Evet değerli hissettiğim tabiri caizse kalbimde kelebeklerin uçuştuğu bir ilişkiydi. Sevdiğini sanmam nefret ediyordur ayrıldıktan bir sene sonra evlendim yetmedi hamile kaldım. Ailelerde girdi artık imkansız. Sevgiliyken oldu ki ayrıldık başkasıyla sevgili olsan pişman olup dönsen yine severim derdi gerçi ama evlilik başka çok canı yandı. Belki de onun acısının cezasıydı. Bu arada Bakmadım hiç konularınıza , bakayım sizin hayatınızdaki manipülatif kişi size neler yaşatmış. İnsan insanın gamını alıyor. Umarım sizde güzel şeyler yaşarsınız bu saatten sonra. Bu arada ben psikoloğa gidiyorum ve boşanmadan sonra kadınların bunalıma girebileceğini söylüyor. Evimi özlüyorum çünkü orası benim bireysel Özgür alanımdı(psikolog bir çok kadının evindeki rahatlığı özlemek ile eşini özlemeyi karıştırdığını söylüyor) bir süre üzüleceksin belki şuan çok mutlusun duygu değişimlerin olabilir o zaman kendine ben psikolojisi bozuk bir adamla evlendim bana kötü şeyler yaşattı bunları yaşamayı haketmiyorum de dedi. İster istemez alışkanlık oluyor. Hangi şehirde yaşıyorsunuzSevgiliniz çok değer vermiş size anladığım kadarıyla.Tabi böyle Kadin ruhundan anlayan kadının neyi sevip sevmediğini anlayan erkekler vardır.Kader bu belli mi olur belki eski sevgiliniz sizi hala seviyordur.Hayatta her şey olabiliyor.Erkek yeter ki sevsin.Kadın için yapamayacağı şey olmaz.Seven erkek pek bakmıyor boşanmış,çocuğu var bunu çevremde çok gördüm.Bizde güzel düşünelim güzel olsun.Peki siz şuan eşinize karşı bir şey hissediyor musunuz,özlüyor musunuz evinizi,acı çekiyor musunuz?Bende boşanma travması oluştu.Çok kötü şeyler yaşadım konularıma bakarsanız görürsünüz neler yaşadığımı