boşanıcam diyorum sonra oğluma bakıp üzülüyorum

O kadar guzel yazmışsın ki .Artılar eksıler ortada .Bundan sonrası senın kararın

Allah kimseyi eşim alışveriş yapsak benim sevdiğim şeyleri de almaya çalışır diycek kadar çaresiz bırakmasn kimseyi. Kendinizi kandırmayın sizde biliyosunuz bu adamın asla düzelmeyeceğini.. eve para getiren var kumar borçlarını ödeyen var onu kambur gini sırtında taşıyan var adam niye bıraksn seni. yapmayın ya kendinie bunu yapmayın bi kez daha gelmiyceksiniz bu dünyaya tabi hayat sizin kendinize neyi layık görürseniz onu yaşiycaksınız... ha bu arada oğlunuza bakıp üzülüyosnuz ya bi düşünün bakalım bu adam oğlunuza ne kadar iyi bir modelll umarım oğlunuz babasını model olarak almaz... çünkü yarın öbürgğn o bakmaya kıyamadığınız yavrunuzda bi bakmışsnız babasını örnek almış... yapmayın ya bu kadar da değil...

walla ne desem bilemedim. Kimseye yuvani yik denmez. Ama donersen cekilcek cilen var demektir. Bu kadar sorumlulugu tek basina kaldirmaya daha ne kadar gucun yetecek

Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir bunu unutma. Sırf çocuğun için sorumsuz birini kabul etme

Kumardan sonrasını göz gezdirerek okudum.

Kumar oynadığı sürece o borçlar hiç bitmez benden demesi

Kumar bağımlısı bır babayla çocugu yasatmak ,hıç bırıkım yapamamak ,sureklı bulanık kafayla dolaşan bir anne olmak,hergun tukenmek çocuga yapılan ıyılıkmıdır..Yarı baba var belkı ama yakında siz tamamen yok olacaksınız.Merak ettım duran varlık var mı bırıkım vss..Genel de araba dahıl bır sey olmaz bagımlılarn.Hep borç odenır

Kendini bu adama yedirme. Boşanmış bir kadın olacağım, çocuğumu ona göstermek için günler ayarlayacağım gibi bir geleceği istemiyorsunuz.

Adamın düzlemesi ekmeğinize yağ sürecek. Ama tek bir kelime söyliyeyim. Düzelmeyecek. Bunu bilin ve ona göre hareket edin.

Adamın iyi bir yönü yok bu arada. Öyle normal standart biri. Kötü yönleri ise hat safhada. Maalesef

Evlilik böyle muhasebe cetveli gibi artılar ve eksiler kıyaslanarak sürdürülmez. Kumar bağımlılığı tek başına boşanmak için yeterli bir sebep.
Çocuğu boşanmamak için bahane saymayın. Ana baba olmaktan vazgeçmiyorsunuz. Karı-koca olmayı bırakıyorsunuz.

Neden aynı konuyu açıp duruyorsunuz ki evin tüm yükü sizde,adam kumarbaz,yalancı,sorumsuz.Çoğu kişi boşanın demiş daha ne diyelim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…