Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

32 yaşında boşandım çocuğum yok.Kendime hep söylediğim şey neden boşanmak için 6 yıl bekledim?
Evet boşandıktan sonra yalpaladim belki hatalarda yaptım ama yaklaşık 2 sene sonra çok iyi hissediyorum ve çok mutluyum.
3 aydır iyi giden bir ilişkim de var ilişkim olmasa da mutluydum gerçi.
Eşinizin laflarına gelince insan kendisinde olan duyguları başkalarına yansıtır.
Eşiniz leş bir insan ki size bunları söylüyor sırf bu bile ondan boşanmak için yeterli bir sebep.

Merhabalar Bende 10 aylik evliyim. 30 yaşındayım. Mutsuz giden beni anlayıp dinlemeden yargılayan bı eşim var. Öfke kontrolü hiç yok. Bu durumun içine nasl attım kendimi diye her gün üzülüp duruyorum. Hep yanlış taraflarım hatalarım ön planda oluyo yaptigim iyilikleri güzellikleri dillendirmez hatirlamaz. Halbuki evimden isine gidip gelen çok gezmeyen bı insanım . Ufacık bir tartışma geçse aramızda konu ayrılığa boşanmaya geliyo ayrilcam bosancam senden oluyo. O öyle dedikçe de bende o şekilde düşünmeye başladım. Ama boşanma sonrası durumlar beni korkutuyo

Merhabalar Bende 10 aylik evliyim. 30 yaşındayım. Mutsuz giden beni anlayıp dinlemeden yargılayan bı eşim var. Öfke kontrolü hiç yok. Bu durumun içine nasl attım kendimi diye her gün üzülüp duruyorum. Hep yanlış taraflarım hatalarım ön planda oluyo yaptigim iyilikleri güzellikleri dillendirmez hatirlamaz. Halbuki evimden isine gidip gelen çok gezmeyen bı insanım . Ufacık bir tartışma geçse aramızda konu ayrılığa boşanmaya geliyo ayrilcam bosancam senden oluyo. O öyle dedikçe de bende o şekilde düşünmeye başladım. Ama boşanma sonrası durumlar beni korkutuyo
Sürekli bosanacagim diyen eş çekilmez.

Bir erkek sürekli boşanma kelimesini ağzına sakız ederse gerçekten o evlilik bir yerden sonra bitiriyor.Benim eşimde her tartışmamızda boşanacağım,istemiyorum seni derdi en sonra çektim kapıyı ailemin yanına geldim.Tabi çok ağır şeylerde yaşadım.Nikahlarına aldılar diye bi bok sanıyorlar,sürekli dillendiriyorlar.Defolup gitsinler.

Elimden gelen her şeyi yapıyorum yaptım da. Maddi manevi hep yanında oldum. Ama o evi gecindirmeyi bile çok büyük sorumluluk olarak goruyo sorumluluk almak istemiyo binevi. Halbuki bende çalışıyorum öyle çok büyük bi yukumde yok. Zaten hiç yüküm yok. Evin hem erkeğiyim hem kadını. Dışarıda erkek arkadaşlarıyla gorusuyo koşarak gidiyo. Boguluyomus halbuki bogulan benim evlendim yasadigim yeri değiştirdim arkadaşım yok denecek kadar az. Kimseyi bilmem etmem. Gezen hep o ama boğulup sıkılan yine o. Artk iyice nefret ettim evlilikten su 10 ayda 10 yıl yorulmuş hissediyorum kendimi. Ne yapacağımi bilmiyorum

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Çok severek evlendim ancak ciddi psikolojik şiddete maruz kaldıktan sonra 32 yaşımda ayrıldım. Ailem evlenmemem için çok mücadele etti özellikle annem çok mücadele etti ama ben direttim. Evlendikten 8 ay sonra anneöi kaybettim. Birkaç ay sonra ayrıldım işsiz kaldım annemin, ölümü vs derken kendimi toparlamam 5-6 senemi aldı. Şimdi ki aklım olsa daha çabuk toparlardım 😀 Kendimi toparlayınca hayat çok güzel ilerleri 42 yaşımda tekrar evlendim. Şimdi bir oğlum var şükürler olsun. Size de çok, mutlu bir hayat diliyorum 🤗

Elimden gelen her şeyi yapıyorum yaptım da. Maddi manevi hep yanında oldum. Ama o evi gecindirmeyi bile çok büyük sorumluluk olarak goruyo sorumluluk almak istemiyo binevi. Halbuki bende çalışıyorum öyle çok büyük bi yukumde yok. Zaten hiç yüküm yok. Evin hem erkeğiyim hem kadını. Dışarıda erkek arkadaşlarıyla gorusuyo koşarak gidiyo. Boguluyomus halbuki bogulan benim evlendim yasadigim yeri değiştirdim arkadaşım yok denecek kadar az. Kimseyi bilmem etmem. Gezen hep o ama boğulup sıkılan yine o. Artk iyice nefret ettim evlilikten su 10 ayda 10 yıl yorulmuş hissediyorum kendimi. Ne yapacağımi bilmiyorum
İsterseniz siz ayrı bı başlıkta bir konu açın.
Hem içinizi uzun uzun daha rahat dökmüş olursunuz hem de konu sahibinin konusunu baltalamis olmayız böylece.
Daha da çeşitli yorumlar gelir konunuz arada kaynamaz.

