Boşandıktan sonra tekrar evlenmek

Bence duzelmez gibi cunki bazi insanlar eskileri unutmuyolar insallah duzelirde evlenirsinz tekrar.sevgililikten baslayip onu taniyip evlenebilirsiz belki

Madem kendinin farkinda, bosanmayin, bi sure ayri yasayin, o sırada tedavi gorsun..
Yalnız şu onemli, adamin cidden psikolojisi mi bozuldu yoksa karakteri mi bu? Karakterse degismez, net..
Psikokojisi bozuk oldugundan emininnmm cunku ailesinden birine bisey olsun b3nimke aradı bozuluyo yoksa bizim kendi aramizda hiç bisey yo

Evet ailem, ordayken gözümüz hep arkadaydı ama şimdi gözümüzün önündesin içimiz rahat ama senin evliliğin sonuçta nasıl mutlu olursan diyorlar

Bence duzelmez gibi cunki bazi insanlar eskileri unutmuyolar insallah duzelirde evlenirsinz tekrar.sevgililikten baslayip onu taniyip evlenebilirsiz belki
Bazen insanı duymak istedikleri gerçekten mutlu ediyor çok sağolun biz msjlasiyoruz her gün sevgili gibi olduk babamlara geldiğimden beri daha şimdiden o da seni sanki yeni tanisiyirmuusz gibi babanlardan isticem gelinlik gitdircem kizima ve san diyor herseyin hayirlisi

Dinen ayrıldığın eşinle evlenmen için bunun 3 kere ayrılmış evlenmiş olman gerekiyor bildiğim kadarıyla aynı kişiyle .

Düzelme niyeti var madem o zaman boşanmadan düzelsin niye erteliyor .

Nafakayı kabul etti ben ne dersem ayrıca düğünden takılarımda bnde seni üzmek istemiyorum diyor ayrıca ben senden başkasını bulamam senin gibisi diyir
Bizim eşlerimiz bir dk bile yanından ayırmıyor bizi,yani sevdikleri eşlerini,sizce geri dönecek Ada'm bırakır mı?Ya yaşınız küçük ya da aşktan gözünüz görmüyor.

Dinen ayrıldığın eşinle evlenmen için bunun 3 kere ayrılmış evlenmiş olman gerekiyor bildiğim kadarıyla aynı kişiyle .

Düzelme niyeti var madem o zaman boşanmadan düzelsin niye erteliyor .
Dinen bosanmicaz arkadaşlar duzelmesi icin zaman gerekiyor bu 1 ay 2 ayda gevecek bisey degil terapi görmesi ve kendine iş bulması lazım bir işte kalıcı çalışmamak gibi sorunu da var iş bulup kendini orda uzun çalışıp evi ve ailesini kurtarmak için çabalaması lazım yani o da zaman alır yoksa benim bidaha devam etmem bidaha dönmem demek

Devletin boşadıgi eş dinen de boşanmış sayılır diye biliyorum

Sonuç olarak şu an boşanmayacak mısınız ?

Devlet nikahı ile boşanan dinende boşanmış olur. Yok beni dinen boşamıcak diye bişe yokki.
Bide ne kdr saçma ben seni.bi boşiyim sonra kendimi düzeltim yine evleniriz.
Sizde buna inandınızmı. Kendine güveni yok bi kere kocanın. Çok güvenme...

Hıc anlayamadım madem tekrar evleneceksınız neden bosanıyorsunuz.

Duzelecegıne ınanıyorsanız uzak durarak vakıt verın biraz bunun olması ıcın duzelmesı ıcın resmı olarak bosanmanıza mı gerek var anlamadım

Sanki kadin dinen nasil olur diye sormus. Hemennnnn din ogretmenleri girmis devreye. Belki kadin Hristiyan Allah Allah? Milletin dinine polislik yapmak size mi kaldi ey mumin kardeslerim?

Neyse, bu dusunceler o kadar sacma ki. Iki uc yilayri kal sonra evlen. He oldu. Madem evlenecektin, niye ayrildin? Ayrica o ayrilik ve yalnizlik asamasinda daha sonra evlenecegiz diye dusunurken adamin bekar hayatini izlerken cekeceginiz acilari tahmin edemiyor musunuz? Olmaz boyle is. Bir ip bir kere koptugunda, o dikis bir daha tutmaz

Önceki ayrilmalarizda denedik tekrar aynısı oldu duzelmedi ama bu sefer benim ciddi olduğumu anladi önceden ben çok saf tim hemen affediyordum

Tutadabilir istisnalar illa ki vardır ama

Çok saçma.madem psikolojik sıkıntılarının farkında bana destek ol desin olsun tedavisini düzeltsin kendini.ne demek boşanalım ben düzelince tekrar evleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…