Turkiyede masoze asla iyi bakmazlar .baska bir is secimi yapin .1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter
Doğru mekanda neden olmasın. Masaj yapmayı biliyor musun? Bu kadar kolay oluyor mu?1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter
Ne yapabilirim ki bu hayat şartlarında düşünmek çok yoruyor bu ülkede
Turkiyede masoze asla iyi bakmazlar .baska bir is secimi yapin .
Biliyorum, ama bu sektörü bilmiyorum işteDoğru mekanda neden olmasın. Masaj yapmayı biliyor musun? Bu kadar kolay oluyor mu?
Bir yandan da bunu düşünüyorum bu işi kötü şekilde yapan çok yer varBen bu konuda pek olumlu düşünemedim. Sadece masaj yaparak 60 bin lira kazanılıyorsa herkes masöz olurdu.
Eğitimini almadan olmuyo o iş öyle, burda masaj deyince herkesin kafa başka yerlere gitti galiba, ama senelerce Thai masajı yaptırdım, ustasının elinde muhteşem bişey, hanımefendi zaten eğitimini almış. Masaj eşittir illa kaçak mekanlarda seks diye bişey yok illa.Ben bu konuda pek olumlu düşünemedim. Sadece masaj yaparak 60 bin lira kazanılıyorsa herkes masöz olurdu.
Bir yandan da bunu düşünüyorum bu işi kötü şekilde yapan çok yer var
Evet bu da doğru, aklımdaki diğer düşünce ise başka küçük bir şehire taşınmaBence bilmediğiniz bir sektöre giriş yapmayın, araştırırken de bu konuda size çok fazla yalan söylenebileceğini unutmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.
Fizik tedavi yapan yerlerde çalışma şansınız var mı?Üniversitede medikal masaj eğitimi aldım ordan biliyorum
Evet bu da doğru, aklımdaki diğer düşünce ise başka küçük bir şehire taşınmBence bilmediğiniz bir sektöre giriş yapmayın, araştırırken de bu konuda size çok fazla yalan söylenebileceğini unutmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.
değil mi sonuçta masajında iyisi ve kötüsü var siz nerede yaptırıyordunuz pekiEğitimini almadan olmuyo o iş öyle, burda masaj deyince herkesin kafa başka yerlere gitti galiba, ama senelerce Thai masajı yaptırdım, ustasının elinde muhteşem bişey, hanımefendi zaten eğitimini almış. Masaj eşittir illa kaçak mekanlarda seks diye bişey yok illa.
Şuan aktif olarak bu sektörde çalışıyorum ama getirisi pek yok tek başıma kira vs bana hiç para kalmıyor +1 adım bile atamam bu maaşlaFizik tedavi yapan yerlerde çalışma şansınız var mı?
Eğitimini almadan olmuyo o iş öyle, burda masaj deyince herkesin kafa başka yerlere gitti galiba, ama senelerce Thai masajı yaptırdım, ustasının elinde muhteşem bişey, hanımefendi zaten eğitimini almış. Masaj eşittir illa kaçak mekanlarda seks diye bişey yok illa.
Ben yurtdışında Baküde yaptırıyordum ama büyük şehirlerde büyük otellerin spalarıyla falan bi görüşün, sağlık otelleri var oraları araştırın tam sizlik olabilir. En azından fikir sahibi olmadan karar vermeyinEvet bu da doğru, aklımdaki diğer düşünce ise başka küçük bir şehire taşınm
değil mi sonuçta masajında iyisi ve kötüsü var siz nerede yaptırıyordunuz peki
Dilerim gönlünüzce olsun herşeyŞuan aktif olarak bu sektörde çalışıyorum ama getirisi pek yok tek başıma kira vs bana hiç para kalmıyor +1 adım bile atamam bu maaşla
Burda çok yazmak istememiştim ama fizyoterapistim. Medikal masaj dersi aldım sadece masaj yerlerinde çalışmadığımız için masaj sektörü ile ilgili bilgi verilmediKonu sahibinin eğitim aldığını okumamıştım. Şimdi gördüm. Eğitim alırken sektörle ilgili bilgilendirme yapılmaması enteresan, yani bu bilgiler ile nerelerde çalışılır bunun da anlatılması gerekir gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?