Bende ben kotu yola mi dustum dedim.O dul olcaksin artik sana hep cinsel yaklasicaklar ne kadar kotu oldugunu bilmiyosun insanlarin dedigi icin daha oncesinde bu les hayat dedigi sanirim oraya da gidiyor.
Bunları diyenler deneyimlemis sanirim. Yada erkekse zihinlerdeki.pis düşünceleri aktardılar. Kim nasıl bakarsa baksın sen kendinden eminsen isteyen istediğini düşünüp söylesin boşver.

Bak sen küçük narsiste demek leş bir hayat yaşayacanı salık vermiş bu lafın sonraki aşamasıda muhtemelen ‘’senin kötü yollara düşmemen için senin iyiliğin için ’’ barışma anlaşma teklifi etmek ama asla kendi ayrılmayı istemediği için değil :)))
Ben doğru durucam eğri belanısı bulacak diyemedinmi
Kim ne yaşacacak bilemeyiz ama
Sen bu ot kafalının laflarına bakıp hayatı kendine boşuna zehir etme hayat mucizeler güzelliklerle dolu yeterki geçmişi geçmişte bırakıp önüne bakacak kadar toparlanabil ve özgüvenini tazele gerisi gelir inşallah

Bende boşanma aşamasındayım umut oldu burdaki konuşmalar benimde gelecek kaygım var ne olacağım sonrasında beni ne bekliyor diye bende daha 25 yaşındayım 5 aycik sürdü evliliğim gerizekalı görümce de bana yazık sana bı Nisan attin simdi kardeşim seni istemiyor bebeğin de düştü diye alaycı tavırla laflar söylemişti Rabbim belalarını versin inşallah

Toplumumuzda bu kadar boşanma olduğunu başıma gelene kadar farketmemistim Allah sonumuzu hayır etsin

Bende boşanma aşamasındayım umut oldu burdaki konuşmalar benimde gelecek kaygım var ne olacağım sonrasında beni ne bekliyor diye bende daha 25 yaşındayım 5 aycik sürdü evliliğim gerizekalı görümce de bana yazık sana bı Nisan attin simdi kardeşim seni istemiyor bebeğin de düştü diye alaycı tavırla laflar söylemişti Rabbim belalarını versin inşallah
Herşey çok güzel oluyor. Emin ol

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Birini daha boşamadan 2. Evlilik derdine düşmek niye ?
En kötü evlenmeyiverirsiniz bu bir zorunluluk değil ki
Dünyaya evlenmek için gelmediğimizi düşünüyorum
Evliyim ama boşansam mesela bir daha evlenmem 🤷‍♀️

Bir ömür böyle bir hayatı yaşamak isteyip istemediğiniz i sorun kendinize

Ben size diyorum,
O bana yazmıs. 🤣🤣
Bahsettiğiniz sınanmadan, sınanmadım ben zaten.

Sınanıp sınanmama da kişinin elinde değil ayrıca...

Çok ilginç ya resmen anlamanız için normal bir cümleyi bile açıklıyoruz.. Vah ki vah....
Valla size vah ki vah yarası olun gocunur konu sahibi durulurken siz niye cevap verme gereği duydunuz bana ?
Boşanmak bir sınanma değildir.
Evlenirken sınanmıyorsanız boşanırkende sınanmazsınız.
Seçimlerimizden memnunsak oh mis
Ama yanlış seçim yapınca sınanıyorum ühü ühüü oluyor.
İşinize gelmedi sözlerim demek ki 🤷‍♀️

Valla size vah ki vah yarası olun gocunur konu sahibi durulurken siz niye cevap verme gereği duydunuz bana ?
Boşanmak bir sınanma değildir.
Evlenirken sınanmıyorsanız boşanırkende sınanmazsınız.
Seçimlerimizden memnunsak oh mis
Ama yanlış seçim yapınca sınanıyorum ühü ühüü oluyor.
İşinize gelmedi sözlerim demek ki 🤷‍♀️
Benim sınanmadan kastım boşanma değildi ki.. Kalbiniz kötü işte. Yazdıklarınızı bir okuyun.. Neye karsı demisim anlarsınız.
Bu arada
Umarım seçiminiz sizin doğrudur 🤣 ühü ühü diye buraya konu açtığınızda görüşmek üzere... Aynısını size yazan sizin kafa yapısında birileri muhakkak çıkar... 😅

Hoşçakalın.

X