- 28 Mayıs 2017
- 773
- 722
-
- Konu Sahibi Meltem3455
lutfen bu bilgiyi diyanet versin .. Zira yanlis bilgi veriyorsunuz .. Anlasmali bosanma 1 talak sayiliyor .. 2 talak var daha donebilirler M Meltem3455Dinen ayrildiginiz eşinize tekrar evlenmeniz için başkasıyla evlenip ayrilmaniz gerekir
inaniyor musunuzNafakayı kabul etti ben ne dersem ayrıca düğünden takılarımda bnde seni üzmek istemiyorum diyor ayrıca ben senden başkasını bulamam senin gibisi diyir
Siz bilirsiniz ama bence onu da alışkanlık haline getirir yine de hakkınizda hayirlisi olsunZeycan hanım kendi bilir beni gerçekten seviyor unutamıyor aşık sa eğer elinden geleni yapar duzelir ben gidipte başka insanları bulup evlenmek istemiyorum çünkü erkeklerden soğdum güvenim kalmadi evleneceksem kizimin babasi ile evlenirim baskasina baba dmesini istemem
sizde afedip donmeyi kabul etişsiniz seven adam eşine çoçuğuna bunu yaşatırmı 3 sene sonra siz belki başkasını bulacaksınız eşiniz bulacak birini düzelecek adam psikoloji bozuksa gider tedavi olur cocuğunun düzenin bozmaz ayrılamaz kusura bakmayın eşiniz ayrılıp yolunuza bakınArkadaşlar 7 senelik evliliğimden 5 yaşında 1 kızım var bu evlilikte öncelikle aileler konu oldu çünkü ben kayinvalidem kayinpederim ve görümcemle aynı eve gelin geldim en başta sorunumuz bunlardi sonra o bnim aileme takmaya basladi ve zaten cocuklugundan beri annesine düşkünmüş çünkü annesi senelerdir hastalık çekmiş neyse kısaca anneci olan eşim zaten annesini 1 bucuk yil önce yoğun bakımdaydi sonrada 6 öncede vefat etti zaten görümcemde evlendi sadece kayınpederim kaldı ama sorunumuz şunlardı 1. Si o eskiyi unutamıyor yani benim ailemin söylediği laflar onunkiler tartıştığımız konular ben 7 senede nerdeyse 5 kere falan babamin evine yolladim ve pişman olup tekrar çağırdı beni bnde affedip çocuğum için geri geldim ama her seferinde gecmisi unutamamasi ve annesi hastaneye yattığından beri eve gelmek istememsinden dolayı evlilikten doğdu ve bana bosanmak istedigini soyledi iyi düşün taşın dedim evin sesiz olmasına kizinsiz yaşamaya emin misin dedim ben sizi çok üzüyorum istediğin aile yaşantısını veremiyorum sen çok iyisin benimle benim gibi psikolojisi bozuk biriyle daha fazla devam etme dedi bende tamam dedim sen kararıysan bende kararliyim diyip boşanalım dedim ve anlasmali ollarak boşanacağız ama halaa ikimizde birbirimizi seviyoruz ve bana ben destek alıp psikolojimi düzelticem ve seninle tekrar evlenicem yasayamadigimiz herşeyi ikinci baharımızı yaşayacağız diyo daha babamin evine geleli 15 gün oldu eşyalarımı da topladım geldim kesin kararliyim boşanmaya ama kesin ve kesin düzelirde evlnirim diyorum ama bu hemen değil 3 sene belki 2 sene sonra sizce düzelir mi yardım lütfen?????
Dinen ayrildiginiz eşinize tekrar evlenmeniz için başkasıyla evlenip ayrilmaniz gerekir
lutfen bu bilgiyi diyanet versin .. Zira yanlis bilgi veriyorsunuz .. Anlasmali bosanma 1 talak sayiliyor .. 2 talak var daha donebilirler M Meltem3455
Ben imam nikahindan falan bahsetmedimkiHayır tabikide her istediğin de yanıda olmayacağım sadce çocukla ilgili birsey oldugunda gorusecegiz ben anlamıyorum imam nikahı konusuna neden bu kadar takiliyisunz kafam da bitirmişsek bitmiştir imam nikahı var veya yok neden açık kapı birakalim sadce bu zaman kadar olmadı ayrılsak da birleştik yapamadık ama bu sefer ciddi ayrılıyoruz sadce herkezden bi fikir almak istedim olur mu olmaz mı iş nerelere geldi
Sizin ne hissettiginiz onemli olan esinizin hatali oldugunu kabullenmesi guzel bisey ama huylu huyundan vazgecermi bilemiycigim iyi dusunun ayni hatanin altina 2. Defa imzanizi atmayin...Arkadaşlar 7 senelik evliliğimden 5 yaşında 1 kızım var bu evlilikte öncelikle aileler konu oldu çünkü ben kayinvalidem kayinpederim ve görümcemle aynı eve gelin geldim en başta sorunumuz bunlardi sonra o bnim aileme takmaya basladi ve zaten cocuklugundan beri annesine düşkünmüş çünkü annesi senelerdir hastalık çekmiş neyse kısaca anneci olan eşim zaten annesini 1 bucuk yil önce yoğun bakımdaydi sonrada 6 öncede vefat etti zaten görümcemde evlendi sadece kayınpederim kaldı ama sorunumuz şunlardı 1. Si o eskiyi unutamıyor yani benim ailemin söylediği laflar onunkiler tartıştığımız konular ben 7 senede nerdeyse 5 kere falan babamin evine yolladim ve pişman olup tekrar çağırdı beni bnde affedip çocuğum için geri geldim ama her seferinde gecmisi unutamamasi ve annesi hastaneye yattığından beri eve gelmek istememsinden dolayı evlilikten doğdu ve bana bosanmak istedigini soyledi iyi düşün taşın dedim evin sesiz olmasına kizinsiz yaşamaya emin misin dedim ben sizi çok üzüyorum istediğin aile yaşantısını veremiyorum sen çok iyisin benimle benim gibi psikolojisi bozuk biriyle daha fazla devam etme dedi bende tamam dedim sen kararıysan bende kararliyim diyip boşanalım dedim ve anlasmali ollarak boşanacağız ama halaa ikimizde birbirimizi seviyoruz ve bana ben destek alıp psikolojimi düzelticem ve seninle tekrar evlenicem yasayamadigimiz herşeyi ikinci baharımızı yaşayacağız diyo daha babamin evine geleli 15 gün oldu eşyalarımı da topladım geldim kesin kararliyim boşanmaya ama kesin ve kesin düzelirde evlnirim diyorum ama bu hemen değil 3 sene belki 2 sene sonra sizce düzelir mi yardım lütfen?????