mesleğim yok ama her iişi yaparım çalışmak sorun değil ah işte bu kararı vermek zor bir çok şey değişecek hayatımda alışkanlıklarım en önemlisi evim diye sahiplendiğim yerden uzak olacağım ne bilim yaYapacak adam zincir bağlasan da bir şekilde yapar.
Güzel yemek yapamaman ne alaka, o yüzden mi kıymetli oğlu bunları yapıyormuş?
Baban arkanda yoksa eğer annenin dediği gibi iş bul.Mesleğin var mı?
Annen bakar çocuğuna gül gibi geçinir gidersiniz.
En azından huzurun olur, aşağılanmamış olursun.
bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki
bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki
bu gün yanıma geldi sırnaşmaya çalıştı bende dedim sevgilin versin sana istediğini yaw sen benden hep şüphe ediyon ali aldı desemde inanmayacan suçlayacan beni bende sevgilim aldı diyom .aha işte böyle bir mantık besleyen adam zaten yaralıyım güvensizim şüpheleniyorum iye sinir yapıyor birde anlamadım yaw evde iki pc var birinde kendi oturuyor ötekinde parola var bana yasakmış çılıracam çocuk uyurken azcık kafa dağıtayım ac şu lanet parolayı diyorum yasak diyo o heykeli attıgım gibi pc yide atacam aşağıyada çok ses çıkarır millete rezil olurum valla bilmiyom kızlar ne kalmaya gücüm ne gitmeye cesaretim var arada kaldım mahkemem 4 gün kaldı allah hakkımda hayırlısını versin şimdi oğlanda kendide uyudu bakayım dedim bu pc de parola varmı diye yokmuş ondan yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?