Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra kızlar bosandim ailemle yaşıyorum fakat hiç mutlu degilim çünkü ailem herseyi burnumdan getiriyor. .eski esim geçen pazar babamin evi bizim eski oturdugumuz eve girmis babam daha kiraya veremedi ev boş komşular söyledi peder annem ve kardeşler hepsi eve gittiler eşim arka cami kirip girmiş pedere beni evimden karimdan ettiniz diye bagirmis ve atlayıp gitmiş bu arada kolunu atarken kesmis bacagini incitmis pederde polis çağırdı şikayetçi oldu. .bizimkiler eve geldi peder bi yandan kardeşler bi yandan bi hakaret neler neler o küçük kizkardes bile ağza alinmicak sözler tekme tokat lar eve gelmisim evin huzurunu kacirmisim şeytan iblis bende sinir krizi gecirmisim okadar üstüme geldilerki suan Zona ile uğraşıyorum ne annemin yaptığı yemeği yiyorum bide pederle çalışıyorum inanin akşam yürüyerek eve gidiyorum kızlar aile bu ama çok sogudum annemin senin oturdugun yerin kirasini baban bana versin deyişi off kızlar çok yoruldum ve sogudum ayrı bi eve de çıkamıyorum çünkü Kızkardeşim diyorki ne o eve rahat erkek almak icinmi diyor..kızlar evi Otel gibi kullanıyorum kimseyle muhatap olmuyorum bugün ablam gelmiş diyorki senin seçimin senin hatan annemler ne yaparsa yapsın saygı duymak zorundasın falan kızlar bazen diyorum keşke ölsem başka bi işe girip ailemden uzaklassammi çünkü ozgurlugumde yok rahat arkadaşlarımla buluşup cikamiyorum yaşımda 33 kızlar akıl verin bulanimdayim ne olur ah mi aldım acaba?