boşanıcam diyorum sonra oğluma bakıp üzülüyorum

Siz boşanmazsınız. Biz diğer konuda boşa konuşmuşuz.

Eh napalım madem ödeyip durun borçları, ne diyelim.

Hakket ya konu sahibi borçlarida sen ödüyorsun valla yine iyisin.varya intihar edicegini bilsem ödemezdim.yaptiginin bedelini çekmeli.zaten sen kendinede cocugunuda bakabilirmissin

her gün konu açıp bir önceki konuda hep kötü özelliklerini yazdım diyorsunuz da iyi özellikler diye yazdığınız şeyler her babanın ve kocanın yapması gereken şeyler hatta daha da azı. burada kimse size "bence değişir ya dön" demeyecek, siz bunu duymaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana. hakkınızda hayırlısı olsun

Ama bizede yazik bacim ayni konuyu okuyup duruyoz.bende tekrarlayayim Kumar oynamamaya diye kuran a El basip tekrar oynayanlar carpilsalar keske. Ve sen kendini dusunmuyorsan cocugunu düsünüp bir an önce ayril bu adamdan.

İyi özellikleri yok ki adamın!! Pardon eşin resmen iyi özelliklerim var gibi sizi manipüle etmiş. Yapma bacım bunu kendine adam resmen leş. Kurtul git bakma arkana

Büyük sözüme tövbe diyerek;
Kan emici, kendi akılsızlığı ve bencilliğiyle oynadığı kumar borcunu karısına ödeten adamı koca diye yanınızda gezdirmeyin.
Adamın iyiliği ve kötü özelliklerini tartsanız ne taraf ağır basar siz hesab edin.
Bir de demişsiniz ki "
beni dışarda kimseye ezdirmezdi
Benimde karım eve çalışıp para getirse, kumar borcumu ödese bende ezdirmem koruyup kollarım, o olmasa kime ödetirim borçlarımı.

Çocuk için diyorsunuz, insanlar boşanınca karı koca olarak boşanıyor, ebeveynlik mesuliyetleri bitmiyor, gerçekten iyi bir babaysa boşanınca da babalığını yapar.

2 gün onda mı kalacak
20 aylık ya daha zor olmaz mı bebek ve sizin için?
gerçi emzirmiyorsanız

bu arada değişmeyen adam değişmez

Aslında o kadar kolay ki boşanmak... Öncelikle şunu bilin, eşiniz bir kumar bağımlısı! Uyuşturucu bağımlılığından beterdir kumar bağımlılığı çünkü kişinin eş, akraba vs hepsine bi şekilde sıçrar, kurutur. Bağımlılık konusunda ciddi tedavi olması lazım ki bağımlılık tekrar edebilecek bir rahatsızlıktır.
Oğlunuza gelince, siz boşanacaksınız, oğlunuz değil. Yine onunla beraber vakit geçirebilir, parka gider, vs. Hatta daha kaliteli zaman geçirirler. Siz onun bağımlılığını beslemek, finanse etmek zorunda değilsiniz. Hep düşülen yanılgıdır bu. Para vererek onun sorununu beslemiş oluyorsunuz.
Bu arada ben de aynı sizin gibi kocamı finanse ettim yıllarca, hep arkasında durdum. Çalışmayan, sorumluluk sahibi olmayan bir insan. Şimdi 7 aylık oğlum var ve koca kişisine boşanmak istediğimi söyledim, kabul etti :) Doğduğundan beri ne kadar ilgilendi tartışılır. Dönüp arkama baktığımda şunu görüyorum, 6 sene önceki "boşanmam lazım ama yapamıyorum diyen", kendine güvensiz, çocuksuz kadın şimdi öyle bi dimdik duruyor ki... Bebeğim olmasına rağmen "zararın neresinden dönsem kar" diyerek bu evlilikten kurtuluyorum. 9 yıl süren bu anlamsız evliliğin tek güzel yanı minnoş oğlum :)

Ne yazık ki sizde olan özgüven ve cesaret bu bayanda yok oldurmaya çalışıyor neresinden tutsan elinde kalır bir durum evlenmek kadar boşanmakta çok doğal mutsuz bir evde çocuk buyutmektense ayrı annesi babası olan ama sağlıklı bir çocuk büyütmeyi tercih ederdim siz doğrusunu yapmışsınız

bacim mademki beben var sen milete bakma..... bana ayni konuda konu actigimda ne cahilligim kaldi ne tas kafliligim.... tek bi kadin beni anlayip duzgun akil verdi kalani burnumdan getirdi....derdin varsa burda deva arama bacim gulerler eylenirler.....allahim yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…