Yoo pişman olmadı zincirinden boşanmış kuduz köpek gibi ona buna sarkıyorHarikasınız
Başına vursun pismanliktan kavrulsun inşallah eski esiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo pişman olmadı zincirinden boşanmış kuduz köpek gibi ona buna sarkıyorHarikasınız
Başına vursun pismanliktan kavrulsun inşallah eski esiniz
İğrenç herif...öyle bir hayati tercih ediyorsa zaten pişmanlık duymayacak kadar bile vicdansızmis...iyi ki kurtulmuşsunuzYoo pişman olmadı zincirinden boşanmış kuduz köpek gibi ona buna sarkıyor
Bende oyle sanirim birazda o yuzden kilo aldim.Hala mesaj atiyor ve aklimi kurcalamaya calisiyor.Ve ben bundan sonrasinin daha kotu olma korkusunu yasiyorumResmi olarak bosanali bir ya da iki yıl oldu sanırım, eskiden insanlara takılıp üzülürdüm, şuan bosluktasin lütfen kendine zaman ver, zaman her şeyin ilacı. Ben o ara kendimi pastalara vermiştim
Kesinlikle bence her boşanan bu cümleyi kurmalı zaten çünkü kadinlar son ana kadar sabrediyorİğrenç herif...öyle bir hayati tercih ediyorsa zaten pişmanlık duymayacak kadar bile vicdansızmis...iyi ki kurtulmuşsunuz
Cok sevindim sizin adiniza.Benide hic begenmeyen yaranamadigim bi es soz konusu ve dul olucaksin artik bile dedi.Umarim bende cok mutlu olurum.Ayy Allah mutlulugunuzu daim etsin ne kadar sicacik hissettirdi mesajinizAdı üstüde eski eş. Ben hakkını helal et, yolun açık olsun” diyeni görmedim. Benimde boşandığım eşim “ortalığa düşeceksin, bir daha evlenemeyeceksin. Sen sorunlusun. Evliliği beceremiyorsun..” gibisinden bir sürü saydırmıştı.
Noldu boşandıktan 4 sene sonra gözüm içine bakan bir adamla yeniden evlendim. Mutluyum. Hayatımda hiç olmadığım kadar huzurluyum.
Allah’ın ilahi adaleti er geç tecelli eder.
Ben de bosanacagim, hiç taraftar olmadım bosanmaya ama malesef eş ve ailesi oyle düşünmedi, çok kötü oldum ama yeni yeni duzeliyorum sizin gibi kadınlara da hayranımKesinlikle bence her boşanan bu cümleyi kurmalı zaten çünkü kadinlar son ana kadar sabrediyor
O da ayrı bir konu nasıl bir anne kendi egosu yüzünden çocuğunun yuvasının yıkılmasını ister düşmanın olsa yapamazBen de bosanacagim, hiç taraftar olmadım bosanmaya ama malesef eş ve ailesi oyle düşünmedi, çok kötü oldum ama yeni yeni duzeliyorum sizin gibi kadınlara da hayranım
Eşim bir sinirle gitti tamam sinirlendi olabilir, annesi daha da koruklemis çok şaşırdım bir anne evladına yapma oğlum bir sinrilenyiva yıkılır mi demedi hatta destekledi boşan dedi.. daha neler neler...çok kötü günler yaşadım hastalık gecirdim yeni iyileştim ve boşanmaya ben de karar verdimO da ayrı bir konu nasıl bir anne kendi egosu yüzünden çocuğunun yuvasının yıkılmasını ister düşmanın olsa yapamaz
Eski esimin ailesi de öyleydi beni bayıla bayıla aldılar üstelik çünkü atanmistim sonra da paramdan koklatmayinca bosatmak için her şeyi yaptılar.Merak Allah büyük yuva yıkan kimin yuvasinda huzur olmuş? Allah'ın nasıl birliğine inanıyorsam onların da belasını bulacağına inanıyorumEşim bir sinirle gitti tamam sinirlendi olabilir, annesi daha da koruklemis çok şaşırdım bir anne evladına yapma oğlum bir sinrilenyiva yıkılır mi demedi hatta destekledi boşan dedi.. daha neler neler...çok kötü günler yaşadım hastalık gecirdim yeni iyileştim ve boşanmaya ben de karar verdim
Seni uzerler o yüzden boşanmak istemiyorum mu?27 olmak üzereyim 3 ay önce boşandım çocuğum yok ölümüne mutluyum. Şu an gayet mutlu olduğum tazecik bir ilişkim de var. Eski eşim bana boşanırsak seni çok üzerler kullanılırsın o yüzden boşanmak istemiyorum falan diyordu ahaha. Burada beni çok iyi bilirler, boşanırsam öleceğime inanan bir gerizekalıydım ama yeniden doğdum su çok güzel gelsene.
