Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra kızlar bosandim ailemle yaşıyorum fakat hiç mutlu degilim çünkü ailem herseyi burnumdan getiriyor. .eski esim geçen pazar babamin evi bizim eski oturdugumuz eve girmis babam daha kiraya veremedi ev boş komşular söyledi peder annem ve kardeşler hepsi eve gittiler eşim arka cami kirip girmiş pedere beni evimden karimdan ettiniz diye bagirmis ve atlayıp gitmiş bu arada kolunu atarken kesmis bacagini incitmis pederde polis çağırdı şikayetçi oldu. .bizimkiler eve geldi peder bi yandan kardeşler bi yandan bi hakaret neler neler o küçük kizkardes bile ağza alinmicak sözler tekme tokat lar eve gelmisim evin huzurunu kacirmisim şeytan iblis bende sinir krizi gecirmisim okadar üstüme geldilerki suan Zona ile uğraşıyorum ne annemin yaptığı yemeği yiyorum bide pederle çalışıyorum inanin akşam yürüyerek eve gidiyorum kızlar aile bu ama çok sogudum annemin senin oturdugun yerin kirasini baban bana versin deyişi off kızlar çok yoruldum ve sogudum ayrı bi eve de çıkamıyorum çünkü Kızkardeşim diyorki ne o eve rahat erkek almak icinmi diyor..kızlar evi Otel gibi kullanıyorum kimseyle muhatap olmuyorum bugün ablam gelmiş diyorki senin seçimin senin hatan annemler ne yaparsa yapsın saygı duymak zorundasın falan kızlar bazen diyorum keşke ölsem başka bi işe girip ailemden uzaklassammi çünkü ozgurlugumde yok rahat arkadaşlarımla buluşup cikamiyorum yaşımda 33 kızlar akıl verin bulanimdayim ne olur ah mi aldım acaba?
Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra kızlar bosandim ailemle yaşıyorum fakat hiç mutlu degilim çünkü ailem herseyi burnumdan getiriyor. .eski esim geçen pazar babamin evi bizim eski oturdugumuz eve girmis babam daha kiraya veremedi ev boş komşular söyledi peder annem ve kardeşler hepsi eve gittiler eşim arka cami kirip girmiş pedere beni evimden karimdan ettiniz diye bagirmis ve atlayıp gitmiş bu arada kolunu atarken kesmis bacagini incitmis pederde polis çağırdı şikayetçi oldu. .bizimkiler eve geldi peder bi yandan kardeşler bi yandan bi hakaret neler neler o küçük kizkardes bile ağza alinmicak sözler tekme tokat lar eve gelmisim evin huzurunu kacirmisim şeytan iblis bende sinir krizi gecirmisim okadar üstüme geldilerki suan Zona ile uğraşıyorum ne annemin yaptığı yemeği yiyorum bide pederle çalışıyorum inanin akşam yürüyerek eve gidiyorum kızlar aile bu ama çok sogudum annemin senin oturdugun yerin kirasini baban bana versin deyişi off kızlar çok yoruldum ve sogudum ayrı bi eve de çıkamıyorum çünkü Kızkardeşim diyorki ne o eve rahat erkek almak icinmi diyor..kızlar evi Otel gibi kullanıyorum kimseyle muhatap olmuyorum bugün ablam gelmiş diyorki senin seçimin senin hatan annemler ne yaparsa yapsın saygı duymak zorundasın falan kızlar bazen diyorum keşke ölsem başka bi işe girip ailemden uzaklassammi çünkü ozgurlugumde yok rahat arkadaşlarımla buluşup cikamiyorum yaşımda 33 kızlar akıl verin bulanimdayim ne olur ah mi aldım acaba?
babama peder diye bahsetmem beni okadar çok kirdiki öncedende sevmezdi babam beni bunlarda tuzu biberi oldu kardeşime karşı kendimi savunamama nedenim kardeşimin arkasında babamın olması adam hergün Allah belanı versin derse bende peder derim ev babamın ben evliyken oturmustum ne yaparsa yapsın karışmam onların arasında şikayetçi oldu ama bana mal ettilerSiz babanızdan peder diye mi söz ediyorsunuz bence hoş ve saygılı bir tabir değil. Babanız anneniz nedem böyle davranıyor bekarken tutumları nasıldı size karşı iletişiminiz kötü müydi annenizin kirasını istediği ev senin mi onu anlamadım bir anne boşandı diye nasıl böyle sözler söyler söylettirir eski eşinizden şikayetçi olmadılar mı kardeşinizin söylediklerine karşı neden kendinizi savunmuyorsunuz yaşadıklarınızı aileniz biliyordur hele böyle bir olayda isabetli karar olduğumu anlamış olmaları lazım ne olursa olsun kendinizi koruyun ve ailenize yakın olun olmadı ayrı eve çıkarsınız
Siz nedersiniz?
oh be Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı peder sözünü kızgınlık la söyledim çünkü çok ağır hakaretler duydum ofkemden peder dedimAmma takilmissiniz pedere yahu, kadin bir dolu sey anlatmis...
Bana kalirsa aynen dedigin gibi bir ise girip, kendi hayatini kurmalisin, tamam ailenle kopma ama 33 yasindasin ve su an soylenen her sey sana kat kati agir gelir...
Sadece senin acindan dinliyoruz olaylari, ailen ne der nasil anlatir bilemem ama durum ne olursa olsun, ailenden bagimsiz bir hayatin olmali, bosandin diye aile yanina donmene gerek yok, kocaman kadinsin, kendi ayaklarin uzerinde durma zamanin artik...
Ya kocaya ya da babaya ihtiyacin yok...
Bu arada o hadsiz kardesinin de haddini bildir, kimseye de bu hakki verme, ezilip bukulmede...
Umarim her sey en kisa surede yoluna girer...
okadar çok kirginimki ondan peder dedim zaten babamla aramızda baba kızdan çok baba oğul ilişkisi var..cocugum yok bide olsaydı düşünmek bile istememgenel de erkekler kullanır pederı o yuzden herkese bı ılgınc geldı sanırım.. cocugun falan var mı??
okadar çok kirginimki ondan peder dedim zaten babamla aramızda baba kızdan çok baba oğul ilişkisi var..cocugum yok bide olsaydı düşünmek bile istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?