Boşanıp boşanmamakta kararsızım

ay deli olıcam......:84:
Allah hepsini yaptıklarıyla ıslah etsin inşallah
yaptılarını yaşayıp öyle gerip gitsinler....
arkadaşım allah yardımcı olsun ne denirki yaaa
sabır mermerisin walla

Ben yerınde olsam boşanmam nıye dıceksın bılıyorum buradakı herkeste yargılıck belkı ama .....1.si sevgılısı olan adamı boşamıcaksın ,boşamıcaksınkı görsün gununu.!!!!kız metres olsun adam zavallı karısını aldatan zalım pislik bı baba olsun...!!!!toplum arkasından yuh desın!!!ıkıncısı cefasını sen cekıosun sefasını baska bı mahlukat mı ceksın asılllll boşanmayarak yalvarsın ayagının dıbınde ...istersen git annenle yaşa istersen kapıya kılıt vur nerde ,hangı cehennemde yaşıosa yaşasın.....Ah ben bı aldatılıcm varya fitil fitil burnundan getırırım adamında,kadınında!!!!!yanı dıyecegım o kı evlenırken aklı yerındeydı çocuk yaparkende aklı yerındeydı şimdi ne oldu okuz oldu ortaklık bıttımı,ha bıttı dıyelım ama öle kolay değil......sana ev alıck,araba alıcak tabı durumu varsa öle nere gidiosa gidicek....sende uzulme boşanma uzak dur cocugunla ailenın yanına gıt gerekırse ama boşanma....

Süpperrr katılıyorum

ahhhhhhhhh geldim annemin evindeyim bitkin mutsuz bir şekilde allah yardımcım olsun mahkeme dündü belki düzelir diye bekledim oda bana hiç dokunmadı iyiydi yani anlamsız bir iyiylik vardı üzerinde gece oldu evimizde 2 pc var bizim okay oynuyorduk arkadaşlarla aynı masadaydık nette sohbet ederek oynarken yazdım seni seviyorum diye ''inancın olsun ben seni sevmiyorum hatta hayatımdan çıkarsam süper olacak'' dedi bana arkadaşlarda gördü bu yazıyı çok utandım kapadım bilgisayarı gittim odasına bu nedemek salakmısın senne biçim konuşuyorsun dedim bağırdım çagırdım gittim öteki odaya yattım çok zoruma gitti madem beni sevmiyordun bu gün mahkeme vardı ne diye gitmedin dedim tık yok .sabah oldu kötüyüm saç diplerim uyuşuk ellerimi hissetmiyorum bebeğimi kaldıramıyorum eyvah dedim çöküyorum doğum yaptım yapalı biriktirdim artık beynim almaz oldu yaptıkları yanına gittim bak halime titriyorum sen neyapmaya çalışıyorsun dedim .ne dedi bana titremesin canım niye titriyon diyor olmuyor dedim valizimi topladım sen her evlilikte birbirine aşık çiftlermi bekliyorsun herkesin evliliği böyle diyr .dedim beni sevmeyebilrsin kimse kimseyi sevmek zorunda değil aşkla olmaz herşey ama kimse senin gibi karısının yüzüne sevmiyorum demiyor .sevmiyorum zorlamı sevdirecen kendini dedi ve ben çıktım gittim .şimdi anneminn evindeyim annem sarıldı bana sorma bişey dedim sormadı bebeğimi sevdi hiçbişey olmamış gibi yemeğimizi yedik dayımla teyzemler geldi hepsi mutlulardı olayı dramatikleştirmemeye çalıştılar hepberaber yaralarımı tamir etmeye uğraşıyorlar dua edin bana öyle yorgunum ki aylardır çırpındım bu evliliği kurtarmak için vicdanım çok rahat keşke diyeceğim hiç bir şey kalmadı elimden geleni yaptım rabbim hayırlısını verdi çünkü ben ne boşanmak nede birlikte olmak için dua etmiştim .hakkımda hayırlısını nasip et dedim buymuş demek

çok çok üzüldüm hakkınızda hayırlsı olur inşallah bebeğin için güçlü kuvvetli olmalısın Allah yardımcın olsun..

okuyunca taaa benim zoruma gitti canm yaa Allah yardımcın olsun dua edicem canım sana.biraz zor bi dönem başladı senin için ama annele el ele verip kısa sürede bunu da atlatırsın inşallah

sağolun kızlar geçicek bu zor zamanlar eminim yaşım 25 daha hayatımı düzene sokabilirim azcık güçlü olsam

hakkında hayırlısı olsun;
mücadeleni vermişsin sen..vicdanın rahat olsun...

seni sevmiyormuş öyle mi??

paşa gönlü bilir..incindin muhakkak ama bundan sonra daha güçlü olacaksın emin ol...

bugün içini acıtan bu sözler aslında yarına seni daha güçlü hazırlıyor....

birtakım gerçeklerle yüzleşmek ilk etapta acı,ama sonrasında bir kazanımdır..unutma..

o tatlı bebeğini öp benim için;

önce onun ve kendin için bundan böyle daha iyi olacaksın...

kırılan kalbin zamanla demir gibi sapa sağlam olucak...inan buna....

bugünler geçtiğinde,tek başına mücadele vermenin gururunu yaşayacaksın ve sen çok daha fazla kazanan taraf olacaksın...

iki kuruşluk adamlara beş kuruşluk değer verirsek olacağı budur....

güzel haberleri bekliyorum....

