bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki
Saygısız adam(!)
Ne kadar yüz göz olmuşsunuz be arkadaşım.
Afedersin de ne kadar pişkin, saygısız bir kocan var.
Bu şekilde bebeğin Anne baba birlikte büyüse mutlu mu yetişecek.
Yazık etme çocuğuna da kendine de.
Bir şeyi merak ettim.Sen annenlere gitmeden önce, hamileyken aranız nasıldı.Hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Senin onutakip edeceğini nereden çıkardı da casus yazılım yükletti pc'ye?
Önceden vukuatları var mıyd?
çok güzel açıklamış arkadaşımız aynen katılıyorum kötülükten başka bişey olmaz o çocuğa o ortamda büyütülmek artı boşu boşuna sinirleniyorsun görmüyormusun üzgünüm ama eşin senden vazgeçmiş zaten :/ neden hala onunla aynı havayı tenefüs ediyorsun?bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki
vardı birkaç kez ah eşşek kafam işte düzel dedim zaten doktorlar çocugunuz olmaz demişti tüp bebek bile yapamayız bu spermlere dedi oldu ama şaşaırdımkaldım hamile kalıncada hepten boşladı
amin allah yardım cım olsunNe Kadar Saygısız, Ne Kadar Geniş Bir Adam..
Bunun Alnının Ar Damarı Çatlamış Artık..
Yazıklar Olsun Böyle Erkeklere..
Milletin Kızlarını Evlenip Kandırıyorlar, Çocuk Yapıyorlar..
Sonra Bu Bebek İçin Evdesin Diyor..
Yetimhaneden Alıp Büyütseymiş 1 Tane..
Ne Diye Seni Heba Etti..
Allah Yar ve Yardımcın Olsun..
Düzelmiyor di mi canım? Yahu Allah bir mucize vermiş sana, doktorlar olmaz dediği halde bebeğin olmuş, daha çok ailene bağlansana be adam.
PEki ne yapmayı düşünüyorsun?
Belki düzelir umuduyla yıllarını heba etmek mi?
YA burdan boşan demek çok kolay biliyorum.
Bilsen düzelecek sonuna kadar mücadele et kurtar yuvanı. Ama...
PEki aile büyükleri bir şey yapamıyor mu?
Onun annesi babası konuşsa ne bileyim belki dank eder kafasına
yok ya aile büyükleride birşey yapamıyor kaynanam geçen dedi ki sen güzel yemek yapamıyorsun izine geldiğinizde benimkapımı beklesen ananınyanına gideceğine o fırsat bulamaz bir şey yapmaya o da beni suçluyor ben kaynanamda kalsam sanki hiç dışarı çıkmayacak adam benim babam desen annemden ayrı sevgilisiyle egleniyor garip annem diyor senbir iiş bul çalış olmazsa olmaz rabbim hayırlısını versin hakkımda
yok ya aile büyükleride birşey yapamıyor kaynanam geçen dedi ki sen güzel yemek yapamıyorsun izine geldiğinizde benimkapımı beklesen ananınyanına gideceğine o fırsat bulamaz bir şey yapmaya o da beni suçluyor ben kaynanamda kalsam sanki hiç dışarı çıkmayacak adam benim babam desen annemden ayrı sevgilisiyle egleniyor garip annem diyor senbir iiş bul çalış olmazsa olmaz rabbim hayırlısını versin hakkımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?