sevilmeme korkusu bilemiyorum
Bende öyle düşünmeye çalışıyorum Allah bir kapıyı kapatır birini açar sabret diyorum.. Artık düşünmek istemiyorum kafam bom boş olsun istiyorum delirecek gibi oluyorum aslında onu özlemiyorum yaptıklarından tiksindim şu halde bunları yaşatan birini özlemek salaklık gibi.. Ama yinede sürekli yaptıklarını tekrarlıyorum ayrılınca yapacaklarımı tekrarlıyorum kafayı yiyecek gibiyimDaha önce de yazmistim sana. 3 yasindaki ikizlerimle cok sevmeme ragmen, baska cikis yolumuz kalmadigi icin bosandik esim istedi diye.
Ailemin yanina memlekete döndüm tayinle cocuklarimi alip.
Işim gucum var sukur. Ailemleyim
Gecen yil anlasmali bosandim, 5 ayda karar alip bosandik biz, carcabuk..
resmi tatillerde/bayramlarda babasiyla gorusuyorlar.
Okullar tatile girince 1ay yoklar.
Bosanmak ayiplanacak yada utanilacak birsey degil. Her insan hata yapabilir,yanlis secim yapabilir.
Onemli olan bundan ders cikarmak !
Bizimki de oyle idi. Birbirimizi uzup, ömrunu curutecegimize ayrilmak en mantiklisi idi.
Ki sonradan aldatilmis da olabilecegimi hissettim .
Iyi ki bosanmisiz.
Babasini kotulemiyorum,biz ayrildik bazen anlasamiyorduk ama biz sizi seviyoruz diyorum. Babasi aradiginda mutlaka konusturuyorum. Evde bahsi de gecmiyor.
2 ay gelemezse ben diyorum gel gör cocuklari ihtiyaclari var diye...
Icimdeki kin öfke de gecti, nötr üm.
Allah a havale ettim herseyi.
Zaman herseyi siliyor. Bir bakmissin hatirlamiyorsun bile..
Hatta simdi gorustugum ,ciddi dusundugum birisi de var.. ben anlayan, saygı duyan, seven, kiymet bilen, cocuklarima da anlayisla yaklasan..
Allah bir kapiyi kapatir digerini açar.
Iyi dusunelim ki iyi olsun hersey.
Allah kalbine goresini veriyor mutlaka, sabret..
Kalbine ferahlik dolsun
Önüne bak,yoluna bak.. gecmisi dusunme..guzel yillarindan çalma..
Mutlu bir hayat dilerim, o minicik yavru unuttursun insallah dertlerinizi
İki Kz çocuğu ile büyük konuşmayım ama kimseye güvenemem sanırımBenim Kan kardeşim in babası biz 3. Sınıfta iken vefat etti, 2 kardeşler 2 sene sonra kardeşimin annesi Evlendi hemde çok seviliyor lar Fuko amcam kendi cocugu gibi seviyor bizleri :))) ben bile evlatlığı oldum o derece. Boşuna korkma... Yalnız dikkatli ol aynı hatalara düşme herkese inanma kanma sakın... Gel bize anlat fikir sor...
Valla dünya iyisi bir adam babacan yiğit bir adam. Senin de karşına çıkar elbet bu dünyada iyiler de var bacımİki Kz çocuğu ile büyük konuşmayım ama kimseye güvenemem sanırım
Çünkü insanlar nasıl teselli eder bilmiyor haliyle bunu sürekli duyacaksınız teselli etmeye çalışıyorlar çünkü :) Bende teselli işini beceremem dediğim gibi malesef sadece Zaman ihtiyacınız var su akar yolunu bulur Allah sizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)Evet sanırım öyle bir evredeyim sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorum neden.. Seni bu halde bıraktı gitti çocuklarını aramıyor hemen karı kız peşinde koşmaya başladı sen ona en kötü gününde destek oldun bu cümleyi bütün gn kuruyorum kafayı yicem artık)=)
Amin herkes hakettiğini bulur inşÇünkü insanlar nasıl teselli eder bilmiyor haliyle bunu sürekli duyacaksınız teselli etmeye çalışıyorlar çünkü :) Bende teselli işini beceremem dediğim gibi malesef sadece Zaman ihtiyacınız var su akar yolunu bulur Allah sizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)
Daha 24 yaşındayım yaşımda küçük cahilliğimden yaşadıklarım heraldeValla dünya iyisi bir adam babacan yiğit bir adam. Senin de karşına çıkar elbet bu dünyada iyiler de var bacım
Kafa oyle hemen boş olmuyor malesefBende öyle düşünmeye çalışıyorum Allah bir kapıyı kapatır birini açar sabret diyorum.. Artık düşünmek istemiyorum kafam bom boş olsun istiyorum delirecek gibi oluyorum aslında onu özlemiyorum yaptıklarından tiksindim şu halde bunları yaşatan birini özlemek salaklık gibi.. Ama yinede sürekli yaptıklarını tekrarlıyorum ayrılınca yapacaklarımı tekrarlıyorum kafayı yiyecek gibiyim
Tecrübe Çok Pahalı bir Mülktür...Daha 24 yaşındayım yaşımda küçük cahilliğimden yaşadıklarım heralde