Son düzenleme:
canım bak ben kimseye hele ki çocuğu olanlara öyle kolay kolay boşan demem. bir şans verilmesinden yanayımdır.

ama senin ki acayip bi ö..z öyle böyle değil.

onun yanında dünyanın en sabırlı insanı bile kafayı yer. minik evladın var. senin kafayı yeme lüksün yok. babası böyle bi adam.. o çocuğun herşeyi sensin

seninkinin resmen poposu kalkmış. kaldırmışlar ya da. çocuğunun bakıcısı sanıyor seni.

muattap olma. tüm bunları mahkemede kullan. tazminat, nafaka... ne alabiliyorsan al. mustahak bu adama.

hiç ama hiç üzülme. değmez o adama.

25 yaşında ben bekardım daha öyle düşün genceciksin.

evladına sarıl. ailenlesin zaten. çalış. kendine istediğin gibi bir hayat kur.

o ö..z kocanı kimse çekemez emin ol. bu kafayla hayatı boyunca yalnız kalı. öyle kısa süreli saçma şeyler yaşar durur.

kocana beddua edesim geliyor evladınız var dilim var mıyor.

Allah yaptığı kötülüğü ona ayan etsin. ömrü billah vicdan azabı çeksin.

bugün çocuğun anne baba ayrı büyüyecekse bunun vebali o kocanın boynuna.

Hakkında hayırlısı olsun. hep mutlu ol inşallah.

çocuğum için ayrılamıyorum diyen kadınları hiç ama hiç anlamıyorum asıl ortada çocuk varsa boşanılır. Güvenli bir ortamda büyümeyen çocuk ne kadar sağlık lı olur ki

canım bu adam iflah olmaz ama keşke evi terk etmeseydin. benim bildiğim evi terk eden suçlu konumuna düşer mağdurda olsa

bazı evlilikler gerçekte bitmiştir bile.. farkına varılmaz.. sizin evliliğiniz böyleymiş meğer.. sadece kağıt üzerinde sonlanması kalmış..

ve biranda bu duruma gelinmemiştir.. siz doğum yapmadan sinyaller vermiştir..kaçırdığım şeyler varmı bilmiyorum ama ben doğum ypacağım ve anneme kalmaya gideceğim.. niye canım.. annem bana gelir belli bir süre yardımcı olmaya ve sonra gider.. velevki annemde kaldım.. annem sormazmı kocan niye seni gelip almıyor diye.. kocam almasada taksi çağırır yine ben evime giderdim..demekki sorunlar doğumdan önce varmış.. ve siz bunu biliyormuşsunuz gibi geliyor bana.. yanlış anladıysam özürdilerim ama ben bunu anladım.. :26:

yuva kurtarmak erkek herşeyi yapsın kadın katlansın sınırlarını zorlasın demek değildir.. yuva kurtarmak karşılıklı sınırları zorlamaktır.. en sonunda insanların içinde size sevmediğini söyleyecek kadar bıkmış evlilikten bu adam.. ( artı size sırnaşması boşanmamak için değil erkeksi güdülerini tatmin etmek için)

inanın çok üzüldüm.. hakınızda hayırlısı olsun..

senin bebegın ıcın dayandıgın ortam o bebegın belkıde psıkopatın tekı olmasını saglayacak farkında deılsın..bence bebegın ıcın beklemek deıl bebegın ıcın bosanmalısın canımm

Son düzenleme:
senin bebegın ıcın dayandıgın ortam o bebegın belkıde psıkopatın tekı olmasını saglayacak farkında deılsın..bence bebegın ıcın beklemek deıl bebegın ıcın bosanmalısın canımm

''inancın olsun ben seni sevmiyorum hatta hayatımdan çıkarsam süper olacak''

Bu çok ağır ve hazmedilemez bir cümle.Evet herkesin evliliği dört dörtlük değil belki ama eşinizin size karşı tavrı da çoğu evlilikte kocaların sergilediği bir tavır değil.güven,saygı,sevgi hepsini kaybetmişsiniz.yol yakınken dönün ne siz sinir hastalıklarına kalın ne de çocuğunuz mutsuz bir hayat sürsün.size bunları yaşatan adamı hayatınızdan çıkarın,zor ama huzurlu bir hayata adım atın bebeğinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…