Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Benim sınanmadan kastım boşanma değildi ki.. Kalbiniz kötü işte. Yazdıklarınızı bir okuyun.. Neye karsı demisim anlarsınız.
Bu arada
Umarım seçiminiz sizin doğrudur 🤣 ühü ühü diye buraya konu açtığınızda görüşmek üzere... Aynısını size yazan sizin kafa yapısında birileri muhakkak çıkar... 😅

Hoşçakalın.
boşandınız mı ?
Boşanma araşamısında 2. Koca derdine mi düştünüz ?
Bu iki grupta da değilseniz yazdıklarım size niye dokundu onu anlamadım.
He bu iki gruptaysanız zaten yazdıklarımı bidaha okuyun iyice sindirin şifa olsun 🙏

Benim sınanmadan kastım boşanma değildi ki.. Kalbiniz kötü işte. Yazdıklarınızı bir okuyun.. Neye karsı demisim anlarsınız.
Bu arada
Umarım seçiminiz sizin doğrudur 🤣 ühü ühü diye buraya konu açtığınızda görüşmek üzere... Aynısını size yazan sizin kafa yapısında birileri muhakkak çıkar... 😅

Hoşçakalın.
Seçimim doğru gibi bir iddiam yok ki
Elbette yanlış olabilir. Her zaman hata da yapabiliriz. Hayatta her şey de başımıza gelebilir.
Ama her kötü sonuca sınanıyorum demem yanlış seçim yapmışım derim, yanlış karar vermişim derim tam olarak bunu anlatıyorum. Neyse ben kararlarımla yüzleşebilirim özetle ama siz yine de sınanmaya devam edin mani olacak halim yok 🤷‍♀️

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
2. Evliliğim kendim gibi birini bulabildiğim için çok şükrediyorum. Olmuyorsa zorlamayacaksın.seninle aynı düşüncelere ahlaka sahip biriyle mutlu olma şansın daha yüksek. Umutsuz olma.(ilk evliliğime aman değişir zaman veriyim çocuk olunca değişr diye devam etseydim bugün ya burda bunu yazabiliyor olmazdım yada hastanede tedavi görüyor olurdum)

Leş gibi bi hayatdan kastınız evlenemek mi... Mutluluktan anladığınız sadece evlilik mi çocuk yapmak mı hayat bunlardan mı ibaret sadece... Lütfen bakış açınızı değiştirin... 30lu yaşlarında bekarım ve gayet mutlu güzel bi hayatım var... Size moral olsun diye söylüyorum eşinizin manipüle etmesine izin vermeyin kendinizi... Karaktersiz bi insanla yaşamaktansa kaliteli bir yalnızlığı tercih ederim.

Çok severek evlendim ancak ciddi psikolojik şiddete maruz kaldıktan sonra 32 yaşımda ayrıldım. Ailem evlenmemem için çok mücadele etti özellikle annem çok mücadele etti ama ben direttim. Evlendikten 8 ay sonra anneöi kaybettim. Birkaç ay sonra ayrıldım işsiz kaldım annemin, ölümü vs derken kendimi toparlamam 5-6 senemi aldı. Şimdi ki aklım olsa daha çabuk toparlardım 😀 Kendimi toparlayınca hayat çok güzel ilerleri 42 yaşımda tekrar evlendim. Şimdi bir oğlum var şükürler olsun. Size de çok, mutlu bir hayat diliyorum 🤗
Zor günler yaşamışsınız ama hayatın sürprizi varmış çok sevindim sizin adınıza... Mutluluklar diliyorum...

