Boşanıp masöz olmak mantıklı mı?

theanswer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
21
30
38
1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter

1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter
Turkiyede masoze asla iyi bakmazlar .baska bir is secimi yapin .

Masöz kariyerini bilmiyorum. Bir eğitim mi alacaksınız? Masöz denilince malesef çok yanlış da anlaşılabiliyor :(

Ama kesinlikle boşanın. Madem bir gün bitecek, daha fazla vakit kaybetmeyin.

Doğru mekanda neden olmasın. Masaj yapmayı biliyor musun? Bu kadar kolay oluyor mu?

Ben bu konuda pek olumlu düşünemedim. Sadece masaj yaparak 60 bin lira kazanılıyorsa herkes masöz olurdu.
Eğitimini almadan olmuyo o iş öyle, burda masaj deyince herkesin kafa başka yerlere gitti galiba, ama senelerce Thai masajı yaptırdım, ustasının elinde muhteşem bişey, hanımefendi zaten eğitimini almış. Masaj eşittir illa kaçak mekanlarda seks diye bişey yok illa.

Bir yandan da bunu düşünüyorum bu işi kötü şekilde yapan çok yer var

Bence bilmediğiniz bir sektöre giriş yapmayın, araştırırken de bu konuda size çok fazla yalan söylenebileceğini unutmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.

Bence bilmediğiniz bir sektöre giriş yapmayın, araştırırken de bu konuda size çok fazla yalan söylenebileceğini unutmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.
Evet bu da doğru, aklımdaki diğer düşünce ise başka küçük bir şehire taşınm
Eğitimini almadan olmuyo o iş öyle, burda masaj deyince herkesin kafa başka yerlere gitti galiba, ama senelerce Thai masajı yaptırdım, ustasının elinde muhteşem bişey, hanımefendi zaten eğitimini almış. Masaj eşittir illa kaçak mekanlarda seks diye bişey yok illa.
değil mi sonuçta masajında iyisi ve kötüsü var siz nerede yaptırıyordunuz peki

Konu sahibinin eğitim aldığını okumamıştım. Şimdi gördüm. Eğitim alırken sektörle ilgili bilgilendirme yapılmaması enteresan, yani bu bilgiler ile nerelerde çalışılır bunun da anlatılması gerekir gibi geldi bana.

Evet bu da doğru, aklımdaki diğer düşünce ise başka küçük bir şehire taşınm

değil mi sonuçta masajında iyisi ve kötüsü var siz nerede yaptırıyordunuz peki
Ben yurtdışında Baküde yaptırıyordum ama büyük şehirlerde büyük otellerin spalarıyla falan bi görüşün, sağlık otelleri var oraları araştırın tam sizlik olabilir. En azından fikir sahibi olmadan karar vermeyin

Konu sahibinin eğitim aldığını okumamıştım. Şimdi gördüm. Eğitim alırken sektörle ilgili bilgilendirme yapılmaması enteresan, yani bu bilgiler ile nerelerde çalışılır bunun da anlatılması gerekir gibi geldi bana.
Burda çok yazmak istememiştim ama fizyoterapistim. Medikal masaj dersi aldım sadece masaj yerlerinde çalışmadığımız için masaj sektörü ile ilgili bilgi verilmedi

Back
X