@Yari Otomatik Portakal @Atlantistebiranka
Allahım ne kadar benzer hayatlar...ben de öğretmenim beni de paradan vurdurlar bi sürü şeyle suçladılar en son altinlarima goz diktiler ben de vermek istemeyince olay koptu ama daha öncesinde de bi sürü şeyler oldu..uzun hikaye..neyse şuan içim rahat çünkü ben elimden geleni yaptım yuva yıkılmasın diye, ama bundan sonra hiç umrumda değil kendime yol çizdim bile evladimla..Eski esimin ailesi de öyleydi beni bayıla bayıla aldılar üstelik çünkü atanmistim sonra da paramdan koklatmayinca bosatmak için her şeyi yaptılar.Merak Allah büyük yuva yıkan kimin yuvasinda huzur olmuş? Allah'ın nasıl birliğine inanıyorsam onların da belasını bulacağına inanıyorum
Ben de onlara ev almıyorum diye kopmuştu düşün öğretmen maaşıyla başkasına kredi çekip ev almakne kadar vizyonsuz insanlar madem derdin para öğretmen maaşı mı yani hedefinAllahım ne kadar benzer hayatlar...ben de öğretmenim beni de paradan vurdurlar bi sürü şeyle suçladılar en son altinlarima goz diktiler ben de vermek istemeyince olay koptu ama daha öncesinde de bi sürü şeyler oldu..uzun hikaye..neyse şuan içim rahat çünkü ben elimden geleni yaptım yuva yıkılmasın diye, ama bundan sonra hiç umrumda değil kendime yol çizdim bile evladimla..
Çok ilginç yaa , gerçekten başımiza gelmese inanamazdik ama işte insan olunca şu hayatta herşeyi yasayabiliyosun..bundan sonrası için artık daha akkilica adımlar atıp kafam rahat bi hayat yaşamayı planlıyorum...size de yazmak istedim çok hoşuma gitti güçlü durusunuzBen de onlara ev almıyorum diye kopmuştu düşün öğretmen maaşıyla başkasına kredi çekip ev almakne kadar vizyonsuz insanlar madem derdin para öğretmen maaşı mı yani hedefin
Benimde boşanma travmam 1 sene sürdü. Daha fazlasına zaten gerek yok. facebook’ta eski eşimin yeni eşiyle fotograflarını görünce aydınlanma yaşadım. O hayatına devam ediyor, ben dipsiz bir kuyuda debelenip duruyorum dedim. 1 senenin sonunda sevgili yaptım. Ex-eşimin ilk kız arkadaşı ben olduğum ve fantazi dünyası da çok sınırlıydı olduğu için Cinselliği çoğu zaman görev gibi yapıyordu.1.5 senede baya toparladım. Her geçen gün daha iyi hissediyorum.
Gülümsetti. :))27 olmak üzereyim 3 ay önce boşandım çocuğum yok ölümüne mutluyum. Şu an gayet mutlu olduğum tazecik bir ilişkim de var. Eski eşim bana boşanırsak seni çok üzerler kullanılırsın o yüzden boşanmak istemiyorum falan diyordu ahaha. Burada beni çok iyi bilirler, boşanırsam öleceğime inanan bir gerizekalıydım ama yeniden doğdum su çok güzel gelsene.
@Yari Otomatik Portakal @Atlantistebiranka
Siz de öyle olun siz kendinizi nasıl görür nasıl hissederseniz etrafıniza öyle enerji yayarsiniz kimse somurtkan, mutsuz, sessiz, depresyonda bir insanla tanışmak istemez ve eşiniz suruneceksin tarzı konuşuyor ya kendi geri aklınca dul kadın haftası yiyecek kimse bakmayacak zannediyor. şu ana belki 10 kişi doğrudan veya dolaylı teklif göndermiştir biri hariç diğerleri daha önce hiç evlenmemişti üstelik.Eskidendi o dul kadınlar damgalaniyor lafları.Siz kendinize güvenin dik durun bunu da rol için yapmayın öyle hissedin bu dünyada sizden bir tane var ve tek bir hayat şansınız var bir ömür onunla curutmeyi değil yaşamayı seçtiniz arkasından ağlamak çok gereksiz kapattiginiz kapının deliğinden bile bakmayinÇok ilginç yaa , gerçekten başımiza gelmese inanamazdik ama işte insan olunca şu hayatta herşeyi yasayabiliyosun..bundan sonrası için artık daha akkilica adımlar atıp kafam rahat bi hayat yaşamayı planlıyorum...size de yazmak istedim çok hoşuma gitti güçlü durusunuz
Ya size çok teşekkür ederim bir yıldır ayrı yaşıyoruz ve ben bu bir yılın ilk ayları yalvardım ayrılmayalım diye sonra hasta oldum biliyo musunuz tedavi süreci yaşadım ve sonra kendime geldim ne salakmisim özür diliyorum dedim geçenlerde barışma girişimi oldu normalde havalara uçmam gerekirdi ama barışma istemesi bile şart sunarcasina...yok bitti zaten geri dönüş büyük konusmayayaim da olamaz...zaten kızımla hayatımı planlamaya çalışıyorum o ve ailesini düşünmüyorum bileSiz de öyle olun siz kendinizi nasıl görür nasıl hissederseniz etrafıniza öyle enerji yayarsiniz kimse somurtkan, mutsuz, sessiz, depresyonda bir insanla tanışmak istemez ve eşiniz suruneceksin tarzı konuşuyor ya kendi geri aklınca dul kadın haftası yiyecek kimse bakmayacak zannediyor. şu ana belki 10 kişi doğrudan veya dolaylı teklif göndermiştir biri hariç diğerleri daha önce hiç evlenmemişti üstelik.Eskidendi o dul kadınlar damgalaniyor lafları.Siz kendinize güvenin dik durun bunu da rol için yapmayın öyle hissedin bu dünyada sizden bir tane var ve tek bir hayat şansınız var bir ömür onunla curutmeyi değil yaşamayı seçtiniz arkasından ağlamak çok gereksiz kapattiginiz kapının deliğinden bile bakmayin