Boşandım ve düşünmekten yoruldum

esir hayatından kurtulmuş yazık senın canına
annen baban millete kölelik yapasın diyemi dogurdu ,

Git de bi sadaka ver böyle bi manyaktan Kurtulmuşsun nesine üzülüyorsun kimbilir ilerde neler yapacaklardı ailecek. yaptığı kötülükleri düşün pişman da olma.

Evlerine hizmetçi lazımmış onların,arada birde canı isteyince sevişecek birisi.. iyiki boşanmışsın,şükret.

Dalgami geciyorsununuz? Kimse bu kadar yalvarmaz. Adam kuma ile tehdit ediyor, siz yalvariyorsunuz. Pek inandirici gelmedi..

Dalgami geciyorsununuz? Kimse bu kadar yalvarmaz. Adam kuma ile tehdit ediyor, siz yalvariyorsunuz. Pek inandirici gelmedi..
Ne inandırıcı gelmedi anlamadım. Ben öfkesinden dolayı beni cezalandırmak için ikinci kadınla tehdit ediyor sandım. Çok yalvardım bu evliliğe bir şans ver her şartını kabul edicem diye.zaten ikinci kadın konusunda çok ciddi olduğunu görünce beni boşa o zaman dedim. İkinci kadın bahsini açmasaydı herşey rağmen yine dönecektim çoktan

Ne inandırıcı gelmedi anlamadım. Ben öfkesinden dolayı beni cezalandırmak için ikinci kadınla tehdit ediyor sandım. Çok yalvardım bu evliliğe bir şans ver her şartını kabul edicem diye.

Madem her sart kabul ediliyor, ne diye annenize gittiniz?

Neyse baska birsey demiyecegim. Iyi forumlar.

Madem her sart kabul ediliyor, ne diye annenize gittiniz?

Neyse baska birsey demiyecegim. Iyi forumlar.
Aslında baştan beri boşanmak istiyordum ama duygularıma yenik düşüyordum. Artık dayanamadığım için geldim ama yine saçma sapan bir duygusallık oldu. Sırf beni boşa asın diye herşeyi kabul ediyordum. Evet çok saçma bir durum ama bu adamı gördüğüm günden beri karakterimden çok taviz verdim

ayy iyi ki adam boşanmış da kurtulmuşsun. yapma artık önüne bak bi silkelen resmen köle hayatı yaşamışsın

seninki koca , eş değilmiş zebani gibi üstüne çökmüş, seni ailesine hizmetçi, köle, istekleri karşılanmayan zavallı gibi yaşatmış, senin hayatına kattığı hiç güzel birşey yokmuş, evlilik bu değil, çocuğunda böyle mutsuz bir yerde yaşamasın zaten, onu kurtar, sende kendini toparladıktan sonra evlilik için bakınırsın. Kendine zaman ver, iş bul çalış, kendi paranı kazanınca dünyanın güzelliklerini göreceksin.

iyi yapmış bir de boşandım boşanamadım telaşı yaşamamışsın, yat kalk allaha dua et

Ne değişmesi, yaşlandıkça öküzlük kat sayısı artardi, neyse ki bosamis da kurtulmussun. . Birazcık sevip , değer verseydi , ikna yoluna gider , seni evine geri döndürürdü. Adam direkt bosanmayi seçtiğine göre dış güçlerin etkisi azımsanmayacak kadar fazla .. bunun üstüne düşünüp , kurup , akıl sağlığını da kaybetme ..

Bizimle dalga mı geciyosunuz? Birisini sevmemiz için bize guzel seyler yasatmis olmasi lazim. Anlattiginiz kadariyla adam anne babasina köle almış, sizi sadece kullanmış. Üstüne size yalan söylemiş taşınırız diye. Siz bunca seyden sonra zahmet edip anne evine dönüyorsunuz adam umursamiyo bakiyosunuz ki adam da tık yok gelmiyo kendiniz yalvarıyorsunuz. Adam 2. Bi kişiyle evleneceğini söylüyor ve siz yalvarmaya devam ediyorsunuz... ben yazarken yoruldum sizin şaka olduğunuzu düşünüyorum

+1000000

Zaten ailemde çok şaşırıyordu bana. Ama ben bu salaklığımın iki yıldır yaşamış olduğum şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Psikolojik olarak çok zor bir hamilelik sonrasında da bebek. Yani iki yıldır hayattan kopmuştum. Bilmiyorum birde eşim sanki ben çok anormal işim gibi düşündürttü iki yıldır Akrabalarınada tescillendirtti. Yani artık bir süre sonra ne doğru ne yanlış algılayamıyorsunuz.eşimin insanı etkileyen bir tarafı da vardı. Çok güzel ikna ederdi. Beni herşeyin değişeceğine ikna ediyordu ama aynı hayatına devam ediyordu. Beni çok sevdiğini bensiz mutlu olmayacağını söylüyordu ama bana ihtiyacı varmış gibi görünmüyordu

Neden sabredecektiniz anlayamadım daha ne olması gerekiyordu adam sizi eve getirmiş ailesinden ayrılmamış evlenmeseydi ailesine bu kadar düşkün madem dusuneceginiz hiç bişey yok hayatınıza yolunuza bakın.

Adam kendine eş değil anaya babaya hizmetçi almış sinir oluyorum böyle insanlara

Çocuğu , eşi evden gitmiş sen düzelir miydi diyorsun .
Düzelecek adam kapına şart şurt için gelmek yerine seni evinize ezmeyeceğine dair söz vererek götürürdü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…