• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp boşanmamakta kararsızım

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
uzatmadan konuya gireyim hamileyken annemlerde kalmak zorunda kaldım son ayımda erken dogum tehidim vardı.dogum yaptım bir hafta sonra hayin kocama bizi eve götürmesini söyledim
yok araba bozuk tamir olsun yok yarım yok cuma en sonunda kırkın çıksın dedi neyse kötülük olmasın kırkı bekleyeyim dedim .meşhur kırkta çıktı hadi bizi evimize götür dedim kes uzatma burda kalacakasın diye saygısız konuşmalara başladdı neden götürmüyorsun sorularıma öyle gerekiyor demekten başka hiç bir cevap alamadım ne zor günler geçirdim bebeğimle vesselam dayanamaım attı tepemin tası açtım boşanma davamı beni istemeyeni ben hiç istemem deyim bu ara kulağıma bir dostu falan var diye dedikodular gelmeye başladı .mahkeme davayı üç ay sonraya attı uzun süre kaldım annemlerde kendide istiyordu ayrılmayı son bir ay kalmıştı davamıza eylül 29 beş gün sonra o girdi araya bu girdi bebeğin küçük yazık olmasın bir şans aha ver derken geldim evime bu kez sıkıntıyı evde çekmeye başladım bilgisayara ben kendini takip etmeyim diye tüm casus yazılımları yüklemiş ki ben bi tane daha koyamamyım bu ara bu yazılımlarla benim herşeyimi okuyormuş çaktım ben bunu patlattım facesini msn ini bu kezde tuttu pc ye parola koydu hem suçlu hem güçlü e sen beni takip ediyordun noktama virgülüme kadar okuyordun ben senin bir daceni açtım diye parolamı koyuyorsun anlamadı valla suçlu ben oldum artık kartlarımızı açık oymamaya başladık ben bu evde bebeğim için varım dedim .valla adamda aynısını söledi sen bu bebek için bu evdesin otur çocuguna bak benden bişe bekleme demesinmi .öldüm cinlerim tepeme çıktı tamam madem ben çocuguma bakarım sende benden bir şey bekleme deim greve başladdım yemek bulaşık ütü çamaşır istifa ettim .bu kavga gitti biraz izine ayrıldı memlekete gittik orda hafif aramız düzeldi.eve geldik baktım koltugun üzerinde bir heykel duruyor kapadokya hatırası bu nu kim aldı sevgilim dedi utanmaz saçmalama kim aldı dedim kız arkadaşım iş yerinden arkadaş
kim sananne sonra hiç cevap vermedi pc ye oturdu hiç beni duymuyor konuş benden cevap alamazsın dedi
aldım heykeli attım beşinci kattan aşağı patladı gavur bağırdım söylendim yattım
şimsi ben ne yapayım herifi tamam beş gün sonra mahkeme var boşayım diyorum bakıyorımm bebeğime daha 5 aylık kıyamıyorum sonra düşünüyorum daha 25 yaşındayım heder oluyorum ölüyorum napsam yaw içime düştüm

bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki

Canım uzun zamandır kötüymüş aranız ne diyeceğimi bilemiyorum.işin yoksa bence ailenin fikrini almalısın.

adama bak ya .yuh yani boşan cnm ya ne bu böle terbiyesız herif.......bu kimle konusuyorsa onu da bul herkesın içinde rezıl et evli erkeklerle düşüp kalkanı ibretı alem ıcın rezıl edeceksın.tabı kocanla beraber....utanma varsa utanırlar biraz.....sonra da süründür ver avukata bassın nafakayı ödesın paşa paşa..sonra da ne hali varsa görsün.....

ayrilmak icin daha ne olmasi lazim anlamadim..sirf cocuk icin o evde beraber o sekidle saygisizca yasanirmi? hersey bitmis acida olsa böyle..

Saygısız adam(!)
Ne kadar yüz göz olmuşsunuz be arkadaşım.
Afedersin de ne kadar pişkin, saygısız bir kocan var.
Bu şekilde bebeğin Anne baba birlikte büyüse mutlu mu yetişecek.
Yazık etme çocuğuna da kendine de.
Bir şeyi merak ettim.Sen annenlere gitmeden önce, hamileyken aranız nasıldı.Hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Senin onutakip edeceğini nereden çıkardı da casus yazılım yükletti pc'ye?
Önceden vukuatları var mıyd?

bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...

doğru diyorsun dünkü kavgada yürüteçteydi ben bağırırken gülüyordu şimdi oyun sanıyor sonra içine kapanacak

Saygısız adam(!)
Ne kadar yüz göz olmuşsunuz be arkadaşım.
Afedersin de ne kadar pişkin, saygısız bir kocan var.
Bu şekilde bebeğin Anne baba birlikte büyüse mutlu mu yetişecek.
Yazık etme çocuğuna da kendine de.
Bir şeyi merak ettim.Sen annenlere gitmeden önce, hamileyken aranız nasıldı.Hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Senin onutakip edeceğini nereden çıkardı da casus yazılım yükletti pc'ye?
Önceden vukuatları var mıyd?

vardı birkaç kez ah eşşek kafam işte düzel dedim zaten doktorlar çocugunuz olmaz demişti tüp bebek bile yapamayız bu spermlere dedi oldu ama şaşaırdımkaldım hamile kalıncada hepten boşladı

üzüldüm durumunuza ne denirki..bebek için diyorsun ama hergün kavga içinde büyümesi ne kadar sağlıklıki bi çocuk için ..sal gitsin iplerini ne hali varsa görsün..diyeceğimde hakkınızda hayırlısı diyelim...