Bak sen küçük narsiste demek leş bir hayat yaşayacanı salık vermiş bu lafın sonraki aşamasıda muhtemelen ‘’senin kötü yollara düşmemen için senin iyiliğin için ’’ barışma anlaşma teklifi etmek ama asla kendi ayrılmayı istemediği için değil :)))
Ben doğru durucam eğri belanısı bulacak diyemedinmi
Kim ne yaşacacak bilemeyiz ama
Sen bu ot kafalının laflarına bakıp hayatı kendine boşuna zehir etme hayat mucizeler güzelliklerle dolu yeterki geçmişi geçmişte bırakıp önüne bakacak kadar toparlanabil ve özgüvenini tazele gerisi gelir inşallah
Müko +10000

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Ben 25 yaşındayım evli değilim sevgilim bile olmadı ama eşinizin size yapmaya çalıştığı psikololik oyununda farkındayım. İnsanlar değişmez. Zaten her ikinci evliliğini yapan mutlu olmadığı gibi mutsuzda olmuyor. Yani bu kişiden kişiye değişir. Siz şuan kendi yaşadığınız duruma bakmalısınız. Bana boşanınca leş bir hayat yaşayacaksın diyen biri için bu soruyu sorma zahmetinde bile bulunmam ben şahsen. Annemin ikinci evliliğiydi 15 yıl katlandı ona ama boşandı şimdi üçüncü evliliği olur mu bilmiyorum ama o istemiyor artık çünkü çevre baskısı olsun bir anne olur muyum olmaz mıyım diye evlenenlerde mutlu olmuyor maalesef. Hayırlısı olsun diyerek akışına bırakın derim. Ben anneme sen hatalısın diyorum çünkü evlendiği kişide sizinki gibi saygısız ağzından çıkanları kulağı duymayan bir tipti bunu kabul ederek zaten bu yanlışı kabul etmiş oldu. Ya hiç sorun etmeyip gamsız olacaksın he deyip geçeceksiniz ya da ayrılacaksınız çünkü ortası daha mutsuz ediyor. Herhalde ömrünün sonuna kadar bekar kalmak isteyen bi benimdir :KK70:

Seçimim doğru gibi bir iddiam yok ki
Elbette yanlış olabilir. Her zaman hata da yapabiliriz. Hayatta her şey de başımıza gelebilir.
Ama her kötü sonuca sınanıyorum demem yanlış seçim yapmışım derim, yanlış karar vermişim derim tam olarak bunu anlatıyorum. Neyse ben kararlarımla yüzleşebilirim özetle ama siz yine de sınanmaya devam edin mani olacak halim yok 🤷‍♀️
Valla siz çok değişik bir anlayıs ve kafa yapısına sahipsiniz, anlamadan konuşuyorsunuz. Anlamamakta ısrarcısınız. Size simdi oturup bir bir anlatamam. Valla zamanım da yok. Kusura bakmayın. Diğer alıntınıza da cevap veremeyeceğim. Sırf arkadasa msj yazmak için giriyorum.. Sizin yorumları görüyorum. Kendinize başka uğraş bulun. Zira ben vallahi size yazıp çizemem. İlk en başta yazdığım mesajı iyi okuyun. Hem kendi hem benim yazımı. Son mesajımdır.

İyi günler dilerim.

Konu sahibeciğim, konunuzu dağıttığımız için kendi adıma özür diliyorum. Anlaşılır sanıyordum dediğim 2 3 kelimecik... 😊 Ama uzadı...

Konuya katkı sağlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum 🙏🏿 😊

Valla siz çok değişik bir anlayıs ve kafa yapısına sahipsiniz, anlamadan konuşuyorsunuz. Anlamamakta ısrarcısınız. Size simdi oturup bir bir anlatamam. Valla zamanım da yok. Kusura bakmayın. Diğer alıntınıza da cevap veremeyeceğim. Sırf arkadasa msj yazmak için giriyorum.. Sizin yorumları görüyorum. Kendinize başka uğraş bulun. Zira ben vallahi size yazıp çizemem. İlk en başta yazdığım mesajı iyi okuyun. Hem kendi hem benim yazımı. Son mesajımdır.

