Allah 'ım ne olur konu fake olsun bu nasıl bir şey ya rabbim çocuğunu nasıl birilerine verip oraya buraya gönderirsin ya ne idüğü belli olmayan tipler çocuğuna ne yapıyorlar biliyor musun nasıl bir devirde yaşıyoruz bu ne rahatlık yaptığın şey düpedüz cehalet onu da iyi niyetimden söylüyorum yoksa yazacak çok şey var ama neyse eski kocanın peşine düşeceğine çocuğunun peşine düş biraz hak hukuk öğren lütfen ama lütfen Allah rızası için bir daha çocuğunu kimseye verip göndermeŞu an askerde ama arada o tarafdan biri alıyor 3-4 saate getiriyor kime gidiyor bilmiyorum kimler oluyor bilmiyorum en son çocuğun halası ve onun kayınvalidesi aldı kendilerine götürdü. Babaannesi gil köyde olunca burada birinde toplanıp görüyorlar. Babası da askere gitmeden evvel gelir görürdü her hafta. Sözleşme maddesi haftada birgün 9:0 ile 17:00 arası görecek..kızım 1,5 yaşında daha
Şu an askerde ama arada o tarafdan biri alıyor 3-4 saate getiriyor kime gidiyor bilmiyorum kimler oluyor bilmiyorum.
İnanilmazsın okurken bile şok geçirdim. Birde kiz çocuğu. Kıme gidiyor bilmiyorum ne demek Allah aşkina. Yaninda sen olmadiğin surece bir daha çocuğunu kimseye verme.
Tabikide değişmeyecekti, hiç boşuna düşünme geleceğine odaklanArkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
O pişmanlık yoksunluk hissi. Çok isteyerek evlenmişsiniz, çok sevmişsiniz ve alışkanlık oluşmuş. Her gün uyandığınız ev değil, her gün gördüğünüz yüz değil özlüyorsunuz ama yanınızda değil, biriyle evlenirse yada başkası ona dokunursa diye deli oluyorsunuz. Ama gözümüzü kör ediyor sevgi. Bir ilişki için sağlıklı olan tarafların eşit derecede konuşabilmesidir. Sizi konuşturmayan biri ile gerçekten olmaz. Konuşsanız dinlemez, dinlese de anlamaz... Tek isteği ailesini ve kendini mutlu edecek bir köle bunların. HİÇ pişman olma, bir gün bile. Senin sabrınla mı yürüyüp duracak zor zoruna, kendi istese seni mutlu edemez miydi sanıyorsun ? İSTEMEDİ. Böyle bu insanlar kardeşim, doğru anlamalıyız bu insanları. Sen sevginin naifliğinden kırılıp dökülürken o can kırıkların üstünde tepinir.Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
O kadın zaten yedekteydi, bil bunu.Evet çok yalvardım günlerce aylarca yalvardım. Her şartını kabul ettim en sonunda. Haber etmeden askere gitmiş tecili bozdurup. 2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken
Şu an askerde ama arada o tarafdan biri alıyor 3-4 saate getiriyor kime gidiyor bilmiyorum kimler oluyor bilmiyorum en son çocuğun halası ve onun kayınvalidesi aldı kendilerine götürdü. Babaannesi gil köyde olunca burada birinde toplanıp görüyorlar. Babası da askere gitmeden evvel gelir görürdü her hafta. Sözleşme maddesi haftada birgün 9:0 ile 17:00 arası görecek..kızım 1,5 yaşında daha
gerçekten bu kadar basit sebep. Benim atladığım şeyler var tabiki iyice ayrıntılı anlatmayım diye yazmadım. Bu adam bana bağırıp küfreder veya ne bileyim ittirir kolumu yüzümü sıkar ben de o zaman boşanmak istediğimi söylerdim. Şimdi boşanma gerekçesi olarakta güya ben en ufak birşeyde bile boşanmayı düşünüyormuşum diye anlatmış akrabalarına. Hiç yüzyüze gelip konuşmadığımız içinde izah edemedim. Bu adam benim bir yere gitmeme izin vermezdi. Ben çok yalvarırdım ne olur psikolojim bozuluyor bir yere götür beni diye birşey olmaz bahçeye çık yukarı annemin yanına çık derdi. Böyle bir insan. ikinci kadın bahsini de sürekli açıyordu ben hiç hoşlanmadığımı söylerdim daha da artırırdı. Şaka mı gerçek mi anlatamıyorum. Bazen de ben senin üstüne gül koklamam derdi. Ama sürekli adı geçen bir kadın vardi. Beraber çay içtikleri filan olurdu. Güya ders notu için mesajlaşırdı. Hatta iş ortaklığı için görüşmüşlerdi.ama normalin dışında birşey yoktuBen pek anlayamadım bu konuyu gercekten bu kadar basit sebepten evlilik bitirilmez ya da sizin atladiginiz bir seyler var. Arkadaslarin dedigi gibi yedekte birisi de olabilir. Sizce var miydi boyle bisey hic hissettiniz mi?
En iyisi sizde hayatınıza bakin eger tekrar evlenirse onun ardindan bakip gecmise takılmayın. Sizde sevin sevilin mutlu olun. Hayat kisa gecmise takılıp zaman kaybetmemek lazim.
Amin. gerçekten bir duyguyla zelil oldum. İki yıl bu adamdan çektim boşandım hala rahatlamadım. Ben aslında çok farklı biriydim. Evlenme konusunda da beni çok takdir ederdi çevremdekiler çok mantıklı hareket ediyorsun diye.İnsana kendisinden büyük başka düşmanı olmadığını sayenizde düşündüm .
Hey gidi rabbim böyle iradesizlikle sınama ya rabbim...
Psikolojin gerçekten bozulmuş tedavi ol kardeşim.
Şartlarını bugüne kadar kabul ettim. Hatta birinde artık yukarıda yemek istemiyorum diye sen bilirsin kapı orda demişti. Şimdi de şartlarını kabul edip dönseydim ilk zaman beni boşamayacaktı. Şartlarımız şunlar kabul ediyorsan gel etyorsan boşanma şartlarını söyle dedi araya girenler.Ben pek anlayamadım bu konuyu gercekten bu kadar basit sebepten evlilik bitirilmez ya da sizin atladiginiz bir seyler var. Arkadaslarin dedigi gibi yedekte birisi de olabilir. Sizce var miydi boyle bisey hic hissettiniz mi?
En iyisi sizde hayatınıza bakin eger tekrar evlenirse onun ardindan bakip gecmise takılmayın. Sizde sevin sevilin mutlu olun. Hayat kisa gecmise takılıp zaman kaybetmemek lazim.
Yok resmi nikahlıydık. Sözleşme gönderdi bende imzalamam boşanmam dedim imzalamazsan çekişmeli açarım dedi. Ben de şimdi bile neler söylediler mahkeme de artık neler uydururlar diye korktum imzaladım. Tabi hala yalvarıyordum mesajla o da beni dini olarakta boşadı mesajla.hatta mahkeme de ayrılmak istemiyorum dersem belki yumuşar diye düşünüyordum ama artık geri dönüşü olmadığı için mecbur kabullendimdini nikah falan mıydı. öyle "boşadı" yazmışsınız. resmi dava görüldü mü ?
2. kadın tehdit mesajlarını gösterip manevi olarak yıprandığından dolayı tazminat davası açmanı tavsiye ederim. yanına kar kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?