Boşandıktan sonra tekrar evlenmek

Nerden biliyosunuz bekar hayatina alismayacagini..Ortada ciddi bi problem yokken neden bi yuva dagilir?Bu zaman icinde kiziniz ve aileniz beyinizin keyfi keder psikolojisi icin mi uzulecek?Bu sure icinde hayatina baska birisi girmediginden sonuna kadar emin olacak misiniz?Ben bi kac sene istedigimi yapayim ozgurce sen kenarda dur ben yine sana donerim demek anlaminda mi bu yaptigi?Bosanmak icin ciddi sebepler gerekmez mi? Cok soru sordum.cunku cok soru sorulacak bi konu.

1 yıl ayrı kalıp insanlara ne diyecegiz. Ee 1 yıl ayrı kalıp aynı adamla evlenirken ne diyeceksin. Ne alaka. Bizde 1 yıl ayrı kalinmaz. Ama 2 3 yıl sonra bosanilan aynı kişiyle evlenilir. Ne alaka. Adam seni bi güzel kandirmis. Babana bile kefil olma su dünyada. Ben iyi olmasamda kızımı eşimi yanimda istememmi. Onlarin desteğiyle duzelmemmi. Adam seni resmen başından atıyor. Neyse bekleyip göreceksin. InshAllah biz yanılırız ama bana pek hayirli gelmedi. Cocuk oyuncağı değil bu evlilik

Hanımlar rica ediyorum dini yorumlar yazmayınız yasaktır, konu dini değil, içerikler de dini olmasın lütfen.

yazdıklarınızı okudunuz mu?kendinize yorumunuzu merak ediyorum
eşiniz dogru konuşmuyor sizde dogruyu anlamıyorsunuz
sizi kandırıyor
boşanmak bir evliligi bitirmektir
devam etmek için ara vermek degildir.
ayrı yaşanır zaman tanınır ama boşanılmaz tekrar geri dönmek için.
eger bunca yoruma inanmıyorsanız
teklif edin eşinize boşanmadan ayrı yaşamayı evlilik terapisine gitmeyi teklif edin.davayı geri çekmeyi
eger kabul ederse buraya yazmayı unutmayın

bu aralar da bu moda oldu galiba. "boşanalım benim aklım başıma gelsin yine evlenelim."
boşanmış adam niye evlensin?
lütfen biraz dışarıdan bakmaya çalışın hayatınıza.
mantıklı düşünün.
kan-dı-rı-lı-yor-su-nuz!

Siz bilirsiniz ama bence onu da alışkanlık haline getirir yine de hakkınizda hayirlisi olsun

sizde afedip donmeyi kabul etişsiniz seven adam eşine çoçuğuna bunu yaşatırmı 3 sene sonra siz belki başkasını bulacaksınız eşiniz bulacak birini düzelecek adam psikoloji bozuksa gider tedavi olur cocuğunun düzenin bozmaz ayrılamaz kusura bakmayın eşiniz ayrılıp yolunuza bakın

Dinen ayrildiginiz eşinize tekrar evlenmeniz için başkasıyla evlenip ayrilmaniz gerekir

Arkadaşlar ben eksik bilgi vermisim lütfen tam bilgiye gerekli yerlerden ulaşınız. Keşke araştırıp bilgi verseydim. Koca boş ol diye üç kere soylemediyse mahkemenin bosamasi durumunda eşler yeniden evlenebilirmis başkasıyla evlenmesine gerek kalmadan. Özür diliyorum

Ben imam nikahindan falan bahsetmedimki

Yazik, ne bicim hayatlar yasiyorsunuz. Git deyince git, gel deyince don. Defalarca... Evcil hayvana bile bu muamele yapilmaz. Hala nasil sizi sevdigine inaniyorsunuZ? Hic mi gurur yok. Cok uzucu.

Insallah nafaka almayi akil edersiniz evladiniz icin. Kendi haklarinizdan da nasilsa evlenicegiz tekrar diye vazgecmeyin sakin.

Buna 5 yaşında cocuk bile inanmaz ve kanmaz konu sahibi...
Sil baştan yasayin hayati bu adamdan hayir yok size.....

Gençsin ve hayatını dengesizin tekini düzelecek diye beklemekle geçirmemelisin
Düzelmeye niyeti olsa ayrılmadan çare arar insan

Konu sahibi arkadaşım sen ne yapacaksın işin dini kısmını, sen medeni kanunun sana tanıdığı haklardan neden vazgeçiyorsun, bu haklar sana boru diye mi verildi, çok inançlı olabilirsin kabul fakat neden sadece dini kısma takılıp kendini bu duruma düşürüyorsun, bu kadar uyuşturma beynini dinin yeri ayrı hukukun yeri ayrı

Sizin ne hissettiginiz onemli olan esinizin hatali oldugunu kabullenmesi guzel bisey ama huylu huyundan vazgecermi bilemiycigim iyi dusunun ayni hatanin altina 2. Defa imzanizi atmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…