İyi günler dilerim.
Yahu ne kadar dert edindin
Kocan seni benimle aldatmış gibi davranıyorsun
Boşandın anladık 2. Koca da şansın bol olsun
Ben bu hayatta kocasız da yapabilirim çok şükür okadar ekonomik gücüm ve birikimim var mental gücümde var. size acıdım hadi git bana ayıracağın vakti koca bulmaya ayır byyyyyy 🤣🤣🤣🤣

boşandınız mı ?
Boşanma araşamısında 2. Koca derdine mi düştünüz ?
Bu iki grupta da değilseniz yazdıklarım size niye dokundu onu anlamadım.
He bu iki gruptaysanız zaten yazdıklarımı bidaha okuyun iyice sindirin şifa olsun 🙏
Bakin bırakmadığınız için o insanin psikllolojisini bilemezsiniz. Yaşamadan konuşmak çok farklı.Ben böyle böyle yaparim demekle yapılmıyor maalesef.Insanin hayati beraber omuzlayacak birini istemesi neden bu kadar kötü?Evlendiği adamla olmadı diye kendini hayata kapatmasi mi doğru olan?Sormadan cevap vereyim 1 ay oldu boşanali 2 kizim var ilerde bir gün bana değer verecek kızlarımı sevip onlara bir abi baba gibi sağlanacak biri çıkarsa evlenmeyi isterim.Bu oda derdi e düşmek olmuyor

2.evliliği yapar mısın yapamaz mısın bilemem ama bu leş kafalı adamla yaşayacağından daha iyi olacağı kesin her halukara yaşayacağın hayat...
Leş hayat mı? Ne sanıyor kendini bu? Sizde bu lafa endişelendiyseniz psikolojinizi bozmakta başarılı olmuş psikopat bey,
Gelmeyin bu oyuna...Birde kimse değişmez...sanmıyorum...

Leş gibi hayat demiş ya sanki kendi yaşattığı neymiş bu adamın görende el üstünde tutmuş sanır eşini...

Bakin bırakmadığınız için o insanin psikllolojisini bilemezsiniz. Yaşamadan konuşmak çok farklı.Ben böyle böyle yaparim demekle yapılmıyor maalesef.Insanin hayati beraber omuzlayacak birini istemesi neden bu kadar kötü?Evlendiği adamla olmadı diye kendini hayata kapatmasi mi doğru olan?Sormadan cevap vereyim 1 ay oldu boşanali 2 kizim var ilerde bir gün bana değer verecek kızlarımı sevip onlara bir abi baba gibi sağlanacak biri çıkarsa evlenmeyi isterim.Bu oda derdi e düşmek olmuyor
Tabiki isterseniz 10 evlilikte yaparsınız ve bu kimseyi ilgilendirmez sizin kararınız olur 🥰
Sözüm sadece birini daha boşamadan 2. Evlilik peşinde olma durumuna
Bi boşan bi rahatla bi ölç tart yani hayata sonuçta bir kadın olarak sadece evlenmek için gelmedik ki bir sürü misyonumuz var. İş değil ki bu işsiz kalınca yeni iş arama derinde düşelim ya da iş değiştirmeden daha yeni işimizi hazırlayalım 🤷‍♀️

Ben size diyorum,
O bana yazmıs. 🤣🤣
Bahsettiğiniz sınanmadan, sınanmadım ben zaten.

Sınanıp sınanmama da kişinin elinde değil ayrıca...

Çok ilginç ya resmen anlamanız için normal bir cümleyi bile açıklıyoruz.. Vah ki vah....
Bunlar hep şu kişisel gelişim kitaplarından yapılan alıntılar : Onu seç bunu seç,evrene mesaj yollamak fln

Bunlar hep şu kişisel gelişim kitaplarından yapılan alıntılar : Onu seç bunu seç,evrene mesaj yollamak fln
Yok canım tamamen özgüven meselesi
Kendine güvenmezsen oturur ağlarsın 🤷‍♀️
Bir tane hayatım var kimse için vahlanarak geçiremem valla.
Kocam bu gün boşanmak istese kendi kaybeder. Ben yoluma bakarım hayat devam ediyor..

Eski bir konuymuş ve yeni farkettim konu sahibesi nasıl acaba boşandı sanırsam

X