- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
Maşallah sizin adınıza çok sevindim...mutluluğunuz kat kat artsın inşallah ..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziBen hiç bir sorun yaşamadım cocuk konusunda. 5 yaşındaydı belki onunda faydası oldu. Ergenlik çağında olsa sorun yasanabilirdi. Hayatimdaki insan vicdan sahibi biri olduğu için cocugumu da beni sevdigi gibi sevdi. Kendi çocuğu gibi gördü. Çocugumda Allaha şükür etkilenmedi durumdan. aksine mutlu bile oldu. Babasiyla hep duzenli görüşüyordu ben evlendikten sonra da aynı şekilde devam etti babasıyla ilişkisi. Eşimde bu konuda hep anlayışlı davrandı. Cocugumda şimdiki eşimi cok seviyor esimde çocuğumu. Allah a şükür ediyorum bu yüzden. Bu zamanda malesef zor bunu yakalamak. Isteyen herkese nasip etsin rabbim. Karşınızdaki insanın gerçekten insan evladı olması lazım Allah korkusu vicdan olacak yoksa bu zaman da cok zor büyük cesaret elbette çocukla evlilik yapmak birseyler tekrar yolunda gitmezse cocuk etkilenecek düzeni bozulacak vs. Karşıdaki insana bunu iyi ifade edebilmek lazım. Ben bastan söyledim. Ben cocugu olan biriyim her zaman önceliğim o olacak. Asla benim icin ondan önce gelemeyecegini. Cocugumu üzen en ufak şeyde bütün köprüleri yikabilecegimi hepsini net belli ettim. Karşıdaki insanin evlilik yaparken bir çocuğun da hayatını etkileyeceğinin farkında olması iyi düşünmesi kendini tartması lazım. Onada bunu anlatmak farkettirmek lazım. Şükür biz hic bir sorun yaşamadık. Cocuk yapmak istedik hamile kaldım. Benim cocugumda cok sevinmişti kardeşi olacak diye fakat nasip olmadı kaybettik. Ama kardeş istiyor Allah nasip ederse onuda deneyimleriz insallah. Ama esim cocuk olursa daha da dikkatli davranması gerekeceginin farkında. Oda benim evladım diyor benim icin asla farki olmaz diyor. Yaşadıklarım bu şekilde Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın yoksa cok zor bu zaman da evlilik