çok güzel açıklamış arkadaşımız aynen katılıyorum kötülükten başka bişey olmaz o çocuğa o ortamda büyütülmek artı boşu boşuna sinirleniyorsun görmüyormusun üzgünüm ama eşin senden vazgeçmiş zaten :/ neden hala onunla aynı havayı tenefüs ediyorsun?

eğer çelışmıyorsan önce bir iş bul kendine ailenden de yardım iste
işin maddi yönünü sen üstlen çalıştığın zamanlarda ailende bebeğine baksın
bu şekilde devam ederse daha kötü boyutlara varacak ilişkiniz

vardı birkaç kez ah eşşek kafam işte düzel dedim zaten doktorlar çocugunuz olmaz demişti tüp bebek bile yapamayız bu spermlere dedi oldu ama şaşaırdımkaldım hamile kalıncada hepten boşladı

Düzelmiyor di mi canım? Yahu Allah bir mucize vermiş sana, doktorlar olmaz dediği halde bebeğin olmuş, daha çok ailene bağlansana be adam.
PEki ne yapmayı düşünüyorsun?
Belki düzelir umuduyla yıllarını heba etmek mi?
YA burdan boşan demek çok kolay biliyorum.
Bilsen düzelecek sonuna kadar mücadele et kurtar yuvanı. Ama...
PEki aile büyükleri bir şey yapamıyor mu?
Onun annesi babası konuşsa ne bileyim belki dank eder kafasına

Huzursuz bir hayat olmaz çocuğu ön plana sürmeniz hafifletmez eğer maddi imkanınız ynksa bu evliliği mecburen sürdüreceksiniz ama varsa ayrılın o çocukta büyüyecek ve bu ortamda yarin ikinizdende nefret edecek geçen bir kız alkolik babasından yakınıyordu ve çok mutsuzdu

okuduğumdan anladığım kadarıyla bu adam bu saatten sonra düzelmez. olan sana ve bebeğine olur. bebeğim için kalıyorum demişsin ama bence asıl bebeğin için kalma....

Ne Kadar Saygısız, Ne Kadar Geniş Bir Adam..
Bunun Alnının Ar Damarı Çatlamış Artık..
Yazıklar Olsun Böyle Erkeklere..

Milletin Kızlarını Evlenip Kandırıyorlar, Çocuk Yapıyorlar..
Sonra Bu Bebek İçin Evdesin Diyor..:57:
Yetimhaneden Alıp Büyütseymiş 1 Tane..:57:
Ne Diye Seni Heba Etti..

Allah Yar ve Yardımcın Olsun..:38:

Son düzenleme:
Ne Kadar Saygısız, Ne Kadar Geniş Bir Adam..
Bunun Alnının Ar Damarı Çatlamış Artık..
Yazıklar Olsun Böyle Erkeklere..

Milletin Kızlarını Evlenip Kandırıyorlar, Çocuk Yapıyorlar..
Sonra Bu Bebek İçin Evdesin Diyor..:57:
Yetimhaneden Alıp Büyütseymiş 1 Tane..:57:
Ne Diye Seni Heba Etti..

Allah Yar ve Yardımcın Olsun..:38:
amin allah yardım cım olsun

Düzelmiyor di mi canım? Yahu Allah bir mucize vermiş sana, doktorlar olmaz dediği halde bebeğin olmuş, daha çok ailene bağlansana be adam.
PEki ne yapmayı düşünüyorsun?
Belki düzelir umuduyla yıllarını heba etmek mi?
YA burdan boşan demek çok kolay biliyorum.
Bilsen düzelecek sonuna kadar mücadele et kurtar yuvanı. Ama...
PEki aile büyükleri bir şey yapamıyor mu?
Onun annesi babası konuşsa ne bileyim belki dank eder kafasına

yok ya aile büyükleride birşey yapamıyor kaynanam geçen dedi ki sen güzel yemek yapamıyorsun izine geldiğinizde benimkapımı beklesen ananınyanına gideceğine o fırsat bulamaz bir şey yapmaya o da beni suçluyor ben kaynanamda kalsam sanki hiç dışarı çıkmayacak adam benim babam desen annemden ayrı sevgilisiyle egleniyor garip annem diyor senbir iiş bul çalış olmazsa olmaz rabbim hayırlısını versin hakkımda

yok ya aile büyükleride birşey yapamıyor kaynanam geçen dedi ki sen güzel yemek yapamıyorsun izine geldiğinizde benimkapımı beklesen ananınyanına gideceğine o fırsat bulamaz bir şey yapmaya o da beni suçluyor ben kaynanamda kalsam sanki hiç dışarı çıkmayacak adam benim babam desen annemden ayrı sevgilisiyle egleniyor garip annem diyor senbir iiş bul çalış olmazsa olmaz rabbim hayırlısını versin hakkımda

hiç kaynana der mi oğlumun sütü bozuk ! Tabi hemen suçu sana yüklemiş,anasıda beter ,oğluda

Yapacak adam zincir bağlasan da bir şekilde yapar.
Güzel yemek yapamaman ne alaka, o yüzden mi kıymetli oğlu bunları yapıyormuş?
Baban arkanda yoksa eğer annenin dediği gibi iş bul.Mesleğin var mı?
Annen bakar çocuğuna gül gibi geçinir gidersiniz.
En azından huzurun olur, aşağılanmamış olursun.

Back