Boşanıp mutlu olan, çabuk atlatan, çocuk ile boşandıktan sonraki süreç? Yaşayanlar var mı dertleşelim.

Tecrübe Çok Pahalı bir Mülktür... Olgunlaşıyorsun öğreniyorsun Canın yandıkca Daha da gücleniyorsun...
Evet sanırım öyle oluyor gerçekten kabullenemiyorum bir insan evlatlarını nasıl aramaz anneaide akıl veriyor tabi ama Allah ahlarımızı alsın onlardan

Ne kadar yıprattı bu mahluk seni.
Yaşattıklarının bin katını yaşasın ne diyeyim.
Geçecek bu günler toparlanacaksın buna inan
Ne kadsr doğru yazdınız.. Okadar yıprandım ki senelerdir artık acım alışkanlık yapmış nefret etmekte bile güçlük çeker olmuşum acınası

Ailwm ve çevremdekiler boşanıyım istiyor senelerdir çok şey yaşadım ve boşansam kimse üzülmez o yüzden onu dert etmiyorum ama 15 yaşından beri bu adamlayım başkası nasıl sevilir onu bile bilmiyorum korkutuyor beni

yaaa çoook sevindim ciddi anlamda birinin olmasına böyle değer verilmenize İnşaAllah hep mutlu olun. İkizleri öpün benim yerime hep güzel şeyler yaşayın inşaAllah

Ay Allah korusun bu halde giden bir adam daha neler yapmaz gerçi yapılacak herşeyi yaptı benim barışmam demek 4 5 ay sonra benzer bir konuyla gene gelmem demek
İroni yapmış. Sizde hala bu adamı affedecek potansiyeli gördüğü için öyle yazmış

Burada yazılanlar seni ya saatlik ya günlük ayakta tutabilecek .Aglayacaksın acı cekeceksin ona duyduğun vazgeçilmez sevgi için felan değil kendini değersiz hissettiğin için iki çocukla hayata tutunmanın acıları olacak .
Ağlaya ağlaya unutacaksın .Yok yani öyle bi dünya sihirli değnek deyecek artık hep güleceksin gibi felan ..Zorlukları olacak yalnız hissedeceksin kendini aynı zamanda güçlü olmaya durmaya çalışarak ..
İnsanların hikayeleri seni bi yere getirmez tesellileri de ama olmamışsa olamamıştır, su saatten sonra da olmaz ..Yoksa evliyken de sana acı veren bi adamdı işte o umut işte düzelir miyiz sever mi umudu ..Umut bitmeden acı zaten bitmiyor .
Demem o ki ağlaya ağlaya dinecek bir gün göz yaşın ,bunun bi ilacı bi merhemi yok her şey zaman..

Son düzenleme:
Ne kadarda doğru yazmışsınız ağlaya ağlaya bitecek belkide zamanla herşey

Selam. Bende boşanmak istediğime dün karar verdim ama benimki çok çirkef. Laf sokup duruyor. Halbuki eylül ayında evimizde kadın yaşatan o. Bugünlerde abuk subuk kişilere bakan yine o. Sözde çok iyi koca olmuş. Ben kadınlık yapmamışım ona hep köpek gibi davranmşım. Gerçekten çok sinirim bozuk dünden beri ağlıyorum zorlastiriyor

yaaa çoook sevindim ciddi anlamda birinin olmasına böyle değer verilmenize İnşaAllah hep mutlu olun. İkizleri öpün benim yerime hep güzel şeyler yaşayın inşaAllah
Beni hatirladiniz sanirimm. Cookk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin yuzumu güldurdunuz,sagolun

2 çocukla değiltek çocukla boşanan olur mu

Önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi , şuan ağlayıp sızlayıp kendi psikolojınızı dıbe cekmek yerıne bır avukat tutun ve hakkınızı sonuna kadar arayın sosyal medyada baska kadınlarla gorustugunu yazmıstınız toplayabıldıgınız butun kanıtları toplayın ıntıkamınızı mahkemede alın ve ıcınızı sogutun aglamakla bırsey gecmez

Zaten bu karaktersiz adamlar hep bu yöntemi kullanır.. Suçlama. Çünkü o şekilde kendilerini rahatlatıyorlar üzülme kendileri bi bok olmadıkları için karşındkainede aynısını yapıyorlar

Ne yazıkki kanıt toplayamam wp dan knştuğu kişiyi ispatlamam imkansız ama hamile eşi terk de bir suç boşanmada benim derdim maddi değil ki parası pulu onun olsun manevi aldıkları ne olacak.. Doğumdan sonra korona olayı biterse allahın izniyle boşanma davası açacağım şuan adliyeler boşanma işlerine bakmıyor.. Ben burda bebek beklerken onun orda sabahlara kadar wp da biriyle mesajlaşıyor olması çocukları arayıp sormaması zoruma gidiyor sevgim nefrete dönüştü artık özlem falan söz konusu değil ağır geliyor yaptıkları Allaha havale